Přihlásit se a přidat recenzi

• Rychlost dodání.

Reakce obchodu Plushair.cz

děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám velikou radost! :)

• rychlost, spolehlivost
    • nic

Paráda, nakoupím znova

Dobrý den, Eriku,

děkujeme za vaše hodnocení a těšíme se na příště! :)

bohové nepřišli s aplikátorem

Dobrý den, Mirando,

mrzí mě, že u nás nejste s nákupem spokojena. :(
    Avšak ve vaší objednávce vidím, že jste aplikátor do košíku nepřihodila.

Ten si můžete vždy ke svému balení libovolně přidávat. Pokud jej ovšem ale doma nemáte, nic se neděje.
    Pořídit jej dodatečně můžete v jakékoliv lékárně a věřím, že ho budou mít i v té vaší! :)

Přejeme vám pěkný den.
    Mikoláš z Plushair.cz

Četl jsem mnoho pozitivních recenzí na tento produkt. Všechno vypadá skvěle. Výsledky uvidíme za pár měsíců.

Reakce obchodu Plushair.cz

děkujeme za vaši recenzi.
    Nepochybujeme o tom, že vás výsledek zaručeně překvapí! :)

rychle doruceni, doporucuji

Reakce obchodu Plushair.cz

děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že vám nákup u nás udělal radost.
    Všechny naše zásilky se zákazníkům snažíme doručovat opravdu co nejrychleji. :)

• Rychlost

• boží rychlost!

jsem moc spokojen s rychlostí dodání!

Dobrý den, Miloši,

to vy jste boží! :)
    Všechny naše zásilky se zákazníkům snažíme doručovat opravdu rychle a já doufám, že to příště bude ještě rychleji.

Mějte se hezky.

• doručeno rychle

• Výběr
    • Dodání

Možná jsem si již navykl na to, ze většina e-shopu je schopna doručit věci za 1 - Max 2 dny, ale tady ani po týdnu zprava, ze by se vůbec se zásilkou dělalo něco jiného, než ze ji připravují.

Hezký den,

děkujeme vám za vaše hodnocení. Je nám líto, že jsme vám zboží zatím nemohli doručit. :(
    Tento produkt je tak oblíbený, že jsme museli posílit naše skladové zásoby, které jsou právě na cestě. O vaši objednávce víme a v našem systému čeká mezi prvními. Jakmile bude zboží skladem, osobně dohlédnu, že vaši objednávku co nejdříve expedujeme.

Pokud nám napíšete na e-mail [email protected], moc rád se s vámi na tuto situaci podívám detailněji.
    Ještě jednou se vám moc omlouvám za komplikace. Udělá nám velikou radost, když své hodnocení zde později přehodnotíte.

• skvělý výběr
    • výhodné ceny a balíčky
    • rychlé odeslání

obchod jsem neznal, ale jsem spokojen, jak s rychlým zákaznickým servisem, tak hlavně s doručením i s balením zásilky. vše bez problémů

KVALITA KTERA FUNGUJE

pekne zabaleno a rychle doruceno, dekuji a doporucuji

• rychlost
    • dobrý výběr

extrémní doručení na druhý den

• rychlost

Všechno v pořádku jen je trochu zvláštní že objednáváte něco kde potřebujete kapátko a kapátko nepřijde to je hodně divné. Sice to píší v popisu produktu ale to by asi nikdo nečekal

Reakce obchodu Plushair.cz

poloviční (3 lahvičky) balení Minoxidilu Liquid je určeno zejména zákazníkům, kteří již pokračují v léčbě a tedy se předpokládá, že kapátko z předešlých aplikací mají. Jak správně píšete, vyloženě v popisu uvádíme, že kapátko není součástí balení, tedy při doručení se pak žádné překvapení nekoná - ovšem pokud nám zákazník napíše ihned po objednávce, že kapátko nemá, umíme jej zdarma přibalit. Ovšem kapátko samotné je standardní součástí pouze běžného plného 6-měsíčního balení.
    Děkujeme za nákup u nás a příště nám klidně obratem napište a kapátko rádi přibalíme.

• vse bez problemu

rychlost

• 10 %

Objednal jsem si produkt - Sérum PLUSHAIR pro podporu růstu vlasů - 1 měsíc. Cena 299,- Kč + cena dopravy 89,- Kč prostřednictvím zásilkovny. Místo objednaného produktu jsem obdržel zázvorový šampón na vlasy.

Kontaktoval jsem proto zákaznickou podporu, kde bohužel na emaily odpovídá pouze "automat", který vám bude opakovaně sdělovat, "Omlouváme se za zaměnění produktu. Požádám vás jestli by jste poslali produkt zpět v krabici do našeho skladu. Adresu najdete na stránkách dole v záložce, Reklamace/ Vrácení zboží. A my vám pošleme ten produkt který jste si objednal."

Jistě, jedná se o standardní postup, nicméně cena odeslání produktu zpět činí více než třetinu ceny koupeného produktu, současně nemáte žádnou jistotu, že vám následně skutečně doručí původně objednaný produktu a celá záležitost se tak může opakovat.

I když jsem zákaznickou linku žádal o jiný způsob výměny produktů, dostalo se mi stejné odpovědi z "automatu" viz výše.

S ohledem na tuto zkušenost nemohu tento obchod doporučit.

Dobrý den, Vojtěchu,

moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost. Pochybení opravdu nastalo na naší straně, za což se ještě jednou omlouváme. Kolegové Vám omylem ze skladu odeslali jiný produkt. Nicméně, není pravda, že bychom po Vás chtěli zaplatit poštovné. Ano, bylo potřeba produkt vrátit a vypsat formulář, což je běžný postup abychom přicházející zásilku mohli správně identifikovat. Nicméně jsme Vám napsali, že Vám následně zašleme na naše náklady správný produkt, který jste objednal a Vámi zaplacené poštovné proplatíme, na což byla Vaše odpověď, že je to ztráta Vašeho času. Druhou možností bylo produkt kompletně vrátit a všechny poplatky bychom Vám vrátili, na což jste doteď nereagoval. Tedy bohužel nevíme, jaký jiný způsob výměny produktu byste si představoval.

Zákaznická podpora Plushair.cz

Součástí balení nebyla pipetka, kterou jiní prodejci zahrnují. Produkt bez ní nelze řádně aplikovat.

Reakce obchodu Plushair.cz

obsah balení je rozepsán na záložce obsah balení, menší balení roztoků minoxidilů pipetu neobsahují, pouze plné balení. Alternativně lze aplikovat jakoukoliv stříkačou 1ml. Pokud byste nás ovšem kontaktoval, mohli jsme Vám jí přiložit zdarma k balení.
    Zákaznická podpora Plushair.cz

Pro mě to byla rychlost,na to že bylo před Vánoci