Objednal jsem si 10 balíčků a 10 jsem musel zaplatit kurýrovi, ale v balíčku mi přišly 2 balíčky. Poslal jsem e-mail s informacemi, ale nedostal jsem žádnou odpověď. jak je to s přeplatkem za 8 balení? nespolehlivá společnost. pozor na podvody!

Oba inkousty vyschlé jsou nepoužitelné. Děkuji.

zboží nedorazilo obchod nekomunikuje

Reakce obchodu Papermax,s.r.o.

Dobrý den paní Kotová.
    je mi líto,že jste nám napsala tak negativní recenzi, ale bohužel není pravdivá.
    Objednávku jste si vytvořila 22.10. v 19:12 a my Vám ji odeslali hned druhý den dopoledne.Snažila jsem se Vám dovolat, ale marně. Osobně jsem Vám psala 31.10 info na email s upozorněním, že jste si zásilky ještě nevyzvedla na parcelshopu. Bohužel jste si je opravdu nevyzvedla a nám se vrátilo 4.11. všech 5 balíků zpátky na sklad a pochopitelně na naše náklady. Ale to Vás jistě netrápí.
    Hlavně, že jste si ulevila napsáním špatné recenze.
    Je to smutné, když se lidi k sobě takto chovají.
    Lenka Minaříková

Byl nám dodán znečištěný toaletní papír

několikrát potvrzená doprava a nakonec mi volají, že produkt nemají skladem. no tohle???

Po týdnu nebyla objednávka ani odeslána

• Dobra cena za towar

Brak wysyłki zakupionego towaru przez tydzień

• Prislo jen cast zbozi, spatna spise nulova komunikace.
    • Na urgenci o vraceni penez nereaguji,..

Uz nikdy vhce

• Na objednávku čekám dlouho a papermax neposila žádné emaily abych věděl o stavu mé objednavky

• komunikace
    • termín dodání

Ani po týdnu od objednání a zaplacení zboží, které je uvedeno jako "skladem" , nebylo doručeno. Telefon nikdo nebere. Objednávku ruším a žádám vrácení peněz. Tak v doufám, že alespoň v tom mi vyhoví.

Píšou že mají zboží skladem ale skladem není, telefony nezvedají ani na e-maily neodepisuji

Přišlo jiné zboží, než které jsem objednal. Objednal jsem prací gel výhradně na barevné pradlo a přišel universal (na bílé i barevné). Odeslali to takto změněno bez předchozí domluvy. Na e-mail, ve kterém jsem po doručení zboží popsal tuto skutečnost vůbec nereagovali. Následně mi paní na infolince e-hopu, kam jsem se dovolal na několikátý pokus (nikdo nebral telefon) tvrdila, že poslali správné zboži. To samozřejmě není pravda.

• Přišla nekompletní dodávka, místo nápravy poslali zpět peníze za chybějící zboží

Zboží bylo doručeno po týdnu, nedbale zabalené a bez faktury.

czekałam 7 dni na towar i otrzymałam nie to co zamówiłam i nie w takiej ilo sci jaką zamówiłam,
    Zamówiłam i zapłaciłam za dwa opakowania środka neutralizującego mocz kota a dostałam jedno opakowanie środka neutralizującego mocz psa.
    To jest zwykłe oszustwo, polski numer podany na stronie jest numerem prywatnym. Do czech nie próbowałam dzwonić.

pokud vlstnite eshop a potrebujete balit cekat tyden na expedici me prijde az za hranu na dotaz emailem co se deje nikdo neodepsal

Nikdo se po týdnu neozval, zboží zatím nepřišlo

• špatná komunikace, nikdo neodpovídá na email a po telefonu slibují odeslání, ke kterému stejně nedošlo

Zkušenost nemám, neboť zboží ještě nedorazilo. Tak nemohu hodnotit.

27 grudnia 2023 złożyłam zamówienie na konserwy dla psa. Jest 14 stycznia 2024 konserwy nie zostały wysłane. 3 stycznia utworzono numer listu przewozowego i na tym koniec. Napisałam maila co z towarem. Cisza.