- Zboží skladem, rychlé dodání, rychlé a bezproblémové vyřízení reklamace
I přesto, že jsem musela zboží reklamovat - z důvodu poškození při přepravě, reklamace byla bez problémů vyřízena. Obchod aktivně komunikoval a zboží bylo rychle dodáno.
- Dobry vyber,dobre onformace o objednavce,rychlost dodani
- Zajímavý sortiment.
- Nabízí i jinde nedostupné položky, např. velký prádelní koš (www.plastovy-svet.cz/koupelna/kose-na-pradlo/kos-na-pradlo-xxl-modry.html.
- Rozumné ceny.
- Sortiment menšího rozsahu.
Doporučuji.
- žádné
spokojenost
- U některých výrobků doprava zdarma, slevy.
- Nic mě nenapadá.
- rychle doruceni
Spokojenost
- - výhodné ceny u určitého zboží
- velký výběr zboží
- doprava
- o žádných nevím
velká spokojenost nejen se zbožím, ale i s výbornou komunikací s prodejcem.
Mohu jen doporučit -
- Rychlá doprava, skvělý výběr produktů, komunikace
Jsem spokojená, právě se chystám na další objednávku :-)
- Mali skladom tovar,ktorý bol problém zohnať.
- Kupovala som len raz,takže neviem posúdiť slabiny.
Spoľahlivý obchod,rýchle dodanie.
- Ziadne
Nahodou som objavila na fb vasu stranku a vase produkty ma velmi zaujali. S dodavkou i s produktami som velmi spokojna. Pre spokojnost doporucujem vas obchod svojim priatelom.
- Rychlost..
Spokojenost-doporučuji
- Vyhovoval sortiment i lhůta dodání
- bez připomínek
- Všechny co může obchod nabídnout
- Žádné
Doporučuji všem
- Nizke ceny
- Tovar, ktory som inde nenasla
- Komunikacia viazne.
- Potvrdenie objednavky bez registracie nefunguje - sice nejaky mail prisiel, ale nic sa z neho nedalo zistit.
- Informacie som sa dozvedela az ako odpoved na moj mail. Musim vsak uznat, ze odppved prisla rychlo.
Ak je zakaznik ochotny kazdu vec ohladne objednavky si zistovat, tak je tento obchod fajn. Mne nevyhovuje.
Reakce obchodu Plastový svět
děkujeme za recenzi a za nevyhovující body se omlouváme. Registrace není nutná, na uvedenou emailovou adresu chodí automaticky email o potvrzení objednávky a o zpracování objednávky. Je možné, že email byl
automaticky přesunut do nevyžádané pošty. Navíc, platební údaje jsou viditelné v posledním bodě u kompletace objednávky.
Věříme v zachování přízně.
S pozdravem PLASTOVÝ SVET.sk
Karpecki Tomáš -
- Dodávky závislé na PPL dopravci, který má pouze stanovený čas dodání a nepokrývá celý den. Byl problém se domluvit tak, aby někdo byl doma zrovna když on mohl dorazit.
Velice rychlé zpracování objednávky a profesionální přístup.
Reakce obchodu Plastový svět
děkujeme za recenzi. Dodávky zboží nelze pokrývat celý den, pro přepravce by pak nebylo možné doručit všechny zásilky v nejkratším možném termínu, což je jeden pracovní den.
V této situaci je možné zvolit českou poštu, která případnou nedoručenou zásilku ukládá na nejbližší poště. Zásilku je pak možné vyzvednout v libovolném termínu.
S pozdravem PLASTOVÝ SVĚT.cz
Karpecki Tomáš -
- Kdyz mate akce
- Nemeli jste desky na sesity stejnou barvu jak jsme si obj.mimona aktovku cernou
Jo dobry jsem spokojena
Důvod proč jsem obj.zboží byl,že jsem nenašla ve svém okolí žádný obchod,který by hledané zboží nabízel.Spojení i po telefonu,paní ochotná doporučuji.
- Spolehlivost a rychlé jednání
- Nemá vůbec žádní slabiny
Přehledný,a je z čeho vybírat
Zboží přišlo neprodleně a perfektně zabalené před poškozením.