Rychlost, komunikace
Ok
kvalitní zboží
Vyborna komunikace
Pan tvrdil ze je identicky s SM-A12 125F a prodal my SM-A127F který nepasoval s Flexi kabel do desky která komunikuje s LCD Displejem a nabíjení telefonem, reproduktorem balíček přisel s dírou na krabici jak kdyby někdo něčím propíchl tak jsem nevěděl v jaký stanu byl displej tak jsem hned vše vyfotil a poslal nezajímalo jestli ten displej je v pořádku ale po email my posílal informace jak to mam všechno zapojit a ze to tam pasuje musí jít. Balíček jsem hned dal zpátky a odeslal do dnes jsem ještě nedostal zpátky peníze ani žádnou zprávu . tím chci jen rycí když někdo bude něco koupit od této společnosti a bydli nejblíž a objedná si a nebude pasovat tak mu bych to vrátil a ještě omlátil o hlavu
Cena
ok
- dobré ceny
OK
- Velmi krátká dodací lhůta, vstřícná komunikace .
Mohu doporučit
- Špatně jsem objednala už týden se snažím domluvit výměnu. Komunikace šílená!
Objednal jsem náhradní díl na telefon, souhlasilo číslo i foto dílu, ale přišel mi jiný typ. V telefonu se pán vymlouval, že je víc druhů a tak jsem pochopil, že se budou snažit záměnu vyřešit. Poslal jsem tedy díl nazpět, s popisem a žádostí o výměnu, ale ani si balíček nepřevzali, tak jsem vyhodil ještě přes stovku za poštovné. Nebyl to první můj nákup na tomto e-shopu, ale určitě poslední. Je mi to líto...
Objednávka-18.4.2024,zaplaceno 19.4.2024. Dnes je 30.4.2024 a obchod se
ani neozval s informací k objednávce. A to jsem již urgoval. Absolutní nezájem. -
- Vše rychlé srozumitelné
- velice dobrá komunikace, přímé jednání
- Prehlednost
- Rychlost dodani
- Prijemna cena
Vynikajicí, v pondělí objednáno v Brně, v úterý vyzvednuto v Praze
- Doruceni do druheho dne
- Perfektne zabaleno.
- Bylo zde i skvele popsano, ze kryt na ramecek obsahuje jiz lepidlo. To jsem ocenila.
Možnost osobního odběru