Rychlé dodání

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Děkujeme Vám za objednávku a následnou recenzi.

Rozumná cena.

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Děkujeme za pochvalu. Jsme rádi, že jsme mohli vyhovět a těšíme se u další objednávky.

Dobré ceny.

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Dobré ceny a služby, o to nám přesně s ohledem na zákazníky jde. Děkujeme za recenzi.

Tým Pouzdramobil.cz

Objednal jsem si nový displej na Mi4c za dobrou cenu.Po osobním vyzvednutí a namontování do mobilu ,byl však displej vadný.Čekal jsem měsíc na vyřízení reklamace.Po měsíci jsem dostal nový displej, který co do zobrazení displeje je již v pořádku, ale chová se nestandardně - dotyk vázne ,podsvícení tlačítek nefunguje a po odemčení mobilu se aktivuje blesk.Dál to už neřeším - celkem zklamání.

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Dobrý den mrzí mne že jste měl špatnou zkušenost s displejem ale věřte že u nás jste ho nezakoupil ,protože toto zboží v našem e-shopu nenabízíme a ani jste si osobně nevyzvednul zboží . U nás jste zakoupil tvrzené sklo pro Xiaomi Mi 4c . Doručeno balíkovnou. Žádnou reklamaci jste s námi neřešil a tedy tato recenze nepatří nám ale jinému e-shopu.S pozdravem pouzdramobil.cz

Zboží mi přišlo poškozené. Telefonicky jsem ho reklamovala a bylo mi bez problémů vyhověno. Nemusela jsem ho posílat zpět, stačilo nafotit a do
    4 pracovních dnů mi bylo doručeno nové na náklady obchodu. Paní byla velmi ochotná - dokonce mi dohledala vhodnější produkt než který jsem si původně objednala.

Velice Vám děkujeme.

Vše bylo OK.

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a objednávka úspěšně dorazila.

• spokojenost

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Spokojenost je i na naší straně. Děkujeme Vám za objednávku a zpětnou vazbu.

Tým Pouzdramobil.cz

• rychlé jednání, pečlivě zabaleno

Reakce obchodu Pouzdramobil.cz

Děkujeme Vám za slova chvály a recenzi.

Tým Pouzdramobil.cz

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)