Nechali si zadat adresu pošty, na kterou mají zaslat BALÍK NA POŠTU a stejně mi doručili balík na druhý konec města :-(

• výborné ceny
    • trochu nepřehledná nabídka
    • delší doba dodání

• poštovné

• U některých postrojů pro psy nejsou detailněji rozepsané míry, takže jsem jen podle jednoho údaje objednávala, a musím vracet, je velký :-(

Zatím můj první nákup, s jednou vadou. ještě nevím, za jak dlouho mi přijdou peníze zpět, jinak spokojenost.
    Také bych uvítala dopravu zdarma v objednávkách nad 1000 korun, jak má již většina obchodů ;-)

• Rozmanitost mist k vyzvednuti
    • Zadne jsen neobjevila

Jsem velmi spokojena, zbozi jsem si mela vyzvednout a bylo mi doruceno az domu, za coz moc dekuji :-)

• Široký sortiment, super ceny.

Bezproblémový obchod od objednávky až po dodávku, doporučuji.

• Nejlepší cena, kterou jsem za požadovaný šampon na netu našel
    • Stránky jsou sice přehledné, ale ty obrovské ikony, zřejmě odkoukané od MS a Win 8 mi lezou na nervy, je to jako pro děti, pro slaboduché nebo pro slepé, na obrazovce se tak zobrazí cca 9 produktů a pak je nutno rolovat a rolovat nebom přepínat a přepínat...

Nabídka počtem slušná, cenově nevím, to co jsem bral, mělo skvělou cenu - zbytek zboží jsem moc neprocházel, děsivě obrovité ikony na stránkách a tím nemožně rostoucí počet stránek nebo jejich rozloha a nepomůže ani přepnout na zobrazení typu Seznam nebo počtu výrobků na stránku
    V době nákupu měli nějaké potíže (server a havárie vozidla), ale zavolali a dodání jsem o několik dní odsunul, pak už bylo vše dle dohody

• cena
    • čas dodání, komunikace

radši jinde :d

• Dobré ceny a jednání

• Skvělá komunikace, přehlednost,
    • ochotný personál.
    • Poštovné zdarma až od 2000,-
    • Trochu mě mrzí, že mezi nabízenými granulemi pro kočky nejsou TOTW.

Skvělá komunikace, ochotný personál a rychlá odezva na email.
    Rozhodně doporučuji.