- Už objednávám nějaký ten pátek a jsem s obchodem spokojen. Nějaký ten zádrhel se občas objeví ale dá se vše vyřešit , jsem moc spokojen děkuji
- Super mi poradili
- Rýchle dodaní
- Po objednaní sa ozvali z obchodu, aby sa uistili, že naozaj viem čo kupujem a že mi nič nechýba. Super prístup
- Žádný problém
- Rychlost super
Rychlé doručení
Vše ok
Vše ok
Vše super
Vše v pořádku
Dobrá cena, super rychlé dodání.
- Rychlé jednání i doprava
- Nebyla dodána v rámci mailové komunikace faktura, ani nebyla přibalena v papírové podobě u zboží. Na portálu https://obchody.heureka.cz/pivoteka-cz/recenze/ je na tento obchod uvedený kontakt "Telefon pro objednávky
- +420 774 267 031", který nikdo nebere.
Reakce obchodu Pivoteka.CZ
mrzí nás, že jste obchod hodnotil takto negativně.
Faktury dnes standardně zasíláme elektronicky. Faktura je zákazníkovi automaticky odeslána e-mailem vždy v den expedice objednávky, u nás přibližně v 19:00. Pokud e-mail skončí ve spamu nebo hromadné poště, bohužel to z naší strany nemůžeme ovlivnit. Na vyžádání samozřejmě fakturu kdykoliv znovu zašleme.
Uvedený telefon je navíc pouze jeden z našich kontaktních telefonů. Na oficiálních stránkách PIVOTEKA.CZ je k dispozici několik dalších telefonních čísel i e-mailových kontaktů. Výjimečně se může stát, že konkrétní pracovník telefon nezvedne – například z důvodu dovolené, obsluhy zákazníků nebo jiné pracovní činnosti.
Stačilo nás tedy kontaktovat některým z dalších uvedených způsobů a vše bychom rádi obratem vyřešili.
PIVOTEKA.CZ -
rychlost doručení
Čekal bych nějakou slevu vzhledem k nekolikatemu nákupu..nebo nějaký dárek
- Rychlost dodání
- Příznivé ceny
- Rychlé dodání i většího chlazení, dobře zabaleno
- Přehlednost
Rychlé dodání, přehlednost webových stránek, komplet výčep. Spokojenost
Přehlednost, rychlost
- Rychlost dodání