- Zaslali me jine zbozi, nezli jsem objednavala
- Reklamacni odd. na tento problem nereaguje
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše negativní recenze.
Naší hlavní prioritou, je spokojenost každého kupce. Proto doufáme, že jsme nepřišli o váženého zákazníka. Snad Vás ohromíme svými cenami a Vaše přízeň se nám zase vrátí.
S přáním krásného dne, tým Pentola. -
- Cena produktu
- Nekomunikuje
Zboží doposud nedorazilo. Že strany obchodu žádná reakce
- Email nefunguje... zbozi nedorazilo.. nikdo se ani neozval. Pritom dodaci lhuta byla 2 dny
Nespolehlivy
Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.
- výhoda je že jsem si zboží objednal před 10 dny a ještě jsem ho nedostal!!!!Ale co jsem dostal už dvakrát je hodnocení firmy do mailu!
- nezàjem,nekomunikují!!!
Hrůza a velká bída!
Jedná se o úplnou aroganci, samé sliby a skutek-utek!!!
A do dnešního dne nevrátili platbu!!!
Považuji je za podvodníky!!! -
- Webové stránky
Na obrázku bylo jiné zboží, byla jsem tedy po jeho obdržení nemile překvapena.
Dobrý den paní Mrázová,
Děkujeme za Vaši reakci, u každého obrázku máte uvedeno, že obrázky jsou pouze ilustrační. Barvy teploměrů se liší bílá, zlatá, stříbrná...Stačí jen do poznámky uvést konkrétní požadovanou barvu teploměru.
Přejeme Vám pěkný den a šťastný Nový rok 2017
- Přehled zboží
- Před dvěma týdny jsem objednávala a zaplatila a zatím nic nedorazilo bez jakékoliv informace obchodu
Znovu tady nakupovat nebudu
- Operativnost odeslání zboží
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den, velmi se omlouváme za dopravce, který nám balík ztratil a jsme rádi, že nový balík byl doručený v pořádku.
Pěkný den :-)
Tým Pentola -
- - vzhledem k tomu, že doručení zboží vůbec nebylo avízováno a tedy ani dodáno, nemohu kvalitu hodnotit
- - nemohu posoudit, zboží vůbec nebylo dodáno a pokud na prodejně snad bylo, nebylo doručeno oznámení o dodání
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den paní Vartová, Vámi objednané zboží ze dne 4.10. je od 4.10. připraveno na naší kamenné prodejně k osobnímu odběru, byl Vám zasílán email ihned ten den tzn. 4.10. prosím zkontrolujte si nevyžádanou poštu ve Vaší emailové schránce. Mohu Vám klidně zaslat i printscrean. Mrzí náš Vaše negativní hodnocení, ale zboží máte po celou dobu připraveno k Vámi zvolenému osobnímu odběru. Děkuji za pochopení. Krásný den :-)
- Komunikace.
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den paní Šmoldasová, mrzí náš Vaše reakce, ale o ztraceném balíčku jsme neměli ani tušení, když jsme neměli informaci, že balík nemáte, dále jste byla informována ve třech emailech. Jsme rádi, že zboží máte již v pořádku doma a mrzí nás komplikace s dopravcem, že jsme neměli tušení, že byl balíček ztracen, až z Vaší recenze. Mějte krásný den :-).
Tým Pentola -
Koupil jsem si tři zvlhčovače na topení. Jaké ovšem bylo překvapení,když jsem do nich nalil vodu, začali téct! V tomto obchodě si již nekoupím nic.
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den, pane Pospíšil, bohužel o tomto problému se dozvídáme až z Vaší recenze, kde hodnotíte kvalitu e-shopu a ne výrobku. Pokud nejste s výrobkem spokojený, tak Vám samozřejmě ihned výrobek vyměníme, nebo vrátíme peníze, tak, aby jste byl spokojený. Děkujeme a přejeme Vám krásný den.
Tým Pentola -
- - tovar nemajú skladom, napriek tomu, že to uvádzajú na stránkach,
- - dodacia lehota,
- - komunikácia s obchodom
V tomto obchode už určite nenakúpim. Dodanie trvalo 2 týždne aj napriek tomu, že na stránkach majú tovar skladom. Doručili len polovicu objednávky a zvyšnú časť ani po mesiaci nemám. Nikdy viac!!!
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Rychlost vyřízení objednávky.
Personál obchodu zjevně zapomněl na mou objednávku,až po mém dotazu na stav objednávky reagoval a předal zboží dopravci.Myslím,že v dnešní době čekat na vyřízení objednávky 10dní je dlouho.Jinak proběhlo vše bez problémů.
Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den, paní Marušková. Mrzí nás Vaše recenze, ale objednala jste si položku, která byla skladem u dodavatele a u výrobku bylo uvedeno 7dní doba naskladnění, což přesně odpovídá časově. Položky, které máme skladem odesíláme ihned po obdržení objednávky. Určitě náš personál na Vás nezapomněl, to bychom si nedovolili, spokojenost zákazníka je u nás na 1.místě. Děkujeme za pochopení.
Krásný den
Tým Pentola -
Objednávka nepřišla kompletní, ze strany e-shopu žádná správa že by nějaké zboží nebylo skladem. Takže jsem si na to ,, musela ,, přijít sama že mi něco chybí.
S paní jsem 2 měsíce komunikovala po telefonu a slibovala že mi zboží pošle. Už mi došla trpělivost a řekla jsem ať mi vrátí tedy peníze.
Objednávala jsem 6.12.2015 dneska je 15.2.2016 a peníze mi ještě nepřišly.
Zboží jsem si objednala jinde a přišlo mi do dnou dnů.
Raději si objednejte jinde za ušetřené peníze za telefonáty si můžete koupit něco jiného!!!Reakce obchodu Pentola.cz
Dobrý den, paní Masopustová. Objednala jste si zboží, které jsme neměli skladem a tohle bylo také uvedeno na našich stránkách. Následně jsme Vás informovali, že zboží není skladem ani u dodavatele a Vy jste říkala, že počkáte do naskladnění. Bohužel výrobce tohle zboží doposud nenaskladnil a po Vaší informaci, že již nebudete dále čekat, jsme Vám peníze ihned odeslali na Váš účet, tedy 11.2. a přijatou platbu jste nám také potvrdila emailem. Za vzniklou situaci se samozřejmě velmi omlouváme a mrzí nás, že jsme Vám nesehnali zboží, které nebylo skladem.
Přejeme Vám krásný den
Tým Pentola -
- Bez jakékoliv předchozí dohody poslali jednu položku úplně jinou,cenově levnější a naúčtovali dražší. Jejich vysvětlení, že objednanou neměli skladem tak ji nahradili podobnou neuznávám. Před 3 týdny slíbili nápravu a zase se nikdo neozývá. Tento obchod mě hodně zklamal.
- Zboží nepřišlo.
- žádné
- nespolehlivost
Reakce obchodu Pentola.cz
dle tel hovoru Vám zboží bude dodáno tento týden. V době svátků dodavatelé neměli závozové dny. Omlouvám se za zdržení, věřím, že nakonec budete se zbožím spokojena.
Hezký den, Velebová Jana -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.