Přihlásit se a přidat recenzi

• Ochota,rychlost,vstřícnost

• Velice ochotný a rychle vyřízení

• Ochotný prodejce, který se vyzná v nabízeném sortimentu
    • Snad veškeré zboží z e-shopu skladem na prodejně. Pokud něco potřebuji ihned, podívám se na e-shop, zda je skladem a vyrážím na prodejnu. Po cestě zavolám a mám připraveno.

• široký rozhled R.Popadince,takže není problém se na cokoliv zeptat.

• přehledné ,rychlé,rady a tipy přímo v obchodě.

• Rychlost dodání

• 100%spokojena

• Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.

• Velký výběr, příznivé ceny, rychlé dodání

Jako vzdy naprosta spokojenos muzu jen doporucit nejlepsi osobni navsteva a nechat si poradit nikdy ne spatne

• Rychlé dodání. Perfektní přístup k zákazníkovi

Naprosto profesionální přístup k zákazníkovi. Při objednání vlečné šňůry na míru. Se vyskytla výrobní vada, uzlík. Takto si představuji jednání na vysoké úrovni. Aniž by obchod prodal aušus, telefonicky se se mnou spojil. A nabídl jinou cenově podobnou alternativu. Obchod vřele doporučuji. Jsem velmi spokojená. Přála, bych si více takových prodejců.

Super jednání, rychlé dodání. Nevýhoda pro mě - nechodím na ryby . Ale i tak, objednaný výrobek jsem využila v jiném směru. Děkuji obchodu .

Super obchod

• skvělá komunikace
    • tak velké množství sortimentu by si zasloužilo větší prostory samotného obchodu.

bezvadný přístup k zákazníkům, prodejce se perfektně vyzná v sortimentu který nabízí k prodeji.

• Vždy super přístup rád poradi doporučí nikdy zadny problém v komunikaci a vyzvednutí zboží většina zboží za internetové ceny a velký výběr určitě doporučuji navštívit tento malý obchůdek určitě si vybere jak začátečník tak i závodní rybáři Petru Zdar

• zboží skladem ihned k dispozici, pán se vyzná :-)

veliký výběr sortimentu, majitel umí se vším poradit

Skvělé,chlapík se vyzná.sortiment rozmanitý .každý si přijde na své , dobrá výbava a profesionální přístup

S obchůdkem jsem spokojená, objednávám po několikáté a vždy vše v pořádku… pán je vstřícný a se vším poradí.. doporučuji.

• rychle vyřízeno, výborná komunikace

• Nakupuji zde pravidelně a jsem vždy spokojen. Skvělá komunikace. Vše proběhlo v nejlepším pořádku.