Bylo by dobré zboží uvnitř kartonu lépe zabalit. Naštěstí zbozi došlo v pořádku
- Velký výběr
- vše OK
super
- Široký sortiment
- Rychlost dodání
obchod mi plně vyhovuje, mnou zvolené produkty mě plně uspokojují, žádné nevýhody nevidím
Zkušenosti skvělé, rychlé doručení.
- Není co dodat.
- Žádná není.
- Spokojenost
- Rychlost vyřízení objednávky
- Pečlivá příprava k osobnímu odběru
Ryhlé doručení, žádné problémy.
Osobně Bohemia Sekt nepiju, ale dostal jsem velké doporučení a chválu od mého kamaráda, který si sekt také objednal. A tak jsem jej koupil pro manželku.
- Rychlé doručení
jsem spokojen
- Rychlé vyřízení objednávky
- Seženu zde víc druhů zboží než v obchodě
- rychlost doručení
Velmi ráda objednávám dodání je rychlé
- rychlé doručení
- Výběr, zajímavé ceny, rychlost vyřízení objednávky, přehlednost obchodu.
vyřízeno v pořádku, jen nedorozumění ohledně krabice na vína. Uváděná dodaná krabice, na obrázku byla znázorněna dárková krabice, ale víno přišlo v sice v bílé krabici, ale ne dárkové, která by šla přímo použít. Tak jsme museli improvizovat a ono pro 6 lahví šampusu to nebylo jednoduché!!!
Reakce obchodu Osobní vinotéka
Vážená paní Vaňáčová,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu k Vaší objednávce. Mrzí nás nedorozumění ohledně balení vína. Vaše objednávka obsahovala Pilsner Sekt rosé brut – karton 6 ks a Habánské sklepy šumivé víno demi sec 3+1 ZDARMA, ani jeden z těchto produktů není standardně dodáván v dárkové krabici. Na žádném z našich obrázků dárková krabice nebyla zobrazena a rovněž nebylo uvedeno, že by balení dárkovou krabici obsahovalo.
Zboží jsme proto zaslali v originálních expedičních kartonech. Pokud si při objednávání nejste jista, zda je zboží baleno v dárkovém kartonu, doporučuji se na nás obrátit přes chat na e-shopu, nebo nás telefonicky kontaktovat. Rádi Vám poradíme a nabídneme zboží v dárkových kartonech.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši další objednávku.
S pozdravem,
Eliška Martínková