Vše v naprostém pořádku.
- Vše v pořádku
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým Plotové systémy.
Za mne vše tak, jak bylo ujednáno.
- Rychlá dodávka
- Žádná
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým Plotové systémy.
¨Vyhráli jsme slevu na1000.
Což bylo užasné a ještě úžasnější bylo, že tam nebyla podmínka,že sleva se vztahuje nad nákup třeba 5 000, Což bylo supr. Takže kdybychom zakoupili zboží za 1 000Kč, tak by to nikomu nevadilo.
LenkaReakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, gratulujeme k výhře a jsme rádi, že jste s nákupem spokojena! S pozdravem tým Plotové systémy.
- rychlost vyřízení
- komunikace
- přehlednost stránek
Perfekt
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým Plotové systémy.
Nemám zkušenosti s obchodem byl mi doporučen. Zboží prislo vcas a rychle. Jeste jsem nerozbalila ale doufam ze budu spokojena.
- Rychlé vyřízení objednávky
- Velký výběr zboží
- Dobré ceny
Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým plotové systémy.
Všechno v pořádku.
- Rychlost dodávky
Dodavatel si nechává potvrdit, že v případě nepřevzetí zaplatíte dopravné, a to je za malý balík pletiva cca 700,-Kč !
Rozměry v nabídce u chovatelských svařovaných pletiv neodpovídají skutečnosti - šířka by měla být násobek velikosti oka plus jedna tloušťka drátu! To v některých případech není 1000mm!Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, cena za zboží, dopravu a dobírku je v objednávce vidět ještě před jejím odesláním a zakoupené zboží byla role pletiva o hmotnosti 30kg. U svařovaných pletiv není výrobcem daná odchylka, protože to nevyžaduje způsob použití, ke kterému je toto pletivo určeno. Technický list je mimochodem u produktu k nahlédnutí. Pokud nejste s pletivem spokojen a nevyhovuje Vám, postupujte podle reklamačního řádu. Děkujeme a přejeme pěkný den. Tým Plotové systémy
- Vše v pořádku
- Přehledný výběr
Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozravem tým Plotové systémy.
- Rychlé dodání zboží, nejnižší cena na trhu.
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým Plotové systémy.
- Komunikace s obchodem i rychlé dodání
- Nízká cena
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. S pozdravem tým Plotové systémy.
Přesto, že v objednávce bylo doručení do 7 dnů. Tak ani po 14 dnech nic nedorazilo. Možná by bylo na místě nějaká reakce ze strany prodejce. Jsem stále v čekání. Přijde/ Nepřijde. Mám počkat, nebo mám objednat jinde.
Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, Vaše objednávka z 30.12.2023 přišla na e-shop v době Vánočních svátků, kdy jsme měli na hlavní straně e-shopu a v sekci Kontakty výslovně uvedeno následující: "Ve dnech 20.12. – 5.1. bude prodejna uzavřena!! E-shopové objednávky budeme postupně vyřizovat od 8.1.2024 s ohledem na uvedené dostupnosti u zboží. Děkujeme za pochopení!" K vyřízení jsme ji přijali dne 8.1. v 8.25 hod. a dne 17.1. byla úspěšně vyřízena a zboží dodáno. Tudíž nebylo možné očekávat reakci obchodu, který avizoval že bude během svátků uzavřen. Věříme i tak, že budete se zbožím spokojen a opravdu doporučujeme pozorně číst aktuality na e-shopech nebo různá upozornění atd. Předejde se potom podobným nedorozuměním. S přáním všeho dobrého tým Plotové systémy
- V mé blízkosti
- Ochota nad rámec běžného nákupu (po prodejní době)
Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, velice děkujeme za Vaši milou recenzi. Pro zákazníky se snažíme vždy najít vhodný způsob předání zboží. S pozdravem tým Plotové systémy.
- Komunikace, rychlost vyrizeni
- Problém s přepravní firmou Weido-tetmin doruceni
- Problém s přepravní firmou Weido-termin doruceni
Reakce obchodu Plotové systémy
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi. Bohužel, někdy se stane, že dojde ke zpoždění dodávky zboží ze strany dopravce, což nejsme schopni moc ovlivnit.