Obchod byl blokován z důvodu zvýšené nespokojenosti zákazníků.

Přihlásit se a přidat recenzi

Nebere mi nikdo telefon, volala jsem v pátek 22.11 a dnes 25.11 a to napsali že se sami ozvou. Objednávka je zaplacená 17.11, nevím kdy zboží doručí.

Rychlé dodání

• Zboží jsem nedostala

Nejen že jsem doposud nic nedostala, ani se mi nepodařilo s obchodem spojit, zkoušela jsem opakovaně telefon, nikdo nezvedá, posílala jsem dva maily, jeden se vrátil, na druhý žádná reakce. Obchod jsem vybrala, protože jsem už dřív nakupovala, nyní mi přišla pouze informace, že se zboží připravuje a mohu zásilku sledovat, ale ve skutečnosti ani sledování zásilky nefunguje.

• Zboží dorazilo nekompletní

NEDOPORUČUJ I!! Zboží bylo dodáno nekompletní. Místo 2 náramků dozaril pouze jeden. Reklamace je po měsíci stále nevyřízená a svoje peníze za nedodané zboži asi neuvidím. Na reklamace nereagují, telefony taky neberou a na Chat na jejich stránkách taky nereagují. Tváří se seriózně, ale jsou to podvodníci. Obchod nedoporučuji !!! Jedna zkušenost stačila.

Zboží nedorazilo, obchod je nekontaktní. Svoje peníze zřejmě již neuvidím, proto uvažuji o podání trestního oznámení na tuto firmu.

rychlé vyřízení objednávky, stejně tak odeslání balíčku na mnou zvolené výdejní místo Zásilkovny. Součástí objednávky byl jako dárek obchodu při první objednávce kožený náramek s perlou. Určeno jako dárek pro snachu, doufám, že se bude líbit. Já jsem s nákupem spokojená.

Zboží nedorazilo,obchod nekomunikuje,neodpovida na email.

• Rychlost, přehlednost

• Rychlé jednání, vstřícný přístup
    • žádné

• Krásné a kvalitní zboží

Naprostá spokojenost a rychlé dodání do 3dnů. Nádherně zabaleno. Moc děkuji a dárek se líbil.

E-shop není důvěryhodný. Po 2 týdnech "objednávky v přípravě" jsem e-mailem žádala o vysvětlení, proč zásilku nevypravili, ale obchod je zcela nekontaktní. Zboží jsem zaplatila dopředu kartu. Peníze mi dosud nevrátili. Obchod vůbec nereaguje na urgence. Informace na stránkách e-shopu, že doručují rychle, neodpovídá realitě.

naprosto nekomunikují, zboží stále nedorazilo, není možné se dovolat ani napsat přímo mail.

• Krásný produkt jsem si koupila, trochu jsem se toho bála, ale vypadá přesně jak na fotce. Navíc jsem ho měla druhý den od objednávky. Super!

• Rychlost

Objednávku jsem vytvořila,ale zboží mi nepřišlo.

• Neseriózní jednání a klamavé praktiky

Zboží tvářící se v e-shopu, že je skladem, jsem zakoupila jako dárek za vysvědčení, uhrazeno kartou. Na svých stránkách uvádějí Dodání:
    Doprava a platba
    Každá zásilka je expedována v den vytvoření objednávky a předána společnosti PPL, která garantuje doručení 3 pracovní dny….

Objednávka dodána nebyla, je to klamavá praktika z jejich strany. Když jsem do obchodu volala, slíbili dodání do konce týdne, nedodali. Od té doby mlčí, na e-maily ani telefonáty nereagují. Je to na stížnost na ČOI, proto zde neobjednávejte!

vše, jak má být,spokojenost

• Rychlost
    • Nádherně zabalené

• Moc pěkné perličky, vypadají lépe než na fotce, pěkně mě nahrdelnik rozzářil, doporučuji

Zatím nic