• dobrá komunikace a rychlost

Reakce obchodu Powerguy.cz

děkujeme Vám za poskytnutí kladné recenze. Moc nás potěšila. Jsme rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojeni.
    Powerguy.cz

Dne 2.7.2017 jsem objednal kolonožku a zaplatil kartou. Kolonožku vykazoval e-shop jakože je skladem, ale ve skutečnosti nebyla. Na e-maily zpočátku nikdo nereagoval a dovolat se také nešlo. Nakonec se mi podařilo s obchodem spojit a vykomunikovat vrácení platby. Za špatné považuji, že se mi nikdo neozval, že zboží nemá obchod skladem a po několika dnech jsem musel naopak vyvinout úsilí já, abych dostal zpět peníze. Ke cti obchodu je, že poté už peníze vrátil bez problémů. Nicméně mylnou informaci, že je sortiment skladem ponechal obchod nadále beze změny. Při druhém nákupu za cca měsíc už jsem si nejprve ověřil telefonicky, zda je zboží opravdu dostupné. Bylo, a vše již proběhlo v pořádku. Kolonožka má sice výrazně jinou barvu v reálu než na obrázku, ale to je asi daň za nepřímý nákup. Jinak je sortiment v pořádku. Zvláštní mi připadlo i to, že provozovatel používá dva obchody (Kolonožka.cz a PowerGuy.cz), kde stejný sortiment má rozdílné ceny, PowerGuy byl v mém případě levnější cca o 200,-

Reakce obchodu Powerguy.cz

děkujeme Vám za poskytnutí pozitivního hodnocení našeho obchodu. Moc si ho vážíme stejně tak, jako důkladného popisu nákupu u nás. Za problémy s komunikací a dostupností produktu se velice omlouváme. Děláme vše proto, aby se podobné situace již neopakovaly. K vyřešení celé situace nám pomohla zejména Vaše vstřícnost a ochota, za to bychom Vám chtěli moc poděkovat.
    Powerguy.cz

• Super komunikace a rychlé vrácení peněz při zrušení objednávky z mé strany.
    • Mohli by mít širší sortiment na různé modely mobilů.

Doporučuji

Reakce obchodu Powerguy.cz

děkujeme Vám za poskytnutí doporučující recenze, moc si jí vážíme. Rovněž děkujeme za skvělou spolupráci, díky které se podařilo vše vyřešit k naší vzájemné spokojenosti.
    Powerguy.cz

bohatý sortiment, velmi vstřícná komunikace, milý poměr cena: výkon

Reakce obchodu Powerguy.cz

děkujeme Vám za doporučující recenzi, velmi nás potěšila, vážíme si jí. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás byli spokojeni.
    Tým Powerguy.cz

velice rychle naše objednávka byla vyřízena a velice rychle jsme ji měly doma. Avšak výrobek byl nekompletní. Reklamace byla velmi rychle vyřízena, výrobek jsem poslala zpět dle instrukcí, jak mi bylo doporučeno a částka včetně poštovného mi byla vrácena na účet. Takže celá tato akce mě stála poštovné, kdy jsem posílala výrobek zpět. Trochu jsem doufala, že mi bude navráceno i toto poštovné :-)

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za poskytnutí kladné recenze na Váš nákup v našem obchodě. Velmi si jí vážíme, zvláště proto, že Vám byl dodán nekompletní výrobek. Moc se za tuto komplikaci omlouváme. Vždy se reklamace snažíme řešit co nejrychleji, jsme proto rádi za Vaši spokojenost. Přejeme krásné léto.
    S pozdravem Tým PowerGuy.cz

Objednané zboží bylo ihned odesláno, bohužel s doručením jsem měl tentokráte problém. Jelikož neni kolonka firma a nelze ji nikde napsat (zboží jsem si objednaval do práce, jelikož poštu u nás nestíhám) jsem vypsal do poznámky aby napsali název firmy na obálku. To se bohužel nestalo a ja musel řešit osobní vyzvednutí na poště. Což mi trochu zkomplikovalo život. Nicméně nikdy jsem neměl problém s rychlosti a obsahem. Oznámení o odeslání taktéž došlo. Až na tuto chybičku jsem spokojen.

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, moc děkujeme za Vaši reakci a zpětnou vazbu, která je důležitá nejen pro nás, ale také pro ostatní zákazníky. Za vzniklé komplikace se moc omlouváme, nicméně doufáme, že s produktem je vše v pořádku a funguje jak má. Přejeme krásné léto.
    S pozdravem Tým PowerGuy.cz

• Zatim vzdy vse rychle vyridil a odeslal
    • Zadna

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, moc Vám děkujeme za doporučující reakci. Vážíme si jí. Přejeme krásné léto.

