- Vůbec žádná,obchod vůbec nekomunikuje
Reakce obchodu Orify.cz
Děkujeme za recenzi. K objednávce Vám byly zaslány již 4 e-maily. Prosíme tedy o návrh na vylepšení komunikace, my si to nějak nedovedeme představit. Předem děkujeme.
Velice spokojená.
S obchodem jsem velmi spokojená. Věci z Oriflamu mám velice ráda. Mohu jen doporučit.
S obchodem jsem velmi spokojená.
- poškozené obaly výrobků
- peníze chtějí dopředu
- vysoká cena za dopravu
Osobně zde nemám zájem v budoucnu nakupovat, protože byly poškozené obaly u několika výrobku, které jsem chtěla darovat jako dárek.
Reakce obchodu Orify.cz
mrzí nás vaše nespokojenost. Ve vašem případě, ale neevidujeme žádnou reklamaci na poškozený obal u zboží, který by byl obratem vyměněn za nový. Dále máte také možnost u nás nakupovat formou dobírky, takže není potřeba platit zboží dopředu. -
Jsem velmi spokojená
- Objednávku jsem uskutečnila elektronicky a do 7 dní jsem si mohla zboží vyzvednout v zasilkovně.
Nemohu hodnotit kvalitu, neboť objednané zboží nedorazilo. Rovněž nemohu hodnotit komunikaci s obchodem, protože téměř žádná není.
Jsem velmi spokojená.
opakovaně jsem objednávku nedostala, z důvodu nedostatku zboží ???
Reakce obchodu Orify.cz
Velice se omlouváme za vzniklou situaci, ale zboží v době vaši objednávky nebylo dostupné ani u výrobce. Ihned jsme Vás kontaktovali prostřednictvím emailu o nedostupnosti zboží. V dodacích podmínkách u produktu bylo jasně uvedeno, že dostupnost je pouze orientační, není z naší strany závazná a může být změněna poté, co Vám zboží objednáme u výrobce. S Vaši negativní recenzi tedy nesouhlasíme.
- Obchod super ale neumí jednat
Je to dobrej obchod
Reakce obchodu Orify.cz
Poslala jste ZÁVAZNOU objednávku, kterou jste vzápětí bezdůvodně zrušila. Žádosti jsme přesto ihned vyhověli. Umíme tedy jednat, a to velmi rychle :-)
- mám jen dobrou zkušenost
spolehlivost
Vždy velmi spokojená-jak s obchodem -vynikající parfém!!!
- V tomto obchodě nakupuji už po několikáté,jsem spokojena jak se zbožím, tak s cenami.Super DOPORUČUJI
Zboží jsem zaplatila před týdnem. K dnešnímu dni nebylo zboží doručeno, ani nemám informaci o odeslání zboží na moji adresu.
Obchod nedoporučuji.Reakce obchodu Orify.cz
Nelžete prosím, Vaše platba nedorazila. Poslali jsme Vám několik e-mailů a SMS s výzvou k platbě nebo kontaktování. Nekontaktovala jste nás, takže objednávku jsme stