• žádné
    • Nabízí pneumatiky jež mají jiný dezén než nakonec dorazí, vymlouvají se na dodavatele z Polska, no hrůza potom vůbec nevíte co dostanete, předem je nutná domluva a to zdržuje

Oni za nic nemohou to je jejich tvrzení ale to mě teda žádném případě neuspokojuje.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Šmíde. Vůbec netuším o čem to tu píšete. Objednat jste si pneumatiky KELLY WINTER ST 195/60 R15 88T a ty jste také, již druhý den, obdržel. Žádného dodavatele v Polsku nemáme. Kupujeme pouze v ČR a na nikoho se nevymlouváme! Pneumatiky KELLY se vyrábí v Polsku a spadají do koncernu Goodyear. Obrázky na webu jsou pouze ilustrační. To je možná důvod Vaší nespokojenosti? Opravdu netuším. Dejte prosím vědět jak Vám mohu pomoci.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• reklama na DOT pneu nejdéle 2 roky, mně dorazily pneu přesně 3 roky staré - DOT 2014 začátek roku.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Sochore. Děkujeme za Vaši reakci, ačkoliv negativní. Uvádíme, že 97% všech nabízených pneumatik jsou se stářím max. 1 rok. Ostatní pneumatiky můžou být skladovány více let. Skladujeme je řádně, dle platných EU norem, tudíž se nemusíte bát o jejich použitelnosti. Pokud i přesto nechcete pneu takto dlouho skladované, je na místě se předem na stáří pneumatik dotázat. Vzhledem k tomu, že jste se neozval a pneu převzal bez problémů, soudím, že Vám to tolik nevadí. Přesto jste si našel čas náš obchod hodnotit.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• zaplaceno 500 Kč za expres dodávku, zboží dorazilo za 5 dní ...

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Jechu. Objednal jste si pneumatiky, které nabízíme skrze dodavatele a je u nich napsáno dodání do 3 dnů. To je informace, kterou jste také obdržel po objednání emailem. Pneumatiky Vám také dorazily třetí prac.den od objednání, jak jsme slíbili. Dopravu za celou sadu pneu 500 Kč účtujeme vždy. Expresní dodání nikde nenabízíme. Jak už jsem Vám říkal do telefonu, měl jste si objednat pneu, které uvádíme jako skladem s dodáním do druhého dne. Odmítl jste to, z důvodu nízké ceny těchto pneumatik. Nevadilo Vám počkat. Přesto takto hodnotíte.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• Pošlou Vám pneumatiky, které jsou více než rok staré!

Zadejte si, jak staré smí být pneumatiky.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Dobrý den, pane Šípe. Tato recenze je bezpředmětná a nejspíš jste si spletl internetový obchod. U nás jste sice učinil objednávku, ale poté jste ji ihned stornoval, tudíž jsme Vám pneu ani nestihli poslat! Každopádně Vám doporučuji si něco málo o stáří pneu přečíst. Není nutné požadovat pneu s letošním rokem výroby. https://www.pneupremium.cz/stari-pneumatik-tzv-dot.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• Celkem dobrá komunikace s obchodníkem.
    • Objednané zboží bylo: Pirelli WINTER 210 SNOWCONTROL SERIE II XL DOT 1912 185/55 R15 86H.
    • Nakonec dorazily pneumatiky se starším DOT a ještě s ne stejným (kompenzování prý není možné)
    • Dražší doprava

• dobrá cena
    • posílají zboží,které jsem výslovně nechtěl

Nic nekupovat

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Šimůnku. Děkujeme za Vaši reakci. Objednal jste si pneumatiky a my jsme Vám je zaslali. Zásilku jste druhý den nepřevzal. Odůvodnil jste svoji nespokojenost tím, že Vám dorazily pneu z konce roku 2015 a Vy jste vysloveně požadoval pneu z letošního roku. Doporučuji Vám si o stáří pneu něco přečíst než budete objednávat jinde. Je totiž zbytečné požadovat pár měsíců staré pneu.

Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• rychlost vyřízení, kvalita, cena
    • drahá a nekvalitní doprava s DPD

Jestli budou doručovat přes DPD, tak si z obchodu nic neobjednám, 1000 Kč za dopravu je dost, mizerná komunikace s DPD, vůbec neposlali sms a ani nevolali, 2x přijeli bez ohlášení a ještě se podivují, že nejsem doma, napotřetí jsem musel sám volat na info linku, pak jsem se konečně dozvěděl, kdy dostanu zboží

• - žádné, dodání zaplaceného zboží by mělo být samozřejmostí, to není důvod k pochvale
    • - nízké ceny jsou uměle dorovnány předraženou dopravou, která neodpovídá ceníku dopravce
    • Obchod láká na nízké ceny pneumatik, takže ve vyhledávačích vyjde většinou jako nejlevnější. Ovšem má velmi drahou přepravu - zaplatíte 125,-Kč/ks pneu a to i tehdy, když prodejce pošle pneumatiky zabalené po 2ks. Slovo zabalené se vlastně použít nedá - prodejce zcela ignoroval mé přání poslat pneumatiky v igelitovém obalu a zaslal je pouze přepásané fólií na dvou místech a to tak, že pneumatiky ani nebyly uloženy přesně na sobě. Když k tomu připočtu nedodržení slíbené doby dodání dle objednávky na serveru prodejce (odeslal pneu o den později, tedy přesně v den, kdy jsem mu napsal přímo do poznámky k objednávce, že nejsem doma a nemá tento den pneu dodávat), lhaní prodejce, že s DPD vykomunikoval posun termínu, což DPD popřelo a musel jsem termín posunout sám na stránkách DPD. Dále mi DPD sdělilo, že oni takto vysoké ceny za dopravu prodejci neúčtují. Když k tomu připočtu aroganci prodejce, který mi odmítl snížit cenu přepravy, když poslal místo zaplacených 4 balíků jen dva a ještě mi sdělil, že mu mé negativní hodnocení, na které jsem ho předem upozornil, nevadí, obchod kupujícím nedoporučuji.

Všichni kupující by si měli spočítat skutečnou cenu pneumatik (obvykle se kupují 4ks) včetně předraženého poštovného a pak se teprve rozhodnout, zda je pro ně skutečně výsledná cena tohoto prodejce výhodná oproti nabídkám stejného sortimentu u ostatních prodejců. Počítejte s tím, že nemá cenu prodejci nic psát do poznámek k objednávce, protože to prodejce zcela ignoruje. Nedodržel ani způsob zabalení, ani termín dodání (a není to vina DPD).

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Němci, již jsme to řešili několikrát emailem. Nezlobte se na mě, ale nemůžeme v době hlavní sezóny balit pneumatiky podle přání zákazníka. Váš požadavek abychom zabalili každou pneumatiku zvlášť do igelitu, aby Vám nedorazila špinavá? V tomto období nestíháme a je proto možné, že zboží nedojde na druhý den od objednání. Za to se můžeme jen omluvit, ne vymlouvat. Což jsem také ještě před odesláním učinil. Byli jsme stále v kontaktu a o problémech jste byl průběžně informován. Ať už z mé strany nebo ze strany DPD. To, že účtujeme dopravné ke každé pneumatice je jasně dané. Každý zákazník to ví dopředu, pokud vytvoří objednávku, souhlasí s tím. Kdo nechce, neobjednává. Nikomu to nenutíme. Nejsou to žádné skryté náklady. Ano, možná jsem byl už v posledních emailech arogantní, za což se omlouvám, ale jen proto, že Vaše neustálé vyhrožování o negativních recenzích a předání celé věci ČOI bylo neuvěřitelné. Evidentně máte hodně času a psát emaily a recenze Vás baví. Ať Vám pneumatiky slouží a příště si kupte raději jinde.

S pozdravem Lukáš Návrat

• Cena
    • Kurýrní služba DPD. Pozdní informace o doručení a špatná komunikace s kurýry....(Šumpersko).

Doporučil bych si objednat jinde a přes jiného dopravce jak DPD (Šumpersko). IN-TIME, PPL, Poštou

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Dobrý den, mrzí mě, že nejste se službou DPD spokojeni. Rád bych Vám pomohl, případně zjistil více ohledně tohoto konkrétního problému. Prosím kontaktujte mě ať jsem v obraze. Podle sledování zásilky vidím, že pneu nebyly doposud doručeny? Děkuji za zavolání.

