- Vše ok
kvalitní produkty, skvělé poradenství, rychlé dodání
- Rychle doručení
- Ekologicky baleno
- Psům chutná
- Nešpiní
- Ideální velikost
- spolehlivost, doručení ve velmi krátké době
- Opravdu rychlé dodání zboží - někdy i ze dne na den, pokud objednávku zadáte velmi brzo ráno. Perfektní.
- V teplém ročním období doporučuji objednávat jen takové množství granulí, které pes sní během měsíce - protože čerstvě vyrobené (přičemž nevíte, jak dlouho leží na skladě) vydrží jen 2 měsíce, pak v teplém počasí žluknou, protože balení neobsahuje konzervanty. Je to něco pro něco. Z konzervantů pejskům zase vznikají alergie a trávící problémy, granule bez konzervantů zase žádají specielní uchovávání.
Reakce obchodu Panakei.cz
Dobry den, moc dekujeme za zpetnou vazbu.
Vetsina nasich krmiv je vyrabena kazdy mesic - az dva, takze na sklade se moc dlouho nezdrzi. Zde jsou kazdopadne skladovany v idealnich, hlidanych podminkach.
Jak pisete, krmivo neni chemicky konzervovano, takze je bohuzel nachylnejsi co se tyce skladovani, pri vyssich letnich teplotach. V lete opravdu doporucujeme nedelat si velke zasoby (na toto i zakazniky upozornujeme), ale radeji objednavat pravidelneji a po mensich davkach. Maloktery zakaznik ma moznost zajistit v teplych letnich dnech idealni podminky pro skladovani.
Preji hezky den a vse dobre :).
Daniela za tym Panakei.cz -
- Rychlá služba a kvalitní výrobek
- Velmi rychle vyřízení objednávky
- Dobrá komunikace
- Rychlost, komunikace, nabídka... Granule moc chutnají, doporučuji.
- Lokalni produkty
- Dobry vyber
- Lokalni majitel
Dobry vyber produktu, vysoka kvalita granuli i konzerv, perfektni servis, rychle doruceni, bezproblemova komunikace.
- Odborná konzultace před nákupem, doporučení vhodných granulí
- Maximalni vstricnost a ochota
Objednávám po několikáté, bez problémů.
Jsme moc spokojeni jak s kvalitou krmiva, tak s bezva zákaznickým servisem. Dodání vždy bleskuryvhlé. Mohu vřele doporučit :)
- Rychlé dodání kvalitního krmiva
Rychlé dodání.Kvalitní granule.
- Rychle
- Bez problémů
- Efektivne
- CZ a SK business
Efektivni lokalni e shop
- Rychlá expedice objednávky
S obchodem jsem spokojen velice , dříve měli doručovací službu 123kuryr a to bylo peklo na zemi! Trpěl tím i samotný eshop Panakei . Ale nakupuji tam již skoro rok a opravdu mohu doporučit
Nákup po druhé, spokojenost.
- bleskové vyřízení a odeslání objednávky
- skvělá komunikace