- Zboží nebylo skladem
Polovinu objednaných výrobků neměli skladem, i když v nabídce bylo, že skladem jsou. Zboží bylo objednáno na dobírku, ale platbu chtěli předem.
Domluva jiná, realita jiná. -
- Inzerují to, co nemají
nabízejí zboží, které nemají na skladu
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
95% zboží je skladem u nás případně u dodavatele, tyto konkrétní mořské návazce byly vyprodány o čemž byl zákazník neprodleně informován .
Petr Němeček -
Co je uvedeno na internetových stránkách není aktuální a částečně není pravda. Nesouhlasila uvedená ceny a ani popis zboží nebyl pravdivý.
Poslali mi něco jinýho, než bylo objednáno
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
Zboží objednané zákaznicí bylo vyprodané a tak jsme se telefonicky domluvili na jiné barvě, která byla následující den odeslána.
Nechápu tedy tuto reakci.
Petr Němeček -
- nedoručeno vše co jsem si objednal a zaplatil
nedoručeno vše co jsem si objednal a zaplatil
V tomto obchodě již nemám zájem nakupovat, zboží mělo být skladem, pokud bylo, nevím proč mi nebylo hned odesláno, bylo zabaleno do krabice špinavé zevnitř a uvnitř krabice prázdné obaly od potravin, na eshopu mají u hlásičů uvedeno napájení 9V ale přišly hlásiče na 12V baterii, dále byla na stojanu uvolněná jedná objímka, kterou jsem si přilepil sám.Pokud by bylo zboží pro mne, neváhal bych ani minutu a zboží bych hned vrátil. Jelikož to bylo pro syna, který se na to velmi těšil, tak jsem tyto nedostatky přešel, ale nákup zde nikomu nedoporučuji.
- ty jsem opravdu nezjistila
- zboží, které inzerují jako skladové mi nebyli schopni doručit, musela jsem svou objednávku zrušit a objednat jinde
na internetu nakupuji dlouho, ale s tímto jsem se opravdu nesetkala. podle mě naprosto neseriozní obchod. za sebe nedoporučuji
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
Nechápu důvod, proč jsme touto zákaznicí označováni za neseriózní podnik. Paní si objednala echolot v pátek 1.7.2016 16.24 hod, echolot jsme odeslali v pondělí 4.7.2016 8.20 hod. Ke zrušení objednávky ze strany zákaznice vůbec nedošlo a těžko se dala zásilka odeslat dřív. Po čtrnácti dnech se nám zásilka vrátila jako nevyzvednutá. Číslo balíku je DR0218291644X ( možno dohledat na stránkách Č.P. v oddělení sledování zásilek)
Zajímalo by mě tedy, z jakého důvodu nás zákaznice takto očerňuje.
Petr Němeček
Rybářské potřeby PENE -
- Nevím,co bych napsal,připadá mi to,jak by obchod nakupoval nějaké šmejdy.
- Buď obchod mlží a nakupují pirátské výrobky a nebo o tom neví,nechci firmu pošpinit.
Vyjádřil bych se produktu. Zakoupil jsem vlasec Formax Xenon.Byl mi doporučen,že je velmi kvalitní.Objednal jsem si 30tku a po změření mikrometrem to byla 35tka. Chytil jsem trošku trávy a návazec se lehce urval. Při dotahování nového návazce se mi urval v ruce. Okamžitě jsem zakoupil vlasec AWASHIMA,odpovídá své tloušťce a při dotahování nového návazce, jsem si rozřezal prst.
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
Vlasec odebíráme od firmy JSA fish, což je jediný dodavatel pro ČR. S kvalitou vlasců, jsme zatím neměli žádný problém. Bohužel sílu vlasce navyšuje 90% výrobců z důvodu zvýšení deklarované nosnosti, správný průměr mají vlastně jen vlasce označené certifikátem EFFTA.
- cena, rychlost dodání
- nedostatečná kontrola zaslaného zboží
Obchod bych doporučila kvůli nízkým cenám a rychlosti zaslání zboží a zároveň nedoporučila kvůli tomu, že je zboží nekvalitní - na motoru se loupe barva, je odřený na více místech, motor není nijak krytý. Vše patrno již při prvním pohledu. Motor vracíme.
- nekomunikuje o stavu objednávky
nedoporučuji dřív umřete než něco dostanete....
- Označuje zboží skladem, i když skladem neni
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
Zboží bylo označeno "Skladem u dodavatele", bohužel dodavatel od poslední aktualizace skladových zásob, zboží vyprodal.
- Nemá objednané zboží
Objednala jsem deštník s Bočnicí, měl dodání do 3 dnů a prodejce se ozval s tím, že bude až za měsíc, již se mi stalo při prvním nákupu že neměli mnou vybraný prut, ale prodejce nabídl jiný
- Na internetových stránkách nejsou uváděny pravdivé informace
Zvážení solidnosti firmy
- dostupnost
- neví co na internetu nabízejí, jeden den objednáte, objednávku potvrdí a oni ani druhý den nevědi, že jste si něco objednal, natož aby vás informovali, že se spletli a dané zboží nemají - špatná komunikace
špatně spolupracují s vlastními internetovými stránkami, nemají přehled co skutečně nabízejí a co skutečně mají.
- objednane zbozi doslo v poradku po vyzkouseni kalhot jsem je chtel vratit a obchod nereaguje a je to již pres mesic
Reakce obchodu Rybářské potřeby Pene
nevím jakým způsobem jste nás kontaktoval, ale žádný e-mail jsme od Vás nedostali.
Pokud nás chcete kontaktovat, prosím pište na [email protected]
nebo telefonicky 721513476, 283932298
Petr Němeček -
- Pán si asi dělá vše sám a nestíhá
Zbozi, ktere se tvarilo, ze je skladem na eshopu ve skutecnosti nebylo. Byla mi nabidnuta jina vec s lepsi cenou, coz bylo priznive.
Nakonec mi vsak dorazilo nejake zbozi, nevim ktere, ale s uplne jinou dobirkou.
Komunikace trosku delsi, odeslani zbozi rovnez trvalo a nakonec jina dobirka a buhvi co bylo uvnitr.... -
Podle mě špatný přístup k zákazníkovi.