• žádné
    • NEPRAVDIVÉ INFORMACE

ZBOŽÍ BYLO Z VÝPRODEJE TAKŽE PRAKTICKY UŽ JINDE NESEHNATELNÉ.ZA NORMÁLNÍCH OKOLNOSTÍ BYCH OBJEDNÁVKU ZRUŠIL

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Marku, reaguji na Vaši bohužel negativní recenzi. Objednal jste si dvě pneumatiky, které se již nevyrábí. O této skutečnosti jste byl dopředu informován a potvrdil jste svůj zájem s tím, že jste si je objednal záměrně. Nerozumím tedy proč jste s naším obchodem tak nespokojen. Pneu jsme Vám dodali rychle a i jste byl průběžně informován. Ať už to bylo z naší strany ohledně expedice nebo ze strany DPD v rámci doručování. Pokud bychom měli něco vylepšit, kontaktujte mě prosím.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

Nečekal jsem, že za 3.000,-Kč dostanu více jak 4 roky starou pneumatiku. Už si je nechám, ale vícekrát v tomto obchodě pneu nekoupím

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Dobrý den, pane Surý. Děkujeme za Vaši reakci. Bohužel, některé málo prodávané rozměry jsou na skladě delší dobu, než ostatní pneu. Navíc jste si objednal dezén pneumatiky, který se již dva roky nevyrábí. Byl nahrazen novějším s vyšší cenou o dalších 300 Kč na pneumatice. Je dobré pro příště předem zavolat nebo se dotázat emailem. Na přání zjistíme konkrétní stáří a poradíme s výběrem! Každopádně, ujišťuji Vás, že výrobce garantuje 100% stav pneumatik i při takto dlouhém skladování, tudíž se nemusíte obávat komplikací, či nesprávného chování. Na pneumatiky poskytujeme doživotní záruku a lze případné problémy kdykoliv řešit.

• cena a rychlost
    • prodává zboží, které jde asi ze skladu od výrobce. dorazily nekvalitně uskladněné pneumatiky a prodejce o tom asi ani nevěděl :o(

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Dobrý den, pane Škvore. Děkuji za Vaši reakci. Pneumatiky, které jste si objednal, jsem osobně balil a nejevily známky nekvalitního skladování. Byly zabalené kompletně do fólie, tudíž ani se nedá říct, že by byly znečištěny přepravní společností. Všechny pneumatiky poctivě balíme tak aby zákazníkovi dorazily co nejvíce "čisté", proto mě tento fakt udivuje. Kontaktujte mě prosím, budeme řešit. Děkuji.

Objednal jsem si 2ks pneu na jednu adresu v jeden den a platil jsem 2* dopravu

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Jouro, děkujeme za Vaši reakci. Dopravné účtujeme za každou pneumatiku zvlášť. Tuto informaci sdělujeme každému zákazníkovi přímo v nákupním procesu ještě před objednáním. Je na místě, aby se zákazník sám rozhodl, jestli i přes tento fakt zůstane pro něj nákup výhodný nebo ne. Děkuji za pochopení.

S pozdravem Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• Pneumatiky jsou rok staré.
    • Poštovné jsem platil za 2 balíky, ale pneumatiky doraily svázané jako 1 balík.

Nakupoval jsem již u více obchodů pneumatiky, ale to, aby mi dorazily rok staré pneumatiky tak to je poprvé a doufám naposledy.Tento obchod už ne.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Mazači. To, že jste obdržel rok staré pneumatiky, je úplně běžná praxe všech všech prodejců. Pneumatiky se vyrábí většinou půl roku dopředu a než dorazí ke všem prodejcům, může uběhnout dalšího půl roku až rok. Požadovat dva měsíce "čerstvé" pneumatiky je v tomto odvětví nesmysl. Pneumatika má životnost 7-10 let při správném skladování. To ji dříve ojedete, než ztratí své vlastnosti. Dle výrobce můžeme označovat pneumatiky jako nové, při správném skladování, až do 4-5ti let od data výroby. Tak to prostě je a vždy bude u všech prodejců, ne jenom u nás. Každý prodejce má prostě některé pneumatiky na skladě starší a některé novější, proto je dobré se předem na daný produkt dotázat.

