Přihlásit se a přidat recenzi

• Je to 9 dni od objednání a zboží zatím nikde. Při dnešním doručování nechápu kde se stala chyba

Reakce obchodu ParfumClub

mrzí nás Vaše nespokojenost a omlouváme se za delší dobu doručení, která byla způsobena technickými problémy z důvodu přechodu na nový rok. Váš balíček byl 05.01.2024 expedován, doručen by měl být zítra-pozítří. Ještě jednou se omlouváme!

ParfumClub

• Perfektní komunikace a různé kvalitní zboží, které se obtížně shání.

Mavimální spokojenost. Vstřínost ze strany obchodu. Produkty, které jsem v jiném e-shopu nenašel. DOPORUČUJI!!!!

• Dobrá cena
  • 10 %

• Nekupovat, parfém nemá batch kód a už přestal i stříkat, i když je skoro plný.

rychlost dodaní

Spokojenost

• výborná komunikace
    • rychlost dodání

Rychlost, kvalita

Reakce obchodu ParfumClub

moc nás těší Vaše spokojenost a děkujeme za pozitivní recenzi. Pevně ​​věříme, že se do našeho e-shopu opět vrátíte.

Váš Parfum Club

• Rychlost, vše v pořádku.

• Dobré ceny,přehledné stránky, široký výběr parfémů a kosmetiky
    • Dlouhá doba doručení.

Je škoda že doručení trvalo déle než je běžné u jiných obchodů. Zboží bylo skladem, ale bylo doručeno až za 7 dní. Ještě by se mi líbilo ,když byste poslali zákazníkovi sledovací číslo balíku. Tím že bylo napsáno Zboží skladem ,tak jsem předpokládal že Zboží dorazí do dvou až čtyř dnů maximálně. Bohužel se tak nestalo.

Reakce obchodu ParfumClub

Děkujeme za recenzi a těší nás Vaše spokojenost.
    Doba doručení ne vždy záleží na nás. Snažíme se aby zákazníci obdrželi objednané zboží co nejdříve. Ve Vašem případě se jednalo o technický problém, jak jsme Vám to v e-mailu psali.
    Ještě jednou děkujeme a pevně ​​věříme, že se na naše stránky opět vrátíte.

Vše super

Milá Alenka,

Váš Parfum Club

• rychlé dodání, dobré ceny

• Solidní ceny
    • Trošku delší (ale spolehlivá!!!l doprava

vše celkem i rychle a doprava bez problémů...

Nic zasadniho, jen v adrese doruceni byl uveden i nazev firmy, kt se ale na baliku neuvedl a kuryr dosti tapal

• GLS po domluvě dorazí na místo určení, skvělé.
    • Domluva s obchodem bez problému.
    • Delší čekání.

Jsem spokojena zásilka dorazila a já mám co jsem očekávala.

Dobry den! Do data spotřeby zbývají 3 měsíce, výroba není anglická, ale brazilská a vůně se liší od vůní, které jsem si koupila dříve. Jak mohu problém vyřešit?

Reakce obchodu ParfumClub

S politováním čteme Váši recenzi, ve které máte výhrady vůči kvalitě a originalitě koupeného parfému. V našem web shopu prodáváme výhradně originální parfémy, jejichž kvalitu garantuje. Parfémy nakupujeme od ověřených dodavatelů, kteří jsou také dodavatelmi mnoha známých velkých drogerií, nebo přímo od výrobce. Vámi koupený produkt patří mezi populární výrobky. Za poslední měsíce jsme prodali více desítek kusů, žádnou reklamaci jsme neobdrželi.
    Při reklamaci kvality, musíme výrobek otestovat a poradit se s dodavatelem/výrobcem. Pokud se prokáže, že čelíme problému s kvalitou, samozřejmě vezmeme produkt zpět a pošleme Vám nový nebo vrátíme zaplacenou částku. V opačném případě, Vám bude parfém vrácen. Proto Vás prosíme o zaslání reklamovaného zboží.
    Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na produkty uzavřené v ochranném obalu, které není vhodné vrátit z důvodu ochrany zdraví nebo z hygienických důvodů a jejichž ochranný obal byl po dodání porušen (parfémy, kosmetika, drogerie a pod.).

Informace potřebné k vrácení.
    Produkt zašlete na adresu:
    GLS D59 Perfume Point s.r.o., Dolany u Červených Peček 73, 28002 KOLIN.

Děkujeme za pochopení!

ParfumClub

• Zboží dorazilo v naprostém pořádku.

Spokojenost!

• Nejnižší cena parfému, který jsem hledala, na internetu
    • Okamžité odeslání i teď v předvánoční době

• Levné