- Velký výběr
- Příznivé ceny
- Diskrétnost
- (Pro mě) nedostatečný výběr
Obchod určitě doporučuji, jedná se o jeden z nejlepších v ČR.
- nonstop online chat
- vlastní sklad
- rychlá distribuce
- diskrétní balení
- top ceny
- super ochota
Super
- spolehlivost,diskrétnost a cenovou dostupnost
doporučuji
- Dobrá nabídka produktů za příznivé ceny. Rychlé odeslání objednaného zboží. Dobrá komunikace ze strany obchodu.
- Zatím jsem žádné slabiny neshledal.
V tomto obchodě čas od času nakupuji a mohu jen doporučit. Mají dobrou nabídku produktů za příznivé ceny. Objednané zboží je rychle zasláno. Taktéž komunikace ze strany obchodu je na dobré úrovni. Z mé strany mohu obchod doporučit.
- Vynikající komunikace.
- Diskrétnost, rychlost a ochota, velký výběr ze sortimentu, příjemný personál.
- Pobočka je pouze jedna.
Určitě doporučuji.
- přijatelná cena
- osobní odběr v Praze
- málo zboží skladem nebo nedostupné
Vše OK jinak
- Samé dobroty
- Protože má samé dobroty
Dělejte to, to co Vás baví
- Rychlost a široká nabídka.
- Došlo mi z třech objednaných věcí jen dvě, které jsem objednal. Třetí bylo úplně něco jiného než jsem chtěl.
Mrzí mne, že si vyberu, zaplatím a pak příjde úplně něco jiného :(Kdybych měl čas tak to i vrátím, ale čas a další náklady už jsem nechtěl obětovat. Mrzí mne to, obchod vypadal seriozně. Příště budu obezřetnšější při výběru int. obchodu.
Reakce obchodu Popik-shop.cz
Ano, chyba nastala v záměně zboží. zákazníkovy omluvou dáno nové zboží.
- cena a rychlost
- dodavatel by mel uvest certifikat o pravosti poppersu
Napodobeniny poppersu. Rush velmi slaby, Fist prejmenovany na neco jako Fast. Fejky. Uz nikdy vice zde.
Reakce obchodu Popik-shop.cz
O žádné napodobeniny se nejedná, vše originál. A že výrobce přejmenuje produkt, za to nemohu. Upozornění v textu, popisu výrobku je.
- Absolutně nikdo mě neinformuje ostavu mé objednávky.Vlastně ani nevím zda mi to poslali,nebo jeslti vubec svou objednávku obdržím.
Reakce obchodu Popik-shop.cz
ano máte pravdu, Vaší objednávku jsem omylem přehlédl.
Sic není pravda, že by Vás nikdo neinformoval, po potvrzení objednávky byl odeslán automatický email o stavu zásob : zboží dostupné za cca 14 dní, tato informace je i na stránkách se zbožím. Jako omluvu zašlu zásilku po naskladnění gratis. Omlouvám se -
- Velký výběr
- * nepřehledná webová stránka
Určitě doporučuji
- za málo peněz, hodně muziky :) -
- Osobní odběr.
- Čekaní na realizaci při osobním odběru.
Celkem ujde.
Reakce obchodu Popik-shop.cz
Jak rychle by jste si představoval vyřízení objednávky, když objednávka přijata 8.1.2015 v 14:41 a objednávka vyřízena a připravena k odběru - 8.1.2015 v 15:32.
- Skvélé ceny, po kazdem nakupu zvysovani bodu ktere se daji vyuzit na slevu vybranych popiku. Vlastni registracni schranka.
- Konkurence, nerozmanity vyber popiku, strohe informace o produktu lahvicky a vyrobce.
E-shop je fajnovy,peclivy, nenarocny klient si vzdy vybere, skvela pece a ochota o klienta,kdyz je jakykoliv zadrhel vzdy se telefonicky ozve obchodak a hleda shudnou variantu.
- Zboží čekalo víc jak týden, bez problémů.
- Dokonale rychlá komunikace.
- sortiment, cena, vydejny misto
- web stranka je skareda
- Do dvou hodin od objednani bylo zbozi pripraveno k vyzvednuti na miste v praze. Neuveitelna rychlost!!
Doporucuji!