- rychlost dodání
Zboží mi bylo na druhý den doručeno.
Vážený zákazníku,
velmi děkujeme za pozitivní recenzi, jsme rádi, že vše proběhlo k Vaší spokojenosti.
Budeme se těšit na další spolupráci a přejeme Vám úspěšný den a pevné zdraví.
Zákaznický servis PCRobot.cz -
- Nespolehlivost dopravce kterého řidič nedoručil zásilku i když jel kolem adresáta. Ani nezastavil a pokračoval dál a pak jen přišel e-mail že zásilka nezmohla být doručena.
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme za Vaši recenzi a upozornění na problém s doručením. Velmi nás mrzí nepříjemnost způsobená dopravcem. Rozumíme, že taková situace je frustrující, a chtěli bychom ji co nejdříve vyřešit.
Prověříme situaci s daným dopravcem na základě poskytnutých údajů o objednávce a zajistíme, aby se podobné problémy neopakovaly. Zároveň Vás budeme kontaktovat s aktuálními informacemi o Vaší zásilce.
Děkujeme za Vaši trpělivost a za to, že jste nám dali zpětnou vazbu. Pokud byste měli jakékoliv další otázky nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit na naší zákaznické lince nebo e-mailu. Jsme tu pro Vás!
S přáním hezkého dne,
Zákaznický servis PCRobot.cz. -
- vstřícný a ochotný prodávající, rychlé jednání
Dobrý den, paní Zuzko,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a skvělé hodnocení! Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby a jsme rádi, že jste byla spokojená s naším vstřícným přístupem a rychlým jednáním.
Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto nás těší, že jsme splnili Vaše očekávání. Budeme se snažit i nadále poskytovat co nejlepší služby.
Pokud budete mít v budoucnu jakýkoliv dotaz nebo požadavek, neváhejte se na nás obrátit.
Děkujeme za Vaši objednávku a těšíme se na další spolupráci!
S přáním krásného dne,
- Rychlá podpora
- Skvělý přístup
Objednal jsem zboží z obchodu, ale bohužel došlo k jeho poškození během přepravy. Obchod však okamžitě zareagoval, zajistil vyzvednutí poškozeného zboží přímo u mě doma a obratem dodal nové. Skvělý přístup a rychlé jednání – mohu jen doporučit!
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci vyřešit problém s poškozeným zbožím a že jste byl spokojený s naším přístupem a rychlým jednáním. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se vždy snažíme zajistit co nejlepší zákaznický servis.
Děkujeme za doporučení a těšíme se na vaši další objednávku!
- ok
Reakce obchodu PCRobot.cz
Budeme se těšit na další spolupráci a přejeme Vám úspěšný den a pevné zdraví.
Zákaznický servis PCRobot.cz. -
Nejvíc se všeho si cením, že technickou podporu k dodanému zboží
jsem našel pomocí vaší webové stránky.Reakce obchodu PCRobot.cz
Vážený zákanzíku,
děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste ocenil naši technickou podporu a že jste ji snadno našel prostřednictvím naší webové stránky. Naším cílem je vždy poskytovat co nejlepší služby, a proto nás taková zpětná vazba velmi těší.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv dotazy nebo potřebovat další pomoc, neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme Vám krásný den!
Tým PCRobot.cz. -
- výhodný nákup ve slevě
Vše ok rychlost a komunikace na jedničku.
Vážený zákanzíku,
Děkujeme za Vaši recenzi a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s nákupem, rychlostí i naší komunikací. Těšíme se na Vaši další návštěvu a přejeme krásný den!
Tým PCRobot.cz. -
- Absolutní spokojenost. Dostal jsem svůj PlayStation 5 PRO, který je všude vyprodaný a vše proběhlo dle popisu na webu prodejce
- Skvělá komunikace. Vždy rychlá odpověď.
- Pro mě nejlepší obchod.
Jsem neskonale nadšen a nemám co vytknout. Nedostatkové zboží a vše proběhlo hladce a rychle.
Děkuji i za rychlý nákup na splátky.Reakce obchodu PCRobot.cz
Vážený zákanzíku,
Máme obrovskou radost, že jste s nákupem PlayStation 5 PRO u nás tak spokojený. Vaše slova o naší komunikaci a celkovém průběhu nákupu nás velmi těší. Spokojenost zákazníků je pro nás prioritou, a když vidíme, že jsme splnili nebo dokonce překonali očekávání, motivuje nás to k další práci.
Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit nedostatkové zboží a že i proces nákupu na splátky pro Vás byl jednoduchý a rychlý.
Děkujeme za Vaši důvěru a těšíme se na Vaši příští návštěvu!
Tým PCRobot.cz. -
- Super cena a dobrá komunikace
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že jste si našel čas se s námi podělit o své zkušenosti! Jsme rádi, že jste byl s naší komunikací a službami spokojen a že vše proběhlo podle Vašich očekávání.
Těšíme se na Vaši další návštěvu a doufáme, že Vám budeme moci opět poskytnout kvalitní služby!
Tým PCRobot.cz -
- Výborný zákaznický servis a odborná podpora
- Výhodná cena
S obchodem jsem se spojil ohledně výběru elektrocentrály, a musím říci, že jsem byl nadmíru spokojen s přístupem personálu. Na základě mých požadavků a dotazů mi byla poskytnuta odborná a srozumitelná instruktáž o různých typech elektrocentrál. Oceňuji jejich profesionální znalosti a ochotu poradit, což mi výrazně pomohlo při rozhodování. Pokud hledáte obchod, kde vám opravdu pomohou s technickými detaily a doporučí vhodné řešení, mohu tento jen doporučit.
Vážený zákazníku,
Děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí a spolehlivostí našich služeb. Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další dotazy nebo potřeby, neváhejte se na nás obrátit.
