- cena, termín
- komunikace se zákazníkem
obchod poslal jen mail, ve kterém není zmínka o nějakém heslu. To chtěli až při vyzvednutí v Uložence, že jinak neotevřou fakturu, která je e-shopem zaheslovaná. Druhý den mi e-shop mailem na můj dotaz sdělil, že heslem je číslo objednávky. Z tohoto omylu mě vyvedli opět v Uložence s tím, že heslo je jiné, ať zavolám do e-shopu. Nedovolal jsem se. Když jsem s prázdnýma rukama již podruhé sedal do auta, protože pro 35kg podestýlky se pěšky nechodí, ozval se telefon a po delším hovoru, co by heslem mohlo být, mi paní řekla, ať zkusím třeba příjmení. A hurá, klaplo to, byl jsem připuštěn k zaplacení dobírky za náplň do kočičího záchodku. Za to, že mi nakonec heslo přece jen nějak sdělili, dávám obchodu tučných 40% za komunikaci. Snad se polepší. Člověk by myslel, že chci vyzvednout opravený diamantový prsten po reklamaci...
- RYCHLOST
- NEVÍM O NIČEM
VŠEM DOPORUČUJI
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Laxnost
Sliby chyby. Moji objednávku nějak opomněli vyřídit. Po tel. domluvě mě řekli že ji obratem posílají. Neodeslali ji ani za týden. Prostě pražáčci kšeftů maji dost....
Nechali si zadat adresu pošty, na kterou mají zaslat BALÍK NA POŠTU a stejně mi doručili balík na druhý konec města :-(
- výborné ceny
- trochu nepřehledná nabídka
- delší doba dodání
- poštovné
- U některých postrojů pro psy nejsou detailněji rozepsané míry, takže jsem jen podle jednoho údaje objednávala, a musím vracet, je velký :-(
Zatím můj první nákup, s jednou vadou. ještě nevím, za jak dlouho mi přijdou peníze zpět, jinak spokojenost.
Také bych uvítala dopravu zdarma v objednávkách nad 1000 korun, jak má již většina obchodů ;-) -
- Rozmanitost mist k vyzvednuti
- Zadne jsen neobjevila
Jsem velmi spokojena, zbozi jsem si mela vyzvednout a bylo mi doruceno az domu, za coz moc dekuji :-)
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- Široký sortiment, super ceny.
Bezproblémový obchod od objednávky až po dodávku, doporučuji.
- Nejlepší cena, kterou jsem za požadovaný šampon na netu našel
- Stránky jsou sice přehledné, ale ty obrovské ikony, zřejmě odkoukané od MS a Win 8 mi lezou na nervy, je to jako pro děti, pro slaboduché nebo pro slepé, na obrazovce se tak zobrazí cca 9 produktů a pak je nutno rolovat a rolovat nebom přepínat a přepínat...
Nabídka počtem slušná, cenově nevím, to co jsem bral, mělo skvělou cenu - zbytek zboží jsem moc neprocházel, děsivě obrovité ikony na stránkách a tím nemožně rostoucí počet stránek nebo jejich rozloha a nepomůže ani přepnout na zobrazení typu Seznam nebo počtu výrobků na stránku
V době nákupu měli nějaké potíže (server a havárie vozidla), ale zavolali a dodání jsem o několik dní odsunul, pak už bylo vše dle dohody -
- škrabadlo vyhovuje našemu kocourovi, jiné odmítá
- cena příznivá
- možnost zaslání do zásilkovny
- dodání vázlo i přesto, že zboží bylo dle e-shopu skladem
známka za celkové hodnocení 3
- čas dodání, komunikace
radši jinde :d
- Dobré ceny a jednání
Doporučuji
- Skvělá komunikace, přehlednost,
- ochotný personál.
- Poštovné zdarma až od 2000,-
- Trochu mě mrzí, že mezi nabízenými granulemi pro kočky nejsou TOTW.
Skvělá komunikace, ochotný personál a rychlá odezva na email.
Rozhodně doporučuji. -
- Supr
- -
Dobrý..:)
- Dobré ceny a rychlá doprava
Vše proběhlo v pořádku. Spokojenost
- Nic jsem nenašel
- Objednané zboží nedodají
Po objednání zboží, které bylo v obchodě skladem se nic 10 dní nedělo. Po dotazu mailem výmluvy na nefunkční server, bouračku kurýra... a příslib že zboží zítra pošlou. Po 5 dnech přišlo do mailu bez upozornění storno objednávky.
Reakce obchodu Pets Home
Dobrý den, prosím zašlete nám číslo Vaší ojednávky abychom danou situaci prověřili. Děkuji
- nenakupujte zde nic, nereagují na telefon ani na mail
nenakupujte zde nic, nereagují na telefon ani na mail!!!
Reakce obchodu Pets Home
Dobrý den, je nám líto, že jste se nedovolal. Omlouváme se