- Velký výběr za skvělé ceny.
Talířová souprava je moc pěkná, měla jsem obavy kvůli přepravě, ale vše bylo tak dokonale zabalené, že by to snad ani rozbít nešlo. Obchod určitě doporučuji.
Krásne kúsky, veľmi sa im teším, prišli starostlivo zabalené. Určite si ešte doobjednám ďalšie diely.
- Vše fungovalo výborně
moc pěkné talíře, objednávka byla brzo vyřízena, zboží perfektně zabaleno.
- Maximalni spokojenost, rychlost dodani. Mela jsem obavy, zda dojde vsechno v poradku, ale byla jsem uplne nadsena. Zbozi v perfektnim stavu a profesionalne zabalene. Doruceni Ceskou postou naprosto uzasne a hlavne az opravdu primo ke dverim bytu, ne jak byva zvykem "prijdte si na chodnik"
zboží bylo vyzvednuto, vše dobře zabaleno a proloženo ve foliích, aby se nic nerozbilo
Rychlý a spolehlivý
Vše funguje jak má.
Dodání rychlé, krásně zabalené. Naprostá spokojenost.
Rychlost doručení objednávky. Hrneček byl pečlivě zabalen. Již jsem zde nakupovala a byla spokojena, proto jsem se vrátila.
- Rýchle vybavenie, kvalitne zabalený tovar
Neobjednávala som prvý raz. Vlani ako darček vianočnú obedovú súpravu Perníček. Teraz ku nej kávovú súpravu. Bola som milo prekvapená, keď kurier ohlásil 21.10., že mám balíček. Objednávala som 18.10. Vždy tovar bol perfektne zabalený, nič nebolo rozbité. Veľmi som spokojná a ďakujem!!!
- Rýchle dodanie tovaru. Bezpečne zabalené.
Som rada, že keď sa mi rozbije tanier zo servisu, viem si náhradný cez internet objednať . Rýchle a bepečné dodanie.
Výborný obchod, není co vytknout.
- Super zabaleno je vidět, že balil šikovný skladník
Velký výběr, dobré ceny
- Rychlé dodání, porcelán přišel v perfektním stavu
Obchod doporučuji.
Doporučuju!!!!!