• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 7 lety

• Jsem spokojený.
    • Nevidám žádné.

Děkuji za nákup....!

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 8 lety

• Velký výběr zboží od značky Schär v jednom obchodě, dobré ceny.
    • Nevím.

S nákupem jsem byla spokojena.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 8 lety

• Našla jsem zde levněji než v jiných obchodech. A výrobek, který jsem jinde ještě nevidela.

• osobní vstřícnost

*****

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 8 lety

• Možnost objednání z domova.
    • Omezujete zákazníka množstevním odběrem, což
    • je pro fyzickou osobu nepřijatelné.

Dlouhá dodací doba - již čekám na zboží třetí týden, nebude dodána celá objednávka.
    Nemám jistotu, že mi bude vrácen finanční rozdíl.
    Výběr produktů omezován množstevním odběrem, což můžete být výhodné jen pro velkoodběratele.
    Asi bych tento obchod nedoporučila.

Vážená paní Fejglová,

množstevní odběr platí jen u některých výrobků v našem e-shopu. Jedná se o produkty, které nejsou skladem a je nutné je objednat u výrobce. Aby byl obchod výhodný pro Vás a také pro nás, jsme nuceni u těchto výrobků stanovit minimální množstevní odběr, který je přijatelný pro obě strany. Pokud výrobek má stanoven min. odběr, je tak uvedeno v popisu výrobku. Jedná se jen o zlomek nabízených výrobků.

Dlouhá dodací lhůta vznikla díky naší komunikaci, která vázla, jelikož jste od nás údajně neobdržela potvrzovací e-maily. To se může stát. Jelikož jsme neměli potvrzení, zda Vám vyhovuje termín dodání upravené objednávky, pozdrželo se konečné expedování.

Upravenou objednávku jste však po další naší komunikaci obdržela. A jsem si jist, že jste také obdržela finanční rozdíl upravené objednávky na Váš účet v částce 216 Kč.

Pokud nastanou jakékoli problémy týkající se objednávky, vždy kontaktujeme zákazníka a snažíme se problém vyřešit.

Doufáme, že i přes nepřízeň situace nezanevřete na náš e-shop a budete v budoucnu spokojena.

Děkuji.

Admin PotravinyNaPomoc.cz

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 9 lety

• Nakoupím vše co potřebuji najednou.
    • Potřebujeme bezlepkové potraviny a je zde široký výběr s atestem potravin

Doporučuji nakupování v tomto internetovém obchodě, protože mají kvalitní potraviny a dodávají je s dlouhou dobou trvanlivosti, je to super

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• Velmi ochotná a vstřícná paní Diasová.
    • Poměrně vysoké poštovné.

Doporučuji (zejm. při větších nákupech).

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• výrobky které jsem v kamenném obchodě nenašla
    • výšší ceny než na jiném inter.obchodě

• Výběr z produktů firmy Schar

Bezproblémový nákup

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• velký výběr zboží, rychlost dodávky
    • nedostala jsem úplně všechny objednané produkty

spokojena

Reakce obchodu Potraviny na pomoc

pokud jste nedostala všechny objednané produkty, mohlo tak dojít buď k vyprodání zásob nebo jsme toto zboží nezaslali, protože u některých značek máme stanoven minimální počet odběru po 6ti kusech (abychom zboží zaslali, nezáleží na ceně, nezáleží na druhu zboží, jen musí být od stejné značky). Pokud je u zboží stanoven minimální počet pro odběr, uvádíme to vždy v popisu výrobku tučným písmem a pokud dojde k takové objednávce, tak zákazníka o této skutečnosti informujeme.

Toto omezení neplatí u velkých značek jako je, například, Schär.

Produkty, které si u nás objednáte jsou vždy jen čerstvé. Netvoříme velké skladové zásoby, ale je pro nás velmi důležitá chuť výrobku. Aby si výrobek zachoval chuť, musí být čerstvý (i když životnost výrobku je např. 3 měsíce, na chuti se to odrazí už po několika týdnech nebo dnech). Proto mohlo dojít k nedoručení některého z výrobků, ale tyto chyby se snažíme minimalizovat a zlepšovat dostupnost i nadále.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• široký sortiment pro alergiky na lepek a laktozu
    • nutnost brát více balení od jedné značky, jinak nezašlou

doporučuji

Reakce obchodu Potraviny na pomoc

toto omezení (min. odběr po 6ti kusech) platí jen u některých menších značek, které naleznete v našem e-shopu. Omezení se snažíme minimalizovat, ale pokud se daná značka moc neprodává, zatím nejsme schopni u těchto značek zasílat výrobky bez omezení, jelikož toto zboží objednáváme jen čerstvé a netvoříme velké skladové zásoby, aby se na Váš stůl dostalo co nejčerstvější zboží. Časem i tato omezení budou zrušeny.

O stanoveném minimálním odběru informujeme vždy v popisu zboží.

Toto omezení neplatí, například, u značky Schär, která je jednou z nejprodávanějších.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• nákup bezlepkových potravin a rychlost dodávky
    • nemá slabiny

super nakupování, vřele doporučuji

• přehlednost
    • vykrývání objednávek pouze jeden den v týdnu

Obchod je přehledný, skvělá komunikace, akorát mě překvapila dodací lhůta, jelikož vykrývají jeden den v týdnu

Reakce obchodu Potraviny na pomoc

vykrývání objednávek pouze jeden den v týdnu je už minulostí a objednávky jsou zpracovávány průběžně, během pracovních dnů.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• Dorazila pouze část objednaného zboží, zbytek nebyl na skladě.

Reakce obchodu Potraviny na pomoc

mohlo dojít jen k nějakému nedorozumění. U některých značek máme stanoven minimální počet odběru. Toto omezení (min. odběr po 6ti kusech) platí jen u některých menších značek, které naleznete v našem e-shopu. Omezení se snažíme minimalizovat, ale pokud se daná značka moc neprodává, zatím nejsme schopni u těchto značek zasílat výrobky bez omezení, jelikož toto zboží objednáváme jen čerstvé a netvoříme velké skladové zásoby, aby se na Váš stůl dostalo co nejčerstvější zboží. Časem i tato omezení budou zrušeny.

O stanoveném minimálním odběru informujeme vždy v popisu zboží.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 10 lety

• různé druhy potravin na jednom místě
    • dlouhá dodací lhůta bez předešlého upozornění

Reakce obchodu Potraviny na pomoc

o zpracovávání objednávek již informujeme elektronicky a telefonicky. Dále těsně před doručením obdržíte e-mail o sledování zásilky a následně Vás kontaktuje řidič společnosti PPL. Zlepšujeme se a snažíme se vyhovět veškerým požadavkům zákazníka.

• zakoupeno v Potraviny na pomoc před 11 lety

• i v dnešní době není až tak jednoduché bezlepkové potraviny sehnat, v tomto obchodě je vše přehledné a nemůžete se splést :)
    • žádné

Určitě doporučuji!!!