Zboží mi nedošlo. Tel. co je na stránce neexistuje
- Nedostali zboží.
- Nekomunikují
- Zatím nevrátili peníze
Po 19ti dnech jsem stále zboží neobdržel. Před třemi dny, jsem požádal o vrácení peněz a obchod zatím nekomunikuje.
Nejdříve si přečíst recenze nebo nalítnete jako já .Jde vidět, že jim to zatím prochází pokud pošlete platbu, tak se už ani peněz nedočkáte ani zboží nepošlou. Je to pěkně zorganizovaná banda podvodníků. !!!!!!
- Nedoporučuji!!
Po 14dnech nemám ani zboží ani peníze, nereagují, poprvé jsem zaplatila předem bez ověření, nedoporučuji!!!!
- Objednal jsem si zboží. Bohužel zaplatil předem. Po více než týdnu zásilka stále nepředána Zasilkovně. Zkoušel jsem telefonovat. Poprvé se mi nějaký pán snažil nalhat, že zboží už je v depu. Druhý den už by nepříjemný a tvrdil že on objednávky nevyrizuje. Deset dní od objednávky a zboží stále nemám.
Důrazně nedoporučuji
- nic .....vůbec nic
- Jak je zde již psáno. Objednávka zaplacena 620 Kč , přišel email, že je vyřízena a Zásilkovna za 6 dní nemá ani elektronické údaje.Obchod nereaguje. Poprvé jsem zaplatila bez ověření obchodu.:-(
Nedoporučuji obchod!!!
Po slibovaném doručení v pátek, uběhl celý týden a stále nic, po urgenci obchod nekomunikuje.
Nedoporučil bych tento obchod nikomu.
Kubový -
Zboží objednáno před 14 dny. Stále nedorazilo. Na e-mail neodpovídají. Až mi konečně nějaký pán zvedl telefon tak byl strašně nepříjemný a do telefonu křičel. Co si prý dovoluji tolikrát volat a hromadu dalších řečí. Když jsem chtěla nadiktovat číslo objednávky tak odmítl cokoliv řešit a zavěsil. ZDE NIC NEOBJEDNÁVAT. JSOU TO PODVODNÍCI.
Velice dobrá komunikace a pomoc při řešení problémů s PPL .
Vše proběhlo hladce a hlavně hned a rychle a úžasná byla Paní V výdejně květiny Jana prostě nemá to chybu celková zakázka
- Rychle, kvalitně.
Zásilka nebyla předána ani do 14 pracovních dní !!!!
Nechají si zaplatit objednávku, kterou jako, že je odeslána, příjde e-mail o odeslaní, ale zásilka nedojde. Na e-maily nereaguji. Nedoporučuji tento obchod. Škoda, že jsem si dřív nepřečetla recenze.
- Moje první objednávka v tomto obchodě, rychlost dodání super, výrobek vypadá kvalitně, jsem spokojená.
Doporučuji, není co vytknout.
- Z tohoto obchodu jsem objednal zboží už v srpnu 2023 a zboží nedorazilo. Stejně jako objednávka z konce dubna 2024 zatím nedorazila. Jaroslav Caprata.
- Po čtrnácti dnech od platby nic nedorazilo, žádné informace a na zprávy nereagují
Objednávka byla zrušeno bez udání důvodu až na základě tel.rozhovoru mi bylo oznámeno, že nestíhají
Po objednání nepřišel potvrzující mail s platebními údaji a to ani po mailové žádosti a zaslání.
Potvrzená objednávka, rychlé dodání.
- Velký výběr, ale objednávka se neuskuteční.
- žádná komunikace s obchodem , je to podvod !
Obchod je podvodný, potvrzení objednávky nepřijde mailem, jen objednávku shrnou a vyzvou k platbě převodem. Na info mail , na telefony nereagují. Oznámila jsem vše na Policii ČR, ale vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nejdu na policii osobně sepsat protokol . Tak přicházím o 300.- Kč a hlavně nemám šerpu. Nic zde neobjednávejte !