Dodané pneumatiky byly staré 4 roky.To,že mě
    prodávajicí neupozornil předem na rok výroby
    chápu jako podvod na zákazníka.Určitě bych
    si tak staré pneumatiky nekoupil.Jako za další nedostatek považuji nezveřejnění výrobce. což bych považoval u značkového výrobku za samozřejmost. Moje Micheliny byly vyrobeny v Polsku.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Petáku. Děkuji za Vaši reakci. Objednal jste si letní pneu Michelin, které se již delší dobu nevyrábí. Pokud jsou pneumatiky více jak dva roky staré, upozorňujeme zákazníka vždy předem! Tuto objednávku jsme vyřídili skrze dodavatele a ten nás bohužel o stáří pneu neupozornil, za což se velice omlouvám. Chápu, že to bez předchozího upozornění, vypadá jako úmysl, ale není tomu tak. Snažíme se zákazníka vždy předem informovat o všem, co by měl vědět ještě před nákupem. Za chybu se omlouvám. Pokud jste s pneumatikami nespokojený, vrátíme Vám peníze. V případě zájmu se na nás neváhejte obrátit. Vyřídíme k Vaší spokojenosti.

tel. 604 127 215

• Cena zboží.
    • Dodací doba.
    • Špatnná komunikace.

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Bočku, nechápu, že máte tu drzost. Objednal jste si sice u nás pneumatiky dne 3.9.2014 v 10:16, ale zároveň jste objednávku o hodinu později telefonicky stornoval. Udivuje mě, že po měsíci jste si dohledal email, který Vám zaslala Heureka a vyplnil toto nepravdivé hodnocení.

Lukáš Návrat, PneuPremium.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

dvakrát účtované poštovné i když pneu byly zabalené dhromady

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Kučero, děkujeme za Vaši reakci. Ano, účtujeme dopravné za každou pneumatiku zvlášť. Tuto informaci poskytujeme každému zákazníkovi PŘEDEM a jedná se o naše obchodní podmínky. Bylo pouze na Vašem rozhodnotí u nás nakoupit. Proč jste tedy uskutečnil nákup když jste byl takto nespokojený?

Navíc nerozumím Vašemu hodnocení ohledně kvality komunikace. Pneumatiky jste si objednal ve čtvrtek večer (potvrzeno e-mailem), druhý den expedováno (e-mail ohledně expedice), v pondělí dodání (telefon a SMS ohledně dodání). Tyto údaje jsou od Vás velice zkreslené a způsobené nejspíš tím, že jste byl nespokojen s cenou dopravného!

• levné pneu
    • pneu 4 roky staré, absolutní neinformovanost
    • 2 pneu na jednu starnu, nelze nazout
    • maji fakt chytrého technika

za každou cenu prodat, a když chcete řešit těšce vás pošlou do pr...e

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený pane Kočovský, okamžitě opravte své hodnocení, jelikož je to jen pomluva z Vaší strany a nezakládá se na pravdě!!! Sice jste si u nás objednal, ale žádné pneumatiky jsme Vám nedodali. Objednávka byla stornována ještě tentýž den a po telefonu jste u nás s nikým nemluvil. Netuším kde berete tu drzost takto reagovat. Nespletl jste si náhodou obchod? U nás jste opravdu nenakoupil!

Děkuji za vysvětlení, Lukáš Návrat
    PneuPremium.cz

• Hledal jsem nejmenší cenu.
    • V nabídce neuvádí rok výroby pneumatik.

Hledal jsem pneumatiky co nejlevnější.Našel jsem je u tohoto obchodu.
    Obchod mi ale dodal pneumatiky staré 9 let a 40 měsíců.
    Toto si nemůže nedovolit žádný dobrý obchodník.
    Proto tento obchod nedoporučuji ostatním.
    Kladně hodnotím vyřízení mé odstoupení od smlouvy , včetně finančního vyrovnání

Reakce obchodu PneuPremium.cz

Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Jak jsme spolu již komunikovali, pneumatiky, které jste si objednal, jsme nabízeli skrze dodavatele a ten nám bohužel informaci o stáří neposkytl. Objednal jste si dezén pneumatik, který se již delší dobu nevyrábí, navíc ve velmi atypickém rozměru. Cena byla tomuto faktu uzpůsobená. Zákazníky, kteří si objednají pneumatiky a jsou staršího data roku výroby předem informujeme o stáří a požadujeme jejich souhlas. Bohužel v tomto případě, jak už jsem se zmínil, nám dodavatel informaci o tom, že jsou pneumatiky tak "staré" neposkytl.