vše v pořádku, žádný problém nebyl

• hlavně rychlost doručení

Zboží skladem, rychlost dodání, příznivé ceny

• Výběr
    • Cena
    • Rychlost

• Velmi rychlé vyřízení mé objednávky

Velmi brzy po objednávce zboží doručeno. Vyhověli i mé prosbě, aby z důvodu mé nepřítomnosti, odeslali až o 2 dny později.

Velký výběr, stránky přehledné, perfektní komunikace(ihned volali, že některé zboží bude skladem později.... Domluvili jsme se na jiné barevné variantě, dodání zboží až bude obj. kompletní.? ...),balíček odeslán ještě v den objednávky... Není co vytknout, mohu jen doporučit.

• dobrý výběr a ceny, velmi ochotná komunikace obchodu, 100 % spokojenost

Zbozi prislo obratem, peclive zabaleno. Se sluzbami obchodu jsem spokojena, mohu doporucit.

Výborná komunikace a rychlé dodání.

• Obchod super, dodání rychlé
    • Po obdržení a zaplacení faktury už žádná zpětná vazba neproběhla, u jiných eshopu přijde potvrzení o zaplacení zboží a nasledně email, že zboží např. předali dopravci, zde bohužel, takže člověk neví, kdy cca zboží přijde.

• Jeden den jsem zboží objednala, druhý den mi bylo dodáno. Akorát zboží mi dovezla PPL kolem poledne domů , BEZ předchozích upozornění e-mailem a SMS. Protože jsem mimořádně byla doma (což se v podstatě nestává), dopadlo vše OK.

Zboží, které jsem chtěl nakoupit nebylo momentálně v obchodě. Po zavolání mi paní řekla, že do týdne to bude na e-shopu a opravdu bylo. Chtěl jsem toho jen pár kusů a přesto to pro mě udělali.

Radek Šula

Velmi rychlé dodání. Vše proběhlo bez problémů.

Spolehlivost,příjemnost

• rychlost

• Ochota
    • Rychlé vyřízení mé objednávky

• rychle vybavena zasilka
    • doprava za dodani je docela draha, kdyby slo zaradit Zasilkovnu nebo jinou sluzbu, nakupovala bych i casteji

Oceňuju zejména to, že mi paní chvilku po vytvoření objednávky zavolala s informací, že požadované zboží není dostupné a pomohla mi vybrat jiné, sortimentu opravdu rozumí. Doručení balíčku hned druhý den byla další příjemná zkušenost.

Objednávka naprosto jednoduchá a srozumitelná,objednané zboží přišlo hned druhý den nepoškozené a správně zabalené . Perfektní.