Přihlásit se a přidat recenzi
  • 100 %

Rychlost, ochota, spolehlivost , výborná komunikace , všechny drobné problémy vyřešeny
    Top borci

100 % spokojenost mohu jen DOPORUČIT

• 80 %

Velká spokojenost.
    Profesní přistup.
    Doporučuji.

• 100 %

Prehledny obchod s pneumatikami a disky, kde vam umi dobre poradit.

• 100 %

• Levné zboží , super komunikace a super rychlé dodání!!
    • Není

Všechno super , jelikož již dříve jsem se tam dotazoval na autobaterii, s tím že bych dojel do Brna. Potom se mi nějak ztratil e mail , no a bohužel mi odešla baterka, dotaz znovu - popsal jsem situaci, během chvilky odpověď. Pan Vávra přesně věděl proč mi odešla a podle toho mi doporučil baterku jinou / měla by být lepší k tomu proč mi původní odešla/ Proto jsem bez váhání doporučenou baterku objednal ihned zaplatil udělal sken platby a ten jsem přeposlal- a ,,světe div se nemožné pro ně není " Do 24 hodin jsem měl i novou baterii až doma. A hlavně i levně . Což opravdu smekám před touto firmou. I když to mám z ruky budu u nich měnit i pneu. Opravdu takový to přístup k zákazníkovi to se jenom tak nevidí - Super firma !!!

• ceny
    • šíře výběru
    • rychlost zpracování a odeslání objednávky

Bezkonkurenční ceny za kvalitní zboží, navíc rychlé odeslání zboží, dorazilo mi následující den po objednání. Velice vstřícní při komunikaci, všechny drobné problémy hned vyřešeny ke spokojenosti zákazníka. Rozhodně doporučuju.

• Rychlé dodání
    • Komunikace obchodu

nic

• 100 %

Dodání proběhlo rychle a za dobrou cenu.

• 100 %

• Okamžitá reakce na objednávku, rychlost vyřízení, ochota, vstřícnost maximálně vyjít zákazníkovi. Druhý den jsem měl akubaterii doma. Úžasná rychlost. Kvalitní přeprava až domů.
    • O žádné nevím. Vše bylo OK.

Mohu pouze a jenom doporučit. Již to jednání a ochota dává kupujícímu záruku na kvalitně poskytovanou službu.

• 100 %

• Rychlost vyřízení objednávky a dodání

• cena
    • rychlost dodání
    • cena dopravy
    • zatím žádná
  • 100 %

Doporučuji obchod. Výborná cena zboží. Rychlé vyřízení objednávky. Bezproblémové jednání.
    Václav D.

• 100 %

• cena, rychlost vyřízení objednávky, ochota zaměstnanců. DOPORUČUJI

• Rychlost dodání
    • Zboží skladem
    • Ochota kurýra

Potřeboval jsem akutně koupit autobaterii. Ráno jsem do prodejny zavolal a baterii přes e-shop objednal, cca za dvě hodiny dorazil kurýr se zbožím. Ocenuji především rychlost vyřízení objednávky, rychlost doručení zboží a ochotu kurýra. Doporučuji!!

• 100 %

• Ochota,rychlé jednání dobré ceny,vše v pořádku.

Doporučuji.

• 100 %

• Spolehlivé dodání, dobrá cena.
    • Nic.

Dobrá zkušenost

• 100 %

• Zboží skutečně skladem.
    • Skvělá cena.
    • Rychlé dodání.
    • Montáž do vozu.

A k tomu ještě profesionální přístup.

• 90 %

• Výborná komunikace, rychlost vyřízení objednávky, dobrá cena. naprostá spokojenost.

Všem doporučuji

• ochota
    • cena
    • odpoledne objednáno a ráno doručení GLS

Velká spokojenost

• Dobrá cena
    • Už půl hodiny po zaplacení bylo zboží připravené k odběru

Dobrá cena
    Už půl hodiny po zaplacení bylo zboží připravené k odběru

• 90 %

• Cena a rychlost dodání + po Brně zdarma.

doporučuji ostatním.