Vřele doporučuji
- Rýchle doručenie
- Priaznivé ceny
- Diskrétne balenie
- Darek
- Rychlé vyřízení a pár maličkostí jako dáreček potěšilo.
- Dárek
Děkuji za super dárek. Přišla mi rozmačkaná tatranka a použitá propiska. Takový dárek jsem si vždycky přála. Bylo to velké překvapení.
Reakce obchodu Poprs.cz
Dobrý den, Bohužel při dopravě se dárky rozmačkali, asi dopravce, se s balíčkem moc nemazlil. Myslíte si, že budeme dávat použité nebo rozbité dárky do zásilky? Mysleli jsme, kromě toho, že jste nakoupila nejlevněji v širokém okolí, a ještě měla Dopravu Zdarma, vám dáme do zásilky v dobré víře, pár sladkostí jako pozornost, tímto budete ještě více spokojenější a mít ještě větší radost, že jste ušetřila, a vše proběhlo v pořádku. Bohužel se stala taková věc, za kterou vlastně nemůžeme, rozlomila se tatranka při dopravě! Paní s toho dělá skandál, posílá nám fotky, rozlomené tatranky, píše špatné recenze, všude, kde to jen jde, místo toho, aby se zeptala, co se vůbec stalo. Na druhou stranu, z této recenze jsme si vzali do budoucna ponaučení. Za to moc děkujeme. Vaše telefonické dotazy Vám rádi zodpovíme na tel. 774 305 098 nebo napište na e-mail, který najdete v kontaktu. Pracovní doba na výše uvedené lince je po-pá 9.00 - 16.30. S přátelským pozdravem, Zákaznický servis www.Poprs.cz"