Kdo se rozhodne pro zakoupení výrobku prostřednictvím firmy UNB má záruku, že objednávka je vyřízena rychle a spolehlivě,zboží je pečlivě zabalené.
Dostupnost zboří, velký sortiment a spolehlivost.
- Rýchle vybavenie objednávky.
- Nepoznám.
Perfektná služba.
- - sortiment
- - komunikace
- - rychlost dodání
- Velice rychlé dodání zboží.
Doporučuji.
Všetko perfektné-objednávka,doprava a čas.
- Rychlost dodání,večer zbozi
- Velmi příjemná komunikace, úplné info o zboží, objednávka vyřízena rychlostí světla :))
- Široký sortiment i levnějšího zboží. Objednané zboží jsem marně sháněla v různých obchodech i e shopech. Rychlé dodání.
Very efficient and friendly.
Rychlé jednání ochota poradit.
- rychlost. spolehlivost
- nemám
Tentokrát byla slabší zásilkovna, zboží převzala v 29.7.2023, ale na výdejním místě až 2.8.2023, jinak vždy doručeno druhý den...
- Jeden z mála obchodů pro neslyšící..výběr, rychlé dodání.
- Vážení unioisté, vetšina nedoslýchavých jsou staří lidé. Požadavek dědku zvedni zadek máš na to 2 dny je nemístný. Mám 90, bydlím mimo město. Hodinu jsem bojoval s tou bednou, prohrál sem, předem zaplacené zboží nemám. V mém věku skutečně nemám šanci stát se IT technikem, jsem rád, že trochu chápu telefon. Výdajová bedna od ALZY je podstatně přístupnější.
Reakce obchodu Pomůcky pro neslyšící
Dle Vaší objednávky jsme zboží odeslali do "Z boxu".
- rychlé a spolehlivé jednání i doručení do výdejního boxu
Jednoduché a rýlé,objednám ,zaplatím a za 2 dní máte zboží doma,děkuji všem co se chod obchodu starají
Přehledný e-schop, objednával jsem filtry do sluchadel, rychlé vyřízení i dodání, naprostá spokojenost.
- Rychlé dodání zboží.
Doporučuji.
- větší výběr
- Vyhodne ceny, komunikace obchodu.