košík je na pohled velmi pěkný, ale pokud rukou projedete vnitřek košíku, máte poškrabanou ruku, silnější konce proutků nejsou správně seřízlé a trčí dovnitř košíku . I když prjíždíte rokou po směru pletení,proti směru je to ještě horší. Konce proutků jsme museli upravovat, aby košík byl bez problému použitelný.

• rychlé odeslání objednávky
    • přišel naprosto jiný výrobek, než byl objednán, včetně faktury pro zcela jiného zákazníka

Zboží na obrázku bylo světle hnědé a světlá podrážka. V reálu přišlo zboží tmavé s tmavou podrážkou a to jsem nechtěla. pokud to shrnu přišlo jiné zboží. Nejsem spokojena.

Vrácení zboží za 100,- Kč a ještě je vložit do vrácené zásilky v hotovosti????

• 7.den od objednávky,zatím nedorazilo.Při reklamaci dodání mi bylo slíbeno okamžité odeslaní ,ale zatím zůstalo pouze u slibů,čtěte v Heurece recenze obchodu, já jsem na to bohužel přišel pozdě.

• přišlo něco jiného než jsem si objednal

• Normální e-shop

------------

• Čísla neodpovídá standardů
    • Neochotní personál

• Po týdnu se nikdo ani neozval

Zboží zatím nedorazilo a obchod se vůbec neozval, ani na dotaz...

Reakce obchodu OVČÍ-VĚCI.cz

Dobrý den, snažili jsme se s Vámi spojit telefonicky, ale bohužel jsme Vás nezastihli. Prosíme Vás, abyste nás kontaktoval/a na našem zákaznickém servisu, abychom mohli situaci co nejrychleji vyřešit. Děkujeme za trpělivost a věříme, že vše brzy napravíme.

Měla jsem jinou představu o kvalitě produktu. Výplň 60 cm velkého plyšáka je na omak z velkých kousků , asi molitanu, nacpaný byl o dost menší
    krabice, povrch plyše je zmuchlaný, přehyby se nedají vyhladit, navíc se nenamáhali plyšáka ochránit igelitem. Ale hlavní je, že z něj má radost vnučka.

Reakce obchodu OVČÍ-VĚCI.cz

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, že produkt nesplnil Vaše očekávání. Je nám líto, že výplň plyšáka nebyla podle Vašich představ a že povrch byl zmuchlaný a obtížně vyhladitelný. Rovněž nás mrzí, že plyšák nebyl chráněn igelitem při přepravě. Vaše připomínky bereme vážně a budeme se snažit zlepšit kvalitu našich produktů a způsob jejich balení. Jsme ale rádi, že Vaše vnučka má z plyšáka radost. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete řešení, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

• rychlé jednání

inzerovaný podpůrný návlek na lýtko ve velikosti UNI je i po roztažení spíše na dětskou nožku než pro běžného dospělého

• Obrázky na stránce neodpovídají realitě
    • Cena

Sprchové mýdlo s lanolinem a vlasový šampon s lanolinem absolutně nepoužitelné, protože hustota se rovná téměř vodě.

• nepříliš kvalitní sešití nekvalitně zpracovaných kůží
    • Velikost XL odpovídá M, velikost L odpovídá XS

2krat poslana špatna objednavka,zklamaní už nic neobjednam a firmu
    nedoporučím.

• Pás a bačkory byly v pořádku
    • Bačkory Káro byly uvnitř nedošité ,musela jsem je opravovat a velké záševky dělaly uvnitř boule a tlačí to na nohy.

• hřejivé polštáře, velké tak akorát
    • Objevili se mi tu šatní moli a netušila jsem odkud.... dokud jsem nepohnula novými polštáři.... a pochopila tu slevu.

• Doprava - dodání za 12 dní

zboží dobré, ale obchod využívá dopravu Českou poštu - pošta dodací lhůta v mém případě 12 dní

Zboží doposud nedorazilo,prosím o prověření a infoEva