- Predaj original dielov za dobru cenu
Po objednani sa trosku zdrzalo dorucenie ale nie chybou predajcu ale kurierskej spolocnosti. Predjca bol velmi ochotny a spolupracoval v prospech spokojnosti zakaznika co ocenujem. Nakoniec to dorazilo.
- Super komunikace
Seriózne jednanie, tovar bol doručený bez poškodení.
Děkuji za rady a ochotu. Velice doporučuji.
Ochotný majitel, zkušený odborník, rád poradí.
V poho
- Rychle dodání
- Výborná komunikace
- Super cena
- Široký sortiment
- Vstřícnost, profesionalita a odbornost majitele, děkuji.
- Rychlost dodání zboží.
Super
Vstřícný přístup, vše tak, jak má být:-)
- Super rychlé dodání
Rychlost dodání
- technická podpora - majitel velice ochotně zodpověděl veškeré mé dotazy
- Profesionalní přístup
Super profi přístup za mě10/10
- Komunikace , kvalita zboží
Dobrý den. Tento obchod jsem uskutečnil z důvodu že jsem byl v domnění, že kupují opravnou sadu kabelu na výškově nastavitelné kabely. Jelikož moje audi má 4 výškově senzory , tak jsem pochopil že i sada bude 4 ks zástrček Jelikož mě vyšli všechny nove senzory na 5 tisíc ,pak my přišla cena za opravné zástrčky adekvátní, tím však myslím 4 ks a ne pouze 1 ks. Za další když už jsem koupil tak drahou věc, očekával bych , že záslepky do nepoužívané otvoru kabelu budou originál a ne že při zatlačení do otvoru se potrhaji. Za mě, bych nikomu váš obchod nedoporučuji, protože za 1 plastovou zástrčku a 6 ks kabelu o délce cca.15 cm je cena 800 Kč přehnaná. Stýskal
Reakce obchodu Pneumaticke-podvozky.cz
Dobrý den , v popisu produktu této sady je jasně napsáno že se jedná o 1/ks , pro jeden výškový snímač ( včetně detailní fotografie produktu) dále ... jste si nekupoval jenom jednu položku a o té druhé už zde nic nepíšete , tak to asi bylo OK .
Pokud si koupíte snímače někde na ALI... za pár korun , tak se potom nedivte že Vám na ně nepasují žádné konektory.
Všechny náhradní díly které prodáváme máme vyzkoušené v našem servisu a doposud nikdo neměl problém.
Možná by bývalo bylo lepší zavolat a domluvit se než tady psát tyto hlouposti viz. "výškově nastavitelné kabely" -
- Rychlost, ochota, cena, a kvalita zboží
Zde nakoupit jedna radost zboží mi bylo doručeno ráno objednané a poslané druhý den ráno doručené skvělí a velice ochotný obchod a personál
- Velmi ochotné jednání, rychlost dodání
Rychlost, spolehlivost, kompetence