Dobrý den od prvního vstupu byli všichni velice ochotni při výběru sluchátek a plavně slečna Lea,která se mnou vybírala nejvhodnější výrobek
a po vyzvednutí zakoupeného výrobku byla ochotna,po pracovní době, naladit tento výrobek u nás doma k naší velké spokojenosti takže ještě jednou moc děkujeme. T.Němeček -
- Zboží je dodáno do místa bydliště bez poplatku za poštovné
- Nebyl připojen návod na spárování sluchadla
Sluchadlo bylo dodáno brzy a v bezvadném stavu. Doporučuji umístit návod na používání sluchadel na internet.
Nákup proběhl bez problémů podle očekávání.
Velká spokojenost.
- Vše proběhlo příjemně, rychle, komunikace dobrá.
Super jednání
- podrobný popis produktů, rychlé doručení
- Vše bylo vyřízeno, zasláno dle požadavků
- Po objednávce mi sdělili, že platba kartou neprošla a doporučili mi zadat jinou cestou. Tak jsem to udělal a přišli mi dvoje sluchátka. V dlouhém vysvětlení mi sdělili, že za to mohu já, ale výzvu k druhé platbě mi sdělil prodejce. Ochotně převzali zpět a zaplatili poštovné.
- V návodu chybí, že před zapojením optického kabelu je třeba sundat maličkou nenápadnou silikonovou čepičku optického konektoru, kabel pak nelze zcela zasunout do optické patice. Jsem přesvědčen, že to prakticky nikdo z potenciálních uživatelů neví.
- Rychlé odeslání,komunikace
Když jsem s tohoto obchodu objednávala poprvé,tak jsem byla skeptická jestli to bude fungovat a za mě super.konečně mojí mamku budík zbudí a my nemusíme hodinu poslouchat jak mamče drnčí x budíků
- Nakupovali jsme poprvé a jsme velmi spokojeni
Velká spokojenost jak s komunikací tak s dodáním zboží
- Skvělá komunikace s obchodem.
Výborná komunikace, poradí s výběrem .
ok
Vše OK.
Super, komunikace výborná
dlouhá čekací doba
- pro neslyšící výborný obchod
ani po deklarovaných 8 dnech se neozvali, že mi zatím nemohou poslat výrobek z důvodu nenaskladnění - mohli aspoň napsat, že momentálně není k dispozici...člověk čeká a čeká a čeká...a oni se ani neozvou, až po mém urgentním dotazu na jejich e-shop mi toto bylo sděleno...
- Celkově dobrý přenos zvuku do sluchátek, dá se použít i při sledování televize s dobře slyšícími.
Pro staré lidi nutná asistence při přepojování zesílení televize - normální poslech.
- bezvadné