- Objednal jsem čtyři kusy zboží, ale bez jakékoliv komunikace přišly jen tři kusy.
Nejsem spokojen.
- Super cena, kvalita
Rychlé jednání, zboží dodáno v sobotu
- zboží dorazí, ale to je tak vše
- špatná komunikace
- reklamace obtížná a dlouhá
OK eshop pokud chcete zboží, které nebudete reklamovat. Zboží dorazilo do týdne, po měsíci vada. Reklamoval jsem a na vyjádření ohledně reklamace jsem čekal skoro měsíc. Poté jsem obdržel email o přiznání náhrady. Už je to skoro 2 měsíce a pořád peníze nikde, na emaily neodpovídají.
- Žádné - jen komplikace
- Nekomunikace - nereakce
Zboží vráceno,2 dny po obdržení. Po 40 dnech nevráceny peníze, ačkoliv mi bylo e-mailem uznáno vrácení zboží a slíbeno vrácení peněz v zákonné lhůtě. Na jakoukoliv reakci - vysvětlení čekám opět měsíc.
Děkuji mnohokrát za zprávu, vysvětlení.Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Omlouváme se, dohledali jsme a peníze odeslali. Administrace obchodu
- Slabá komunikace.
Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Omluvili jsme se již osobně. Ano opomněli jsme Vám zavolat, že zboží jej již připraveno k převzetí...
- rychlost a komunikace
- nevím o žádných
- DOBRÁ CENA
- ŠPATNÁ KOMUNIKACE SE ZÁKAZNÍKEM, RESP. ŽÁDNÁ
NIJAK
Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Po přijetí objednávky jsme Vás informovali s textem: VELICE SE OMLOUVÁME, ALE VELIKOST "L" JIŽ NENÍ V TÉTO CHVÍLI DOSTUPNÁ....K DISPOZICI JE POUZE VELIKOST "XL" PROSÍME O INFORMACI, ZDA OBJEDNÁVKU ZRUŠIT, NEBO NAHRADIT DOSTUPNOU VELIKOSTÍ (ROZDÍL MEZI L A XL NENÍ PŘÍLIŠ VELKÝ...)...na tuto naši zprávu od Vás nepřišla žádná odpověď. Je nám líto, ale nelze komunikovat bez zpětné vazby. Administrace obchodu.
- ochotu vyhovět
- nevím o žádné
vřele doporučuji
- Špatná komunikace.
- pokud není skladem zboží, ihned zákazníka informovat telefonicky nebo emailem a ne že pošlou vzkaz na odkaz.
Špatná komunikace, nesnaží se problém ihned řešit.
Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Ano, toto nevyšlo...zboží skladem bylo, ale ne v původně požadovaném množství - muselo se doobjednat a zde ze strany dodavatele došlo k prodloužení termínu. Poté jste snížila množství požadovaného zboží, ale to už bylo prodáno a čekalo se na doskladnění. Velice se omlouváme, upřímně jsme se snažili...
- Obchod mi nabídl hledané zboží
- Nekomunikuje se zákazníkem a proto jsem měla dojem, že se jedná o podvodnou firmu. Škoda, že na e-maily neodpověděl. Hlavně, že zboží nakonec došlo.
Jelikož hledané zboží nabízel jen tento obchod, neměla jsem moc na výběr. Byla jsem na rozpacích z komunikace, které byla prakticky nulová, pokud jsem se dotazovala e-mailem nebo telefonovala. Telefony uvedené na stránkách nikdo nebral. Jelikož jsem již měla velmi špatné zkušenosti s jinou firmou z Jablonce nad Nisou, pojala jsem podezření, zda se nakonec nejedná o téhož podnikatele. Zboží dorazilo a to je podstatné.
Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Velice se omlouváme...věřte, že se snažíme reagovat jak na maily, tak i telefonní dotazy...v těchto vypjatých předvánočních dnech je to však velmi náročné. Jsme rádi, že zboží dorazilo a to je podstatné. Přejeme klidné Svátky a děkujeme za Váš příspěvek.
- kvalita
- nevím
super
- Komunikace se zákazníkem, rychlost,
- nemá
Pohodový ,seriozní, doporučuji
Děkujeme - velice si Vážíme Vašeho hodnocení. Administrace obchodu
- Jsem spokojena s rychlosti dodání. Obchod doporučuji.
Rychle vyřízení me objednávky. Se zbožím jsem spokojena.
Děkujeme - velice si Vážíme Vašeho hodnocení. Administrace obchodu
- Výdejní místo v Jablonci nad Nisou bez příplatku za poštovné.
- -
- Žádné.
- Jestliže eshop uvede, že má zboží skladem tak by měl zboží dodat a ne se ozvat až za týden.
Reakce obchodu Pohodovenakupy.cz
Omlouváme se, že jsme objednávku odeslali se zpožděním. Vše dobré do Kněžic. Administrace obchodu
- Ceny odpovídající nabízenému zboží.
Vřele doporučuji.
- přehled,dobré ceny
celková spokojenost
- Velký výběr,příjemné ceny
Kdyz chcete někoho potěšit každý si vybere.
- přehlednost
- žádné
jsem spokojená, fontánka pracuje jak má
- Rychlé dodání objednávky
- Dobré ceny
- Přehledný web
- Nic nevím
Obchod doporučuji,
dobrá komunikace,dobré ceny a zboží dorazilo v pořádkuReakce obchodu Pohodovenakupy.cz