Po deseti dnech se stále nic neděje. Na email nikdo neodpovídá a telefon nezvedá...
Je to drzost poslat požadavek na vyplnění dotázníku spokojenosti jěště před doručením objednaného zboží a dokonce i před naskladněním do skladu.
- Dlouhá dodací lhůta
Údajně zboží stále nemají na skladě, je to již 36 dní.
Jak mam hodnotit za neco, co jsem zatim nedostal? Cekam uz cca 14 dni...
Dobrý den
Vámi objednané zboží nemohlo dorazit , protože jste si objednala zboží které neni skladem s termínem doskladnění 3.8.2021. Hned v potvrzení objednávky je upozornění Dostupnost zboží je uváděna u každého produktu před objednávkou. Pokud je uváděno cokoli jiného než SKLADEM a počet kusů . Jedná se pouze o orientační informaci o doskladnění na náš sklad . Ne datum expedice. Znamenáto že ZBOŽÍ NENÍ SKLADEM .
Bohužel žádosti o hodnocení nerozesíláme , rozesílá je portál Heureka proto Vám přišlá žádost o hodnocení za zboží , které nemohlo být odesláno . -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Absolutne zadna komunikace ze strany obchodu, zbozi zaslano po 4 mesice po obednani.
Dobrý den
ano máte pravdu zboží bylo expedováno až po doskladnění , zboží HP 652 černá je vsoučasné době velice problémové s termíny dodání, proto je uvedeno v dostupnosti : na objednání s ikonou telefonu - objednávka nebyla zrušená a tak i po dlouhe době byla vyexpedována -
Po měsíci a půl mi zboží nebylo ani po třech urgencích, kdy mi bylo vždy sděleno, že se další den bude naskladňovat doručeno. Po třetí urgenci mi přišel email, že zboží bylo zabaleno a předáno dopravci. Na dotaz, kterému dopravci a a jaké je číslo zásilky, mi nebylo odpovězeno. Ani 10 dní po údajné expedici zboží žádná zpráva o doručování. Objednávku jsem nakonec zrušil.
Zboží skladem objednáno 08.03, dnes 19.03. zboží ještě nedorazilo...
- Obchod nabízí zboží, které nemá
V tomto obchodě bych si již nikdy nic neobjednal, obchod nabízí zboží které nemá a po dlouhé době laskavě napíší, že v podstatě nabízí něco, co nemají, akorát ztráta času!
17.2. byla prijata objednávka se zprávou že zboží bylo zabaleno a odesláno.Do dnešního dne 3.3.nedorazilo.
Zboží neodesláno, obchod nereagoval, naštěstí neproběhla platba předem.
- Neposílají informace o stavu objednávky.
- Příliš dlouhá doba než ten objednaný výrobek bude odeslán
Nemá zboží skladem. Mizerná komunikace.
Dobrý den
u každého zboží je uvedená dostupnost . Pokud je zboží skladem ihned se expeduje , pokud zboží skladem není je tato skutečnost uvedená v dostupnosti kde je uveden předpokládaný termín doskladnění po tuto dobu zákazníka nekontaktujeme. I přes to jsme dne 20.10.2020 zákazníka emailem upozornili , že si objednal zboží které není skladem i s termínem doskladnění.
Prosíme zákazníky aby věnovali pozornost v dostupnoti zboží .
S pozdravem PCNET group as -
za pět dní to bude měsíc od objednání,
ani zpráva ani zboží...
tak nevím...........Reakce obchodu PCNET group a.s
kod zboží název zboží dostupnost
958BO109 Asus C11P1501 Original Baterie 2900mAh Li-Pol Bulk ? 30.10.2020 -
- Nulová komunkace se zákazníkem, o zboží objednánem 9. října nemám 20. října žádnou zprávu.
Amatéři
Dobrý den
V dostupnosti zboží uvedeno: obstunost 2 tydny . objednáno 9.10.2020 v 22:46 předpokládaný termín
doskladnění ještě neastal a ani se nikterak se od původního terminu nezměnil , nebylo proč kontaktovat zákazníka veškeré informace uvedeny hned při objednání.
S pozdravem Zapletal -
- žadna komunikace s obchodem
u zboží je uveden termín dostupnosti 27.10.2020. Tento termín ještě nenastal
S pozdravem Zapletal -
- Nedoručeno na zásilkovnu a nebyl zaslán cod k vyzvedutí!!!
Dobrý den
Uváděná dostupnost zboží je 6.10.2020 , https://www.pcnetgroup.cz/detail/Canon-PG545CL546-Multi-pack/328722?zoneId=
zákazníkovi odeslán email 31.8.2020
Dobrý den
Informujeme Vás , že jste si objednal zboží které není skladem a dostupnost je až v 10 měsíci. Skladem máme stejné zboží, ale ne v setu cena je ale cca o 40 Kč dražší máme nahradit a zaslat nebo počkáte na objednané zboží ?
Bez zpětné reakce :(
S pozdravem Zapletal -
Zboží jsem nedostal a obchod nereaguje na e- maily.
Dobrý den ,
ukaždého zboží je uvedeno zda je skladem , v jakém počtu . Případně předpokládaný termín doskladnění , který nelze nikterak ovlivnit :(
14.8.2020 Zásilka byla vyzvednuta 15019 Praha 519
14.8.2020 SMS zpráva adresátovi - uložení zásilky.
14.8.2020 E-mail adresátovi - uložení zásilky.
14.8.2020 Zásilka uložena v Balíkovně. 15019 Praha 519
13.8.2020 Přeprava zásilky k Balíkovně.
13.8.2020 E-mail adresátovi - zásilka převzata do přepravy.
13.8.2020 Zásilka vypravena z třídícího centra. 70002 SPU Ostrava 02
13.8.2020 Zásilka v přepravě.
13.8.2020 Zásilka převzata do přepravy. 70071 Depo Ostrava 71
13.8.2020 Obdrženy údaje k zásilce. -
- Možnost nakupovat z domova.
- Rychlé doručení zboží
- Přijatelná cena
- Zboží zřejmě leží dlouho na skladě.Při sebe opatrnějším manipulování nelze folii oddělit od skla.
Bohužel jsem naletěl na přijatelnou pro mě cenu.Ale přesto jsem o 208.-Kč přišel.