• Dobierka došla skoro, ale obsah nekvalitný
    • Ponúka tovar, ktorý je nekvalitný, sklo nebolo hladké, rez na skle bol štrbavý- nie pekný

Nikdy by som nedoporučila ostatným záujemcov, taký druh tovaru, aký som si objednala ja. Iba preto som ho nevrátila, lebo to bol dar na narodeniny, na nový výrobok už nebol čas.

Děkujem za Váš názor
    Pokud by jste reklamovala sklo posíláme obratem zpátky
    za chybu se omlouváme.

Do poznámky pro prodejce jsem vznesl dotaz, proč mi nejde vložit slevový kupón. Ten měly všechny tenisové kluby v rámci ČTS. bohužel prodejce se vůbec neozval a naúčtoval mi plnou cenu. Jelikož poháry byly na celou letní sezónu, tak to nebyla malá částka. Při příštím nákupu zvolím jiného prodejce!

Dobrý den
    Zdarvím slevu jste určitě dostal prosíme o kontrolu faktůry a popř. úpravu recenze.
    děkuji

• nikde vás neupozorní, že poháry nejsou skladem

zboží nemají skladem, komunikace typu - ja jsem jen prodejna volejte si na centrálu je v dnešní době dosti zarážející...

Dobrý den
    za reakci prodavačky se omlouváme,nemůžem na každé naší provozovně držet skladové zásoby ve 100%
    Náš katalog je o 300stranách a několika stovkách různých variací trofejí a to není možné držet skladem ,mimo našého centrálního skladu.
    Prosíme o info na ,které prodejně jste se z reakcí setkal.
    Děkujem

zboží dorazilo včas, bohužel bylo takřka vše poškozeno

Dobrý den
    dle Vaší reakce si myslíte,že posíláme poškozené zboží?
    Opravdu nemůžem hlídat přepravní služby a jejich nezodpovědné zaměstnance,kteří chodí do práce ,,za trest,,
    žádná reklamace z Vaší strany nedošla, v opačném případě zboží měníme obratem.

• rychlost, ochota vyhovět zákazníkovi, rychlé a ochotné řešení reklamace.
    • Špatný tisk, žádná kontrola zboží před odesláním, zboží přišlo špatně potištěné, tisk neúplný, pracovníci jednají bez toho, aby si se zákazníkem upřesnili jeho požadavky v případě nejasností, následné nesrovnalosti jsou dávány za vinu zákazníkovi. Zboží před expedicí neprochází kontrolou.

Zboží je pěkné a kvalitní, pracovníci ochotní a vstřícní, případná reklamace řešena obratem. Pouze vázne komunikace - v případě naší objednávky bylo mnoho nejasností, které nebyly upřesněny a firma jednala. Následnou vinu dávali nám jako zákazníkovi. Ani po pročtení webových stránek jsem informace, které nám byly dávány za vinu, nenašla (potisk medailí byl na zadní straně místo na přední a bylo nám tvrzeno, že je to takto v pořádku; po konzultaci asi s 20 lidmi ze školy I mimo ni, nikdo se nikdy nesetkal s potiskem ze zadní strany a přišlo jim to nelogické). Tisk, přišel navíc neúplný, následně nám bylo sděleno, že osoba, která reklamace řešila, expedici zboží nekontrolovala. Myslím, že by každé zboží mělo být před odesláním zkontrolováno a tak zajištěno, že k zákazníkovi doputuje v pořádku. Nicméně za rychlé vyřešení reklamace Vám velmi děkujeme.

Dobrý den
    Velice Nás mrzí Váš názor,ale přímý potisk medailí naší technologií na přední stranu není možný v katalogu uvedeno!!!
    Vzhledem tomu,že jsme Vám 12 medailí vyměnili v termínu
    Vaše recenze nás překvapila.
    přeji hezký den...

• žádné oproti konkurenci
    • hrozné stránky...
    • štítky co došly zcela jiné než jsem si objednal...

poslední objednávka u této společnosti...

Reakce obchodu Poháry Bauer

Zdravím,tolik negativ v recenzi...to, snad může napsat jenom ,,špatná" konkurence!!!

• Nízka cena/na úkor kvality
    • Neprofesionálne, arogantné jednanie

Skúste iného dodávateľa

Reakce obchodu Poháry Bauer

Vážený pane vzhledem tomu,že jste si zboží nepřebral,tak se dívím Vašemu hodnocení kvality???
    Váš důvod,nechtěl jste platit štítky!
    Zboží nerozdáváme,ale snažíme se prodat.
    Štítky musí někdo vyrobit,materiál taky nemáme zadarmo.
    Přeji hezký den.

• Vyšly mi ve všem vstříc. Zboží dorazilo brzo
    • Poháry dorazily prasklé a krive sestavené a medaile o chytané

Děkujem za Váš názor.
    Poškození se stalo pravděpodobně při dopravě.
    Neposíláme poškozené zboží.
    Prosím o vysvětlení...ochytané medaile?

