Uplne v pohode
Ok
Výborná komunikace s obchodem, rychlé dodání.Možnost výběru z mnoha druhů zboží za dobré ceny.
- Zbozi skladem
- Rychlé doručení
- Bylo možné po odeslání objednávky spojit se telefonicky a do košíku přidali zboží, na které jsem narazila později. Nesmírně milý a ochotný pán.
- rychlost a spolehlivost
- --
- Došlo mi něco jiného než jsem objednala
Reakce obchodu PepovaSleva.cz
omlouváme se za dodání jiného zboží než jste si objednala. Došlo k neúmyslnému pochybení při expedici. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje, zjistí více informací a poté chybu neprodleně napravíme.
Omlouváme se za komplikace se zbožím.
- Cena za dopravu byla vyšší, než cena zboží :-(
Dobrý den, Joe z Vysočiny,
s cenou za dopravu je v případě objednávání online potřeba počítat. Z našeho pohledu máme cenu dopravy prozákaznicky nastavenou - Zásilkovnu máme již za 69 Kč. Pokud objednáte něco za méně než 69 Kč, bude samozřejmě cena dopravy vyšší než cena zboží, s tím se nedá nic dělat. Cena za zásilku je vždy stejná, ať se jedná o zásilku s jedním produktem nebo s dvaceti.
Přejeme hezký den.
Rychlost dodání spokojenost
- Výborná komunikace rychlé dodání
- Žádný problém.
Dobrý den, Henry,
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud bylo s Vaší objednávkou cokoliv v nepořádku, napište nám, prosím, na info@zaparkorun.cz. Budeme rádi za zpětnou vazbu a určitě vymyslíme řešení.
super cena a rychlost
spokojenost
Výrobek skončil v koši. Byl nefunkční.
Dobrý den, Josefe,
mrzí nás, že jste obdržel nefunkční výrobek. Naše zákaznická podpora Vás kontaktuje a navrhne řešení k Vaší spokojenosti.
Omlouváme se za komplikace.
- Super cena
- Spolehlivost
- Dobrá komunikace
Doporučuji.
Velmi rychle dodání
- Přehlednost zboží,rychle dodani
- rychlost
- Ochota vyřízení problému vše řádně vyřešeno děkují mockrát ,není to můj první a ani poslední nákup
- ---
Vřelé doporučují všem , při problému vše řeší .
Nebyl to první nákup ale ani poslední . Zatím zboží dorazilo na výdejnu ale pásek mám již doma z minula , Mám jej na trekových holích , Berlích a plotu a cyklistické kolo bude nyní oblepeno a schody s vypínačem .