- Skvělé ceny ,super přístup,rychlé dodání,moc doporučuji
- Vstřícnost
- Perfektně zabalené
- Komunikace
- Vstřícnost
Nakoupila jsem již poněkolikáté. Vždy jsem stoprocentně spokojená. Doporučuji každému kdo rád šetří, ceny jsou zde opravdu nízké. Děkuji.
- Super
- Ceny
- Kvalita
- Ochota
- Ceny za zlomky cen u konkurence
- Bezkonkurenční obchod
- Originální karty
- Japonské balíčky minimálně o 80% levnější než u konkurence
- Anglické balíčky levnější minimálně o 30kč
- Boostery plné hitů
- Zábava
- Profi přístup
- Hodně nízké ceny oproti konkurenci
- Nízké ceny
- Profesionalita
- Přístup
Nepadlo mi u pana z Boosteru ani kulove .
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se, že jste nebyl spokojen. Rádi bychom zdůraznili, že bohužel obsah boosterů sami neovlivňujeme – do nich bohužel nevidíme, takže nemůžeme zaručit, co konkrétně se v balíčku objeví. Pokud ale máte jakékoliv další připomínky nebo dotazy, rádi Vám je zodpovíme.
Ještě jednou děkujeme za pochopení a doufáme, že budete mít příště lepší zkušenost.
Tým PokeFefr -
- Rychlost odeslání
- Velice nízké ceny
- Kvalitní prokldukty
- Originální produkty
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkujeme, Jirko, za vaši skvělou recenzi!
Těší nás, že jste spokojený s rychlostí odeslání, naším přístupem, nízkými cenami a kvalitou originálních produktů.
Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě.
Rádi vás opět obsloužíme!
- Velice nízké ceny
- Přístup k zakazníkovi oproti konkurenčním rip and ship...
- Kvalita
- Rychlost odesílání objednávek
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkujeme, Jirko, za vaši úžasnou recenzi!
Jsme rádi, že jste spokojený s našimi nízkými cenami, osobním přístupem oproti konkurenci, kvalitou našich služeb a rychlostí odesílání objednávek.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Těšíme se na vaši další návštěvu!
- Velice rozumné ceny
- Kvalita balení objednávek
- Rychlost dodání
- Přístup k zakazníkovi jako k jednotlivci
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkujeme, Jirko, za vaši úžasnou recenzi! Jsme potěšeni, že jste spokojený s našimi rozumnými cenami, kvalitou balení, rychlostí dodání a osobním přístupem.
Vaše spokojenost je pro nás klíčová, a těšíme se na vaši další návštěvu!
- Ceny při zemi
- Přístup k zákazníkovi
- Pečlivost při zabalení objednávky
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkujeme za skvělou recenzi, Jirko!
Jsme rádi, že jste spokojený s našimi cenami, přístupem k zákazníkům, pečlivostí při balení a rychlostí dodání.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Těšíme se na vaši další objednávku!
PokeFefr Rip'n'Ship -
- Ochota, laskavost… super přístup.
Maximalne spokojeny ve vsech smerech, nevyhody nenajdu.
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkujeme Vám, Wlado97, za Vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl maximálně spokojený s našimi službami a že oceníte náš přístup. Vaše slova nás velmi těší a motivují nás k tomu, abychom i nadále poskytovali ten nejlepší servis. Těšíme se na Vaši další návštěvu!
- Ceny
- Originální produkty
Vážený zákazníku,
velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení a doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste spokojen s našimi cenami, originálními produkty a přístupem k zákazníkům.
Vaše spokojenost je pro nás klíčová a budeme se i nadále snažit poskytovat prvotřídní služby a kvalitní zboží za příznivé ceny.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Tým PokeFefr -
- Osobní přístup
- Ochota
- Ceny produktů
- Přehledný eshop
Pokud chcete pokemon produkty za nejlepší možné ceny ,tak tady jste správně:)
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším osobním přístupem, ochotou a cenami produktů. Také nás těší, že se Vám líbí přehlednost našeho e-shopu.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaši další návštěvu. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit.
Zdeněk
PokeFefr.fun -
- Perfektní přístup
- Ceny nižší oproti konkurenci o desítky procent
- Pozornosti navíc
Vážený pane Jiří,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a doporučení našeho obchodu. Velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojen.
Těší nás, že oceňujete náš přístup k zákazníkům. Snažíme se vždy poskytovat perfektní servis a je pro nás potěšením slyšet, že se nám to daří.
Vaše zmínka o konkurenceschopných cenách je pro nás důležitá zpětná vazba. Neustále pracujeme na tom, abychom našim zákazníkům nabízeli co nejlepší hodnotu za jejich peníze.
Dodatečné pozornosti jsou součástí naší snahy překonávat očekávání zákazníků, a jsme rádi, že jste je zaznamenal a ocenil.
Vaše spokojenost je pro nás klíčová a budeme se i nadále snažit udržet vysokou úroveň našich služeb.
Děkujeme Vám za Váš čas a důvěru v náš obchod. Těšíme se na Vaši příští návštěvu.
Zdeněk
PokeFefr.fun -
Skvělý obchod
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkuji za vaše doporučení a pozitivní hodnocení! Jsem rád, že jste s obchodem spokojený. Pokud máte nějaké další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se na mě obrátit.
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
PokeFefr -
Vše v naprostém pořádku! Mohu jen doporučit.
Reakce obchodu Zdeněk Fefrčík
Děkuji za vaši pozitivní zpětnou vazbu!
Jsem rád, že jste spokojen/a. Pokud máte nějaké další otázky nebo potřebujete s něčím pomoct, neváhejte se na mě obrátit.
Těšíme se na Vaši další návštěvu!
PokeFefr