- dobrá cena
- objednáno o víkendu - v úterý dodáno
přišlo přesně to co jsem objednal - Originální baterie Olympus Li-42b
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme za Vaši kladnou reakci na nákup v našem eshopu. Vážíme si jí.
- skvela cena
- prehladnost stranky a dobry vyber tovaru
- tovar bol skladom
Doporucujem nakup v tomto obchode. Cena bola vyhodna a dodacia doba bola 3 dni. Objednaval som bateriu na samsung s4 mini
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladné a doporučující recenze. Vážíme si jí. Těší nás, že jste s nákupem u nás byli spokojeni.
- Rychlé vyřízení, ceny
- NIc
Spokojenost, přehlednost e-shopu, rychlé vyřízení, doporučuji
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme za poskytnutí kladné recenze. Vaší spokojenosti si velice vážíme.
Tým Powerguy -
- Přehlednost
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí doporučující recenze. Vážíme si jí a těší nás. Jsme rádi, že jste s nákupem v našem obchodě byli spokojeni.
- dobrá cena
- rychlá expedice
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladného hodnocení, vážíme si ho. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás byl spokojen.
Powerguy.cz -
- Doporučuji.Ochota a rychlost dodání.Jsem velice spokojen.
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladné a doporučující recenze. Vážíme si jí. Máme radost, že jste s nákupem u nás byli spokojeni.
- Vše bez problémů
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladného hodnocení našeho obchodu. Vážíme si ho. Jsme rádi, že celý nákup proběhl bez problémů a k Vaší spokojenosti.
Powerguy.cz -
Objednal jsem si u obchodu 2 baterie Samsung (v nabídce bylo uvedeno, že jsou skladem), po několika dnech mi bylo telefonicky sděleno, že na skladě mají pouze 1 kus s dotazem, zda se spokojím s jedním kusem nebo zruším objednávku. Když jsem odpověděl, že se spokojím s jedním, přislíbila mi operátorka, že v tomto smyslu upraví moji objednávku. Po dalším čekání, cca 1-2 dnů, jsem obdržel e-mail, že na skladě objednané zboží nemají a moji objednávku ruší. A to bez jakéhokoli vysvětlení a omluvy. Co si o takovém postupu mám myslet? Neseriózní obchod, který ani neví co má na skladě a zákazníků si neváží.
Reakce obchodu Powerguy.cz
moc Vám děkujeme za poskytnutí recenze i důkladného popisu problémové situace. Vážíme si toho a jsme rádi za Vaši zpětnou vazbu. Celá situace byla zřejmě způsobena právě probíhající inventurou skladových zásob. A velice nás mrzí. Za problémy s dostupností se moc omlouváme, stejně tak za zmatky v komunikaci, které vznikly pochybením na naší straně.
- Absolutní spokojenost
- Nemám důvod
Velmi dobrý celkový servis, nemám co dodat.
Reakce obchodu Powerguy.cz
moc Vám děkujeme za poskytnutí kladného hodnocení. Vážíme si ho. Vaše spokojenost nás velice těší.
- Velice rychlé odeslání zboží
Reakce obchodu Powerguy.cz
moc děkujeme za poskytnutí doporučující recenze. Moc si jí vážíme. Máme velikou radost, že jste s nákupem u nás byli spokojeni.
Powerguy.cz -
Objednávka byla obratem vyřízena.
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladného hodnocení našeho obchodu. Moc si toho vážíme. Vaše spokojenost nás těší.
Powerguy.cz -
- Trvalo jim týden, než zjistili, že zboží nejsou schopni dodat. Obfržel jsem pouze strohou informaci, že objednávku stornují, ani slovo o tom, že by mi vrátili peníze. Uběhl další týden a peníze nikde!!!
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí recenze i podrobný popis nákupu u nás. Vaše špatná zkušenost s nákupem nás velice mrzí. Pokud tato nepříjemná situace stále není dořešena, prosíme o kontaktování, abychom vše co nejdříve vyřídili k naší vzájemné spokojenosti.
rychlost dodani
Reakce obchodu Powerguy.cz
velice děkujeme za poskytnutí doporučující recenze. Moc si jí vážíme. Vaše spokojenost nás těší.
Powerguy.cz -
- dobrá komunikace a rychlost
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí kladné recenze. Moc nás potěšila. Jsme rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojeni.
Powerguy.cz -
Dne 2.7.2017 jsem objednal kolonožku a zaplatil kartou. Kolonožku vykazoval e-shop jakože je skladem, ale ve skutečnosti nebyla. Na e-maily zpočátku nikdo nereagoval a dovolat se také nešlo. Nakonec se mi podařilo s obchodem spojit a vykomunikovat vrácení platby. Za špatné považuji, že se mi nikdo neozval, že zboží nemá obchod skladem a po několika dnech jsem musel naopak vyvinout úsilí já, abych dostal zpět peníze. Ke cti obchodu je, že poté už peníze vrátil bez problémů. Nicméně mylnou informaci, že je sortiment skladem ponechal obchod nadále beze změny. Při druhém nákupu za cca měsíc už jsem si nejprve ověřil telefonicky, zda je zboží opravdu dostupné. Bylo, a vše již proběhlo v pořádku. Kolonožka má sice výrazně jinou barvu v reálu než na obrázku, ale to je asi daň za nepřímý nákup. Jinak je sortiment v pořádku. Zvláštní mi připadlo i to, že provozovatel používá dva obchody (Kolonožka.cz a PowerGuy.cz), kde stejný sortiment má rozdílné ceny, PowerGuy byl v mém případě levnější cca o 200,-
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí pozitivního hodnocení našeho obchodu. Moc si ho vážíme stejně tak, jako důkladného popisu nákupu u nás. Za problémy s komunikací a dostupností produktu se velice omlouváme. Děláme vše proto, aby se podobné situace již neopakovaly. K vyřešení celé situace nám pomohla zejména Vaše vstřícnost a ochota, za to bychom Vám chtěli moc poděkovat.
Powerguy.cz -
- Super komunikace a rychlé vrácení peněz při zrušení objednávky z mé strany.
- Mohli by mít širší sortiment na různé modely mobilů.
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za poskytnutí doporučující recenze, moc si jí vážíme. Rovněž děkujeme za skvělou spolupráci, díky které se podařilo vše vyřešit k naší vzájemné spokojenosti.
Powerguy.cz -
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
bohatý sortiment, velmi vstřícná komunikace, milý poměr cena: výkon
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme Vám za doporučující recenzi, velmi nás potěšila, vážíme si jí. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás byli spokojeni.
Tým Powerguy.cz -
Super!
Reakce obchodu Powerguy.cz
děkujeme za pozitivní reakci na náš eshop. Velmi si jí vážíme.
- Rychlý obchod.
Vše Ok.
Reakce obchodu Powerguy.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za doporučující recenzi. Velmi si jí vážíme.
Přejeme krásný zbytek léta
S pozdravem tým PowerGuy.cz