vstřícnost
objednané zboží nebylo skladem, tak se dodací doba prodloužila, ale jinak jsem spokojen.
- Osobní kontak a dvouhodinové zaškolení
- Cikoliv dalšího jsem potřeboval, okamžitě přibaleno
- Velká vzdálenost od Prahy
Fakt se vám budou věnovat!
- Velmi rychlé vyřízení
- Velmi přehledně zpracovaný obchod a nabídka.
- nemá chybu
- Nelze platit kartou
- Proudící supr ceny
Koupil jsem co jsem potřeboval.Nic jiného nebylo třeba řešit. Ještě týž den jsem pomocí Vašeho materiálu namontoval panely a v 15 hodin jsem je zapojil.
Děkuji -
Prakticky kompletní sortiment pro malé domácí i velké elektrárny,.
Šikovní
- Rychlé jednání.
- Rychlé jednání.
- jedinečný výrobek, který není na trhu
Vstřícnost, ochota konzultovat a poradit, doptají se, když se jim něco v objednávce nezdá a nabídnou alternativu, rychlé jednání.
V tomto obchodě nakupuji již od jeho vzniku.
Hlavně si vážím p.Kolaříka za pomoc mne a ostatním v tomto oboru. -
- Moja objednávka bola okamžite spracovaná a po zaplatení zálohovej faktúry bol tovar následne doručený. Velmi fundovaný personal.
- Profesionalove
- Firma nabízí asi nejúplnější sortiment pro optimální řešení všech typů solárních elektráren pro běžného uživatele od nejmenších pro chalupáře až po rodinné domy, menší firmy a hospodářství a to za rozumné ceny, i v případě, že zákazník u těch nejmenších na dotace nedosáhne. U většiny ostatních prodejců, soudím podle sortimentu v nejvyšší cenové hladině i podle prezentace, mám dojem, že státní dotace jsou hlavním cílem firem a zákazník je jen prostředek k jejich zisku.
- Prvotřídní konzultace, srozumitelné i laikovi
Siroky sortiment, dobra domluva, priznive ceny, dobre reference
Rychlost, slušnost, spolehlivost a poděkování p. Ing. Kolaříkovi za informace k nákupu, zboží mi dorazilo hned.