• Zboží za slušnou cenu

Neboj se zde nakupovat

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní a doporučující ohodnocení. Velmi si jí vážíme a Vaše spokojenost nás těší. Přejeme krásné léto.
    Tým PowerGuy.cz

S obchodem mám ty nejlepší zkušenosti. Pokud hledáte seriozní obchod tak neváhejte. Ochota, rychlost a dlouhá životnost.

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, jsme velmi rádi, že máte s námi pozitivní zkušenosti. Moc děkujeme za doporučující recenzi. Vážíme si jí. Přejeme krásné léto.
    Tým PowerGuy.cz

• širokou škálu tipů baterií
    • pěkné a přehledné porovnání s originály
    • rozhodl jsem se nakoupit zboží z toho důvodu,že stránky jsou přehledné a vše je tam pěkně popsáno.
    • na žádné jsem zatím nepřišel

určitě doporučuji ostatním zákazníkům
    skvělá komunikace a rychlá dostupnost zboží
    jsem spokojen!!!

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, velmi si vážíme tak pozitivní reakce na náš obchod. Za doporučení moc děkujeme. Vaše spokojenost nás těší. Přejeme krásné léto.

Perfektní

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, moc Vám děkujeme za poskytnutí kladné recenze. Velmi si jí vážíme. Přejeme krásné léto.
    Tým Powerguy

• Rychlost. Spolehlivost

Doporučuji

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za poskytnutí doporučující recenze. Velmi si jí vážíme. Přejeme krásné léto.
    Tým Powerguy

• Velký výběr za výhodné ceny

Přestože jsem udělal chybu v zadání doručovací adresy a zjistil to až po odeslání zboží, ihned druhý den mi bylo zboží doručeno na správnou adresu, nebyla mi účtována 2x doprava. To považuji za velmi vstřícný krok

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, moc Vám děkujeme za poskytnutí doporučující recenze. Jsme moc rádi, že jste byl s naším obchodem spokojen. Přejeme krásné léto. Tým Powerguy

• komunikace obchodu, rychlost odeslani
    • Prepravni spolecnost

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za poskytnutí doporučující recenze a spokojenost s našimi službami. Zároveň se velmi omlouváme za komplikace při dodání ze strany přepravce. S přáním krásného víkendu Tým PowerGuy.cz

• výborná komunikace zboží kvalitní,rychlé dodání

doporučuji

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní a doporučující ohodnocení reflektující Vaši spokojenost s nákupem. S pozdravem Tým PowerGuy.cz

• Kvalitní zboží

Ochotný personál

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za poskytnutí pozitivní zpětné vazby a doporučení našeho obchodu dalším zákazníkům. Pevně věříme, že budete se zakoupeným zbožím spokojen. V případě jakýchkoliv komplikací se na nás neváhejte obrátit na tel 602123363 nebo emailu [email protected]. S pozdravem Tým PowerGuy.cz

• baterie vlastní výroby (klesá pravděpodobnost, že byly dlouho někde skladovány a výdrž bude podprůměrná)
    • ne zcela výhodné možnosti dopravy (např. uloženka poměrně drahá)

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, jsme velmi vděčni za Vaši pozitivní a doporučující recenzi a jsme rádi, že jste s nákupem u nás byli spokojeni. V případě jakýchkoliv dotazů či komplikací se zakoupenou baterií se na nás neváhejte obrátit. Tým PowerGuy.cz

• velmi bohatá nabídka zboží
    • perfektně hlavně pravdivě uvedené parametry u nabízených baterií do mobilů
    • zboží,které jsem v nabídce vybrala a objednala opravdu poslali a ne jako u jiného online-prodejce, kdy místo mnou objednané baterie balení blister došel v balíčku levný a ještě nefunkční bulk:-(

naprostá spokojenost

Reakce obchodu Powerguy.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za poskytnutí kladné a pozitivní recenze na Váš nákup v našem obchodě. Máme radost, že jsme dokázali Vaši objednávku vyřídit dle představ.

S pozdravem Tým PowerGuy.cz

• Jako vždy komplikace s duručovatelskou spol.

Reakce obchodu Powerguy.cz

velmi se omlouváme za vniklé komplikace s doručováním. Již pracujeme na uzavření smluv s dalšími přepravci na českém trhu. Děkujeme Vám za kladně hodnocení a doporučení navzdory potížím s dodáním. Tým PowerGuy.cz

Vyborny obchod. Mohu jen doporucit.