Reklama

• dobrá domluva, rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Alice, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Spokojená

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Lucie, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Velmi dobrá zkušenost, i když bylo zboží kvůli špatné objednané velikosti vráceno, zpětná platba proběhla bez problémů.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Josefe, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

nepravdivé údaje o zástěrách

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Horáci, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu. Uvedené údaje v popisu Vámi objednaných zástěr jsou správné. Pokud nejste z nějakého důvodu spokojený, prosím obraťte se na naše obchodní oddělení.

• skvělé vrácení zdarma
    • kvalitní výrobky

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Anno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Nakupuji pravidelně, vždy k velké spokojenosti.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Pavlo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

Rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Olgo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Vše proběhlo v pořádku i vrácení zboží z důvodu špatně zvolené velikosti nebyl problém. Komunikace velmi milá a vstřícná

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Edito, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• Rychlost
    • Kvalitní sesterské šaty s dobrou látkou

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Václave, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Ok jednání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Aleno, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Velni rychlé dodání zboží.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Kvardíku, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Petro, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

vše super s kvalitní

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den Sisi, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Bleskové vyřízení objednávky, odeslání obratem. Vše na jedničku!

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Iveto, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Rychlé dodání. Velká spokojenost nákupu halen pro zdravotníky. Příjemný materiál a krásné střihy.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Olgo, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za super hezkou rrecenzi s doporučením a plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

Rychlé jednání, dobrý materiál.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Martino, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou doporučující recenzi s plným počtem bodů.

• Vše proběhlo standardně

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den pane Martine, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za velmi hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Rozumné ceny ! Kvalita

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Jano, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den Mai, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za doporučující recenzi s plným počtem bodů.

www.pp-servis.eu

• Rychlé a bezproblémové dodání. V pondělí objednáno ve středu už byly doma.

Reakce obchodu 2P-SERVIS

Dobrý den paní Veroniko, děkujeme Vám za nákup v našem obchodu a také za moc hezkou recenzi s doporučením a plným počtem bodů.