V Našem novém katalogu 2013,nabízíme více něž 330 druhů sad pohárů,více než 85 druhů skleněných trofejí,57 druhů medailí,novou řadu acrylic line,která je velmi originální.

• Objednané zboží bylo přijato ke zpracování, potom přišla zpráva, že se objednávka vyřizuje a den před doručením zpráva, že je objednávka stornována a když jsem si to zařídila jinak, tak druhý den stornované zboží dorazilo. Opravdu nepochopitelné.

Děkujem za Váš názor.
    Pravdopodobně nastala softverová chyba v administraci,omlouváme se,pokud Vám zboží došlo v pořádku,snad to není důvod Nás nedoporučit.

• slibujete darky a žadny jsem při objednavce nedostal
    • proto bych nedoporučil znamim

Reakce obchodu Poháry Bauer

Dobrý den,snad by jsme uvítali raději hodnocení Našich služeb,Vy jste neuvedl ,jestli jste byl spokojen,ale nedostal jste dárek pravdopodobně ve Vánoční akci,která měla své pravidla a dárky se neposílaly se zbožím,ale rozesílají se tento týden.Vše bylo uvedeno v Našem letáku.Pokud jste se do soutěže přihlásil uvedeným kódem,dárek dostanete.

• Na internetových stránkách firma nabízí zboží,které nemá na skladě ani jej nemůže v dané době sehnat.Pravděpodobně neaktualizují svůj webshop.Jinak byli milí a zdvořilí.

Děkujem za Váš názor.
    Omlouváme se za potíže.Webshop aktualizujem,ale v množství položek,které vedem skladem se stane,malá chyba.

Stránky, komunikace, doprava, vše bezva. Kvalita výrobku tragická!!! Konkrétně Trofej fotbal FB29 - znázornění pruhů na kopačkách vypadá jak od mého pětiletého syna. Na víc v bílých pruzích prosvítá černý podklad. Bohužel mám časový press, jinak bych výrobek vracel. Nevím zda prodejce viděl tento výrobek naživo. Pak by nestál s dopravou 549, ale 209.

Děkujem za Váš názor.
    Zmíněná trofej je keramická,ručně dobarvená,pokud se Vám nelíbila zboží vyměníme.Za 209 kč keramiku prodávat neumíme.

• komunikace se zákazníkem

Děkujem za Váš názor.
    Jak je myšlena komunikace?

• Možnost osobního převzetí
    • Špatný potisk medailí - některá písmenka nečitelná
    • Nebyla poskytnuta sleva 20% dle smlouvy s MSKFS

Děkujem za Váš názor.
    Pro poskytnutí slevy ,musíte vždy uvést slevový kód!
    Prosím kontaktujte Naší firmu a my Vám rozdíl vrátíme.

Prisli poskodene pohare, krive, trcali z nich šroby. Druhykrat pohare cele ale taktiez mierna krivost. Zabudli dolepit dohodnute stitky na pohare. Az na tretikrat sa im podarilo kompletnu zasielku poslat. S tymto som sa este nestretol. Katastrofa.

Reakce obchodu Poháry Bauer

děkuji za reakci.Nevím, co Vás vede k tomuto rozhodnutí,ale sám dobře víte, že poháry rozbila doručovací služba GLS!!! I přesto,že jste měl poškozenou jenom část zásilky,tak jsme Vám obratem zaslali kompletní objednávku ještě jednou(což u mnoha firem je obratem téměř nemožné),zboží jste obdržel doufám včas.Bohužel nejsme schopni kontrolovat zaměstnance dopravních společností a určitě se to stává i jiným dodavatelům.
    Závěrem jsem rád,že jste tady napsal Vaši zkušenost, alespoň jde vidět,že si nepíšeme recenze sami.

• Cenově dostupní.
    • Cena
    • zajimaví plakety
    • nevim

Nakoupila jsem zde zduvodu prijatelne ceny.
    Jemy lito ale dle vlastni zkušenosti zde již nenakoupim zboži dodane rychle dobře zabalene ale zlate štitky byli ustřižene zubatě byli vydet naké černe lajny a křivě nalepene nevypadalo to vubec pekně proto bych to znamím nedoporučila

• pohodlný nákup

Měl nejlepší výběr

• Přehledný e-shop
    • Dodací lhůty, ceny.

Zatím průměr.

Děkujem za Váš názor
    Vážený pane můžete být konrétní?
    Dodací lhůty u Naši firmy jsou většinou obratem,pokud dáte požadavek obdržet zboží během 24h,můžem Vám kdykoliv vyhovět.Vzhledem tomu ,že Naše firma není jenom internetový obchod,držíme poměrně velké skladové zásoby.

• Zatim nemohu rici, ale podle prvnich trech nakupu je bezva.
    • Zatrim jsem zadnou neodhalil.

Nedoporucuji nikomu - at si vse koupi u mne :-))))))