- Komunikace
Vše bylo ok.
- Rychlost a spolehlivost
Vše ok.
- Nedoporučuji
- Tragédie obchodu
Nabízené zboží není dostupné, smyšlené dodání zboží 1-4 dny, komunikace po argumentaci raději vypnou. Neznalost vlastních obchodních podmínek. Alibistické odpovědi k dodání zboží, obchodník vůbec nemá ponětí zda je zboží k dodání. Zavádějící odpovědi k přepravě zboží. Neplatit nic předem.
Vážený zákanzíku,
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste měl s naším obchodem špatnou zkušenost. Rádi bychom uvedli, že Vaše objednávka (ID: 7238) byla stornována z Vaší strany, a z tohoto důvodu nebylo možné dále zboží expedovat. Jak uvádíme na našich webových stránkách, termín dodání je orientační a v případě že se zboží nenachází skladem může dojít k menším odchylkám v termínu doručení.
Vážíme si jakéhokoliv upřesnění ohledně Vašeho komentáře o „neznalosti vlastních obchodních podmínek“. Pokud byste mohl lépe vysvětlit, co konkrétně máte na mysli, velmi rádi bychom situaci objasnili a případně na našich procesech zapracovali.
Také bychom rádi zjistili více o tom, jak naše odpovědi k přepravě zboží byly zavádějící, abychom v budoucnu předešli nedorozuměním. Děkujeme za Vaše pochopení a omlouváme se za způsobené nepříjemnosti.
- zboží skladem
Vše proběhlo bez problému.
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme Vám za Vaši recenzi a za to, že jste si našel čas ji napsat! Jsme rádi, že vše proběhlo bez problémů a že jste byl spokojen s cenou i dostupností zboží. Moc si vážíme Vaší důvěry a těšíme se na další spolupráci.
Pokud byste měl jakékoli další dotazy nebo požadavky, neváhejte se na nás obrátit.
Tým obchodu PCRobot.cz -
- komunikace a rychlost doručení
Obchod bleskově reagoval na mé dotazy.
Vážený zákanzíku,
Děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste byl/a spokojen/a s naší komunikací a rychlostí doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto nás těší, že vše proběhlo hladce. Budeme se těšit na Vaše další nákupy!
Hezký den a ještě jednou děkujeme, Tým PCRobot.cz. -
Objednal jsem si klimatizační jednotku v hodnotě 38999Kč.Potvrzenou objednávku jsem zaplatil 15.10.2024.Dle jejich webu - zboží je skladem 2ks. Dodávka zboží 3÷8 dní.Nepřišlo nic.Neustále se vymlouvají(objednávka se připravuje cca 3x.Objednávka je odeslána - 30.10.2024).Při dotazu na kontakt na přepravní firmu - firma je zahraniční,po překročení hranic se ozve - 1.11.2024.
Dnes 5.11.2024 - žádný kontakt.PCrobot zboží nedodal ani přes urgenci.Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé komplikace.
Vaše objednávka byla odeslána dne 30. 10. 2024 na vámi uvedenou adresu. Zboží je aktuálně u přepravce a očekáváme, že vám bude doručeno v nejbližších dnech. Přepravní společnost vás bude brzy kontaktovat ohledně přesného termínu doručení.
Ještě jednou se omlouváme za zdržení a děkujeme za vaši trpělivost. V případě dalších dotazů nebo potřebné asistence nás neváhejte kontaktovat.
Dnes 5.11.2024 - žádný kontakt.PCrobot zboží nedodal ani přes urgenci. Bohužel ale nerozumíme této větě, jak žádný kontakt? Po celou dobu jsme s Vámi v kontaktu a odpovídáme Vám na Vaše dotazy a i jsme Vás informovali o této skutečnosti.
Tým zákaznické podpory PCRobot.cz -
- vše ok
Výborná komunikace.
Tým PCRobot.cz -
- Ani po týdnu od objednání produkt nebyl odeslán.
Dobrý den, pane Milcek,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se za zpoždění, rádi bychom však upozornili, že dostupnost produktu byla při objednání uvedena s dodací lhůtou 3–8 pracovních dní. Vaše objednávka bude doručena tento týden, nejpozději ve čtvrtek nebo pátek.
Děkujeme za pochopení a trpělivost.
S pozdravem, Tým PCRobot.cz -
zoufalá komunikace - zboží dle obchodu bylo skladem, ale nikoliv v ČR a ani po týdnu od objednání jsem ho neobdržel a info, že jde ze zahraničního skladu jsem dostal až po mém dotazu.
Vážený zákazníku,
velice nás mrzí, že jste měl špatnou zkušenost s naší komunikací a že se Vaše objednávka zpozdila. Omlouváme se za to, že jsme Vás včas neinformovali o tom, že zboží bylo odesláno ze zahraničního skladu, a chápeme, jak to mohlo způsobit nepříjemnosti.
Uděláme vše pro to, aby se podobné situace již neopakovaly, a zlepšíme naši komunikaci i procesy, abychom Vám mohli příště nabídnout rychlejší a transparentnější službu. Rádi bychom Vás ujistili, že Vaši objednávku sledujeme a budeme Vás co nejdříve informovat o jejím doručení.
Děkujeme za Vaše pochopení a trpělivost.
S pozdravem,
- Rychlá komunikace
Reakce obchodu PCRobot.cz
děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme moc rádi, že jste s naším obchodem spokojen/a a že vše proběhlo rychle a hladce. Vážíme si toho, že oceňujete naši komunikaci a ceny, a těší nás, že vám zboží dorazilo již za 1 den. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme se těšit na vaši další objednávku.
S pozdravem,
Tým Tým PCRobot.cz.