Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

• Žádná
    • Nevracejí peníze
    • Žádná komunikace

Tento obchod nedoporučuji.Objednala jsem si od nich zboží, které bylo k nepoužití,protože bylo nefunkční.Zboží jsem poslala zpět,ale nové zboží ani peníze jsem dodnes nedostala.Už to je 3 měsíce.Nekolikrat jsem je kontaktovala,ale odpověď žádná.

• Firma pravděpodobně ukončila činnost.

Po obdržení zboží jsem zjistila, že špatně funguje, okamžitě jsem odeslala reklamaci zpět. Ani po dvou měsicích žádná odezva, žádné peníze zpět. Po pátrání na netu jsem zjistila, že firma pravděpodobně ukončila činnost. Doufám, že jim moje peníze trochu pomohou.

Rychlé, doručeno bez problémů.

Příznivá cena, rychlé odeslání objednaného zboží

• nekomunikuje
    • kontaktní formulář nefunguje
    • není uvedeno telefonní číslo, tutíž nelze zavolat a domluvit se

Vypadá to na prodej věcí z Číny. Pokud potřebujete něco vyreklamovat, obchod nekomunikuje.

• 10 %

• Rychlé dodání
    • Kontaktní formulář nefunguje
    • Neodpovídají na e-maily
    • Žádné telefonické spojení

Objednali jsme si zboží, které sice dorazilo docela brzy, nicméně se ukázalo jako vadné. Od té doby není možné se s nimi spojit a domluvit se na reklamaci: kontaktní formulář hlásí chybu při odeslání, na e-maily neodpovídají. Nemají ani uveden žádný telefonní kontakt.

• Rychlost dodání zboží

super hmota, hned jsem vyzkoušela - velká spokojenost

• Obchod nekomunikuje mailově, není jasný dodací termín, není jasné, zda-li objednávka platí/neplatí, zboží dodáno bude/nebude

po dodani zboži nekomunikuje neni jak se snim spojit na vraceni zboži telefon nebere meil nejde odeslat

• Ok

• Rychlá odpověď na objednávku

• nákup z domova

Rychlost, spolehlivost, doporučuji

• rychlé doručení
    • jiná velikost výrobku než bylo objednáno

• zboží nefunguje!

• Zbozi bylo dodano nefunkcni a nikde neni mozno naji tel cislo ohledne reklamace

spolehlivost, rychlost

Vše ok

Na to že to je první objednávka jsem naprosto spokojen.Funguje jak má.

Podložka nebyla hygienicky zabalená v původním obalu, v potahu jsem našel zřejmě vlasy a krabice byla natržená (nemohlo vznikout při přepravě) a značně zdeformovaná. Vzhledem k tomu, že obal zásilky neměl jakékoliv poškození, muselo být zboží už takto zabaleno. Zřejmě se jednalo o vrácené zboží.