• Po týdnu žádné info o objednávce

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, ve Vaší objednávce bylo zboží s uvedenou dostupností " skladem u dodavatele", tzn, že do cca. 1 týdne je u nás naskladněno z výroby. Obratem jsme expedovali a zboží máte již na cestě. Takže námi odeslaná informace ohledně přijetí a vyřízení objednávky by měla být dostačující s přihlédnutím k uvedené dostupnosti u produktu. S přáním všeho dobrého Tým Plotové systémy

Zboží po 10 dnech ještě nedorazilo.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, máte objednané zboží, u kterého uvádíme na e-shopu s následující dostupnost: "Dodací lhůta plastových plotovek a ostatních výrobků TRANSFORM Lázně Bohdaneč je aktuálně v řádu týdnů!!!!!" Jsme pouze prodejní místo jediného výrobce v ČR. Proto nemohlo po 10 dnech dorazit, plotovky čekají v Transform Lázně Bohdaneč na výrobu. Doporučujeme vždy pozorně číst všechny aktuální informace a upozornění na e-shopu. Věříme, že budete nakonec i tak s produktem spokojen. Tým Plotové systémy

• Dlouhá doba doručení

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, měl jste objednané zboží, u kterého je uvedena dostupnost "skladem u dodavatele". V praxi to znamená, že po obdržení objednávky (což bylo 21.5.2024) zboží u dodavatele objednáme a ten nám ji s příštím závozem doveze k nám na sklad. Následně skladníci zboží vychystají k expedici k zákazníkovi. Váš plotový dílec byl expedován 29.5.2024, což v jarní sezoně není dlouhý termín. Navíc, tak jak uvádíme i na našich webových stránkách, z důvodu nadměrného množství objednávek může nyní doručení trvat o něco déle. Věříme, že i tak budete se zbožím spokojen a přejeme vše dobré. Tým Plotové systémy

• Prozatím se nikdo neozvala už mám zaplaceno

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, máte objednané zboží u kterého je uvedená dostupnost "min. 2-3 týdny". Jak uvádíme, jsme prodejní místo výrobce Transform Lázně Bohdaneč a závozy jsou nepravidelné. Stejně tak na e-shopu upozorňujeme, že v tomto případě platba předem dodání neurychlí. Je dobré si pročíst např. sekci Časté dotazy, kde je vše ještě podrobněji popsáno, aby nedocházelo k podobným nedorozuměním. Věříme, že i tak budete se zbožím spokojen a přejeme vše dobré. Tým Plotové systémy

Přesto, že v objednávce bylo doručení do 7 dnů. Tak ani po 14 dnech nic nedorazilo. Možná by bylo na místě nějaká reakce ze strany prodejce. Jsem stále v čekání. Přijde/ Nepřijde. Mám počkat, nebo mám objednat jinde.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, Vaše objednávka z 30.12.2023 přišla na e-shop v době Vánočních svátků, kdy jsme měli na hlavní straně e-shopu a v sekci Kontakty výslovně uvedeno následující: "Ve dnech 20.12. – 5.1. bude prodejna uzavřena!! E-shopové objednávky budeme postupně vyřizovat od 8.1.2024 s ohledem na uvedené dostupnosti u zboží. Děkujeme za pochopení!" K vyřízení jsme ji přijali dne 8.1. v 8.25 hod. a dne 17.1. byla úspěšně vyřízena a zboží dodáno. Tudíž nebylo možné očekávat reakci obchodu, který avizoval že bude během svátků uzavřen. Věříme i tak, že budete se zbožím spokojen a opravdu doporučujeme pozorně číst aktuality na e-shopech nebo různá upozornění atd. Předejde se potom podobným nedorozuměním. S přáním všeho dobrého tým Plotové systémy

• Obchod nekomunikuje, zaplatil jsem a nemám další informace.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, měl jste objednané zboží, u kterého je výslovně uvedená určitá dostupnost. Je potřeba s touto dobou tedy počítat. Jedná se o výrobek firmy TRANSFORM Lázně Bohdaneč, kde nejsme schopni ovlivnit termíny výroby. Děkujeme za pochopení. S pozdravem tým Plotové systémy.

• Dosud nemám již zaplacené zboží

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, měl jste objednané zboží, u kterého je výslovně uvedená určitá dostupnost. Je potřeba s touto dobou tedy počítat. Zboží se nám povedlo i tak od výrobce naskladnit a následně expedovat podstatně rychleji, než to u výrobků Transform Lázně Bohdaneč bývá. Vám bylo doručeno 1.8.2023. Úplně tedy nerozumíme, kde je problém. I tak věříme, že s produktem budete spokojen. Tým Plotové systémy

nedodržují deklarovanou dobu dodání 1-2 dny, lžou o odeslání, museli jsme posunout odjezd na dovolenou, protože zboží nebylo včas odeslané/bylo nám sděleno že odešlo ve středu a v pátek bylo ještě v e shopu

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, vaše nespokojenost nás mrzí, přesto z naší strany k pochybení nedošlo, zboží jsme expedovali ještě týž den, co bylo objednané, t.j. 19.7.2023. takže o odeslání určitě nelžeme, e-mail o vyřízení objednávky Vám byl automaticky odeslán v momentě nakládky, t.j. 19.7.2023. Zadali jsme u dopravce pevný termín na doručení dle požadavku, bohužel dopravci se nepodařilo doručit dle zadání, zpoždění bylo 1 den, jak vidíme u jejich předávacího listu. Za externí firmu ručit nemůžeme, v případě odjezdu na dovolenou doporučujeme objednávat zboží přes e-shopy možná s větším předstihem, aby nedošlo k podobným situacím. Věříme, že i tak budete s produktem spokojená. Tým Plotové systémy

• Po měsíci stále nedorazilo. Objednávka byla zaplacena předem a nemám ani peníze ani zboží.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, objednávku jsme k vám zaváželi 14.7., byly zde betonové desky, které se vyrábí na objednávku. Což je na e-shopu uvedeno:-). Platba předem bohužel nezajistí rychlejší výrobu. I to je na e-shopu uvedeno. Vzhledem k naší avizované celofiremní dovolené, o které byli zákazníci rovněž informováni, proběhlo dodání nejrychleji jak mohlo. Tým Plotové systémy

• Zboží nebylo údajně skladem. Na stránkách prodejce bylo. Zaslán email od obchodníka na alternativu, nebo zrušení objednávky . Pokoušel jsem se dovolat, bez reakce. Zřejmě jen email korespondence.

Reakce obchodu Plotové systémy

Po okamžité konzultaci se zákazníkem, jehož objednávku 20055 jsme úspěšně expedovali do 3 dnů od objednání, jsme zjistili, že jde o hodnocení jiné firmy, která se zachovala tak, jak je popsáno. Objednávky se uskutečnily ve stejný termín, naše byla ovšem v pořádku vyřízena a zákazníkovi doručena. Tým Plotové systémy

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• nezájem o zákazníka

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, Vaše objednávka je v pořádku přijata a vyřizuje se. O všech krocích je zákazník automaticky informován. Položku, kterou máte objednanou, skladem nedržíme. Na e-shopu je vše uvedeno a vyřizování probíhá naprosto standardně. "Nezájmu o zákazníka" tak úplně nerozumíme, expedici předpokládáme do konce tohoto týdne. I tak věříme, že budete spokojen. Přejeme pěkný den! Tým Plotové systémy

• ceny
    • nic nemají skladem . a ani se neobtěžují napsat kdy by mohlo přijít.

Reakce obchodu Plotové systémy

ve vaší objednávce je zadán produkt výrobce Transform Lázně Bohdaneč. Ohledně objednávání těchto produktů je na e-shopu velmi podrobně popsáno, jak vše probíhá a jak časté je zásobování. Tyto údaje je třeba pečlivě pročíst, aby nedocházelo k podobným nedorozuměním. Tým Plotové systémy.cz

• ... nakup v hodnote cca Kc 13.000,- z nehoz cca 30 ks sloupku prumer 38mm delky 1500mm - 10% sloupku vady povrchove upravy (poplastovani viditelne spatna jakost)
    • ... baleni ve stretch folii nedostatecne, ztracena krytka kotviciho sroubu vzpery, konce vzper poskozene (dopravce informoval o poskozeni nejdelsi vzpery delky 2700mm, to jsme neresili, ale dalsi poskozeni zjistena nasledne)

... nedoporucili bychom nakup s ohledem na vyse uvedene kvalitativni problemy sloupku delky 1500mm a dale rekapitulujeme:
    a) jakost dodanych sloupku 38mm delky 1500mm
    b) ledabyle provedene prepravni baleni (nedostatecne zabaleni ve stretch folii, coz zpusobilo poskozeni laku vice sloupku/vzper)
    c) nakup jako pravnicka osoba (zahradkari) tzn. dily jsme pouzili, jako fyzicka osoba by nam bylo lito pouzit/ instalovat dily napr. s poskozenim laku k oploceni vlastniho pozemku
    d) ... sloupky nesou etiketu "Pilecky" mozna lepe koupit "naprimo"

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, nechápeme, proč jste se s vadou zboží na nás ihned neobrátili a vypsali jste vady pouze zde do recenze na Heuréce. Mohli jsme poškozené zboží obratem vyměnit a reklamaci uplatnit následně u dopravce. Zboží od nás chodí baleno velmi dobře, pevně a kompaktně. Pokud dojde k poškození během přepravy externí spediční službou, vždy řešíme i s nimi, k plné spokojenosti všech stran. Tým Plotové systémy.

Nelze hodnotit, zboží stále nedorazilo.

Reakce obchodu Plotové systémy

vámi objednané zboží výrobce Transform Lázně Bohdaneč bývá zaváženo 1-2x měsíčně, jak na e-shopu uvádíme. Heuréka zasílá automaticky dotazník bez ohledu na dodací lhůty objednaného zboží. Závoz je avizován na konec nebo začátek příštího týdne. Tým Plotové systémy

• Zboží nedorazilo

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, vaši objednávku jsme přijali do systému první následující pracovní den, což bylo díky prodlouženému víkendu v pondělí 4.5.2020 v 7.44 hodin ráno. U tohoto produktu je uvedená dostupnost TÝDEN. Vzhledem ke Státnímu svátku 8.5. proběhlo naskladnění zboží dnes, zítra vám zásilku balíme a pozítří expedujeme:-) Tým Plotové systémy

• 19 dnů od objednávky se mnou nikdo nekomunikoval. Faktura nebyla dle objednávky, tudíž dopravce přivezl částečně jiné zboží!

Reakce obchodu Plotové systémy

Tato objednávka byla v našem systému zákazníkem stornována. Po kontaktování dotyčného zákazníka nám bylo s velkou omluvou sděleno, že se jedná o hodnocení jiné, konkurenční firmy, u které zboží nakonec nakoupil. Pán si neuvědomil, že Heuréka zasílá dotazník i na objednávky, které se neuskuteční a stornují se. RECENZE NEPATŘILA NAŠEMU OBCHODU.

Zboží objednáno před 10 dny. Ještě jsem do obchodu volala, abych se ujistila, že mi včas dorazí. Zboží stále nemám, i přesto, že mají na stránkách, že je zboží skladem.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, reagujeme na vaši připomínku. Tkanina vámi objednaná NENÍ na našem e-shopu vedená s dostupností Skladem. Je vždy na objednání. Vzhledem k současné komplikované situaci jsme již počátkem dubna v Aktualitách na našich stránkách upozornili na možné prodloužení dodacích lhůt. I dodavatelé a výrobci nemohou plně fungovat díky stávajícím omezením. Děkujeme za pochopení a doufáme, že i tak budete s naším produktem spokojená. Tým Plotové systémy

napsali,ze plotovny nemaji a tim konci cela komunikace.

Reakce obchodu Plotové systémy

jak u produktu uvádíme, jsme prodejní místo výrobce Transform Lázně Bohdaneč a jak zásobování z jejich strany probíhá, uvádíme na e-shopu podrobně také. K vaší objednávce jsme doslovně ihned po jejím přijetí zaslali toto vyjádření:

"Dobrý den, děkujeme za vaši objednávku. Transform Lázně Bohdaneč má tuto výšku momentálně vyprodanou, bude se čekat na výrobu. Rozměry se stále doplňují, jakmile obdržíme závoz, budeme obratem expedovat. "

Plotovky jsou objednané a jakmile je naskladníme, expedujeme k Vám. Dotazník spokojenosti posílá portál Heuréka nezávisle na dodacích lhůtách zboží, které zákazník na e-shopech objednává.

Tým Plotové systémy

• Špatná komunikace s obchodem,na telefonním čísle to nikdo nebere, tudíž není šance zjistit kdy budete mít zboží.

Reakce obchodu Plotové systémy

Dobrý den, mrzí nás Vaše nespokojenost, avšak na žádný z uvedených kontaktů (e-mail, mobilní telefon) jsme nezaznamenali z Vaší strany jakoukoliv komunikaci. V hlavní sezoně se může stát, že z důvodu zaneprázdnění s ostatními klienty a objednávkami se nedovoláte hned napoprvé - jsme často mimo kancelář. Dle Vaší informace jste zaslal zprávu o stornu objednávky, avšak na naši GSM bránu (ústřednu), kam není z pochopitelných důvodů možné SMS odesílat, tudíž se k nám zpráva nedostala. Tým Plotové systémy.