- netuším
- nekomunikuje
Po více jak 3 měsících nepřišlo ani objednané zboží, ani žádná zpráva, případně omluva, ani např. upozornění že objednávka byla ze strany obchodu stornována. Zkrátka naprostá ignorace!!
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
Objednala jsem si zboží a nepřišla mi ani potvrzující objednávka. A zboží též nedorazilo a je to již přes 10 dni.Psala jsem jim dotazujici email,ale bez odpovědi. Vubec na těchto stránkách neztrácejte čas.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- zboží ukázané, že je skladem, je to už 10 dní a stále čekám na podklady k platbě, napsala jsem e-mail, nikdo mi neodpověděl
špatná zkušenost
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
Dom dnešního dne od objednání (tedy 10 dnů) jsem neobdržel žádnou zprávu o stavu mé objednávky. Vžádném případě nemohu obchod nikomu doporučit.
- spatna kominikace
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- Na tento e-shop pozor, zřejmě je podvodný. Nabízejí zboží, které nemají a vůbec nekomunikují. Nikdy tam nic neplaťte předem!!!
Tomuto e-shopu se vyhněte!!!
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- Zboží jsem si objednala - doposud nedorazilo, email byl bez reakce a telefon mi nikdo nezvedl. Proto nemohu bohužel tento obchod doporučit.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
Objednala jsem si zboží před 8 dny. Obchod nereaguje a telefon taky nikdo nezvedá.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- Zbozi jsem objednala a vic pred vice jak 10 dny. Nedorazilo i kdyz zbozi bylo skladem. Nikdo se mi neozval. O zbozi jiz nemam zajem
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
Objednala jsem zboží, které mi nepřišlo a obchod nereaguje na e-maily ani tel.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- - obchod nekomunikuje, mám dojem, jako by sice byly aktivní internetové stránky, ale jinak už obchod nefungoval.
V tomto obchodě jsem našla zboží, které jsem hledala, oceňuji velký výběr a nabídku internetových stránek. Ovšem vytvořila jsem objednávku, přišlo mi potvrzení, ale již nedorazil email s údaji k platbě. Po třech urgencích prostřednictvím emailu a kontaktního formuláře, a mojí snaze sehnat někoho na uvedeném telefonním čísle, jsem objednávku zrušila. Na emaily nikdo neodpověděl, telefon nikdo nezvedá. Nikdo se již neozval. Tento obchod tedy bohužel nemohu doporučit.
- Nekomunikuji s nakupujicimm
Spatny,uz nikdy v nem nic objednavat nebudu.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
- hezké zboží a rychlost dodání
zakoupeno v Povlečení-Disney před 7 lety
Nakupuje se dobře ,ale zboží nedorazilo jsem ráda že jsem si to objednala na dobírku aspon jsem nepřišla o peníze
zakoupeno v Povlečení-Disney před 8 lety
Objednala jsem zboží před 10ti dny a k dnešnímu dni nemám ani zboží a ani zprávu, zda je vůbec zboží na skladě. Nepřišla mi ani odpověď na mojí urgenci.
- Nikdo s vami nekomunikuje
zakoupeno v Povlečení-Disney před 8 lety
Zbozi jsem objednala, ale i pres opakovane dotazy mailem nikdo nereagoval. Telefon take nikdo nebral. Objednavku jsem tedy zrusila. Obchod rozhodne NEDOPORUCUJI.
zakoupeno v Povlečení-Disney před 8 lety
- nemohu hodnotit když již deset dnů čekám na zboží a teprve dnes jsem dostala tuto zprávu než že by mi přišla zpráva že je zboží ji na cestě. Z.Martínková
zakoupeno v Povlečení-Disney před 8 lety
- Pěkné ceny povlečení a i hezké na fotce
- Nekomunikují, ani písemně mejlem , na telefon nereagují
Nefunguje
zakoupeno v Povlečení-Disney před 9 lety
- Výhody...Neutratíte,protože Vám nic ani po roce nepřijde!!!
- Žádná komunikace,žádné povlečení.Myslím,že tento obchod je jedna velká slabina!!!
Nikdy zde nenakupujte!!!Objednávky se ani do roka nedočkáte!!Komunikace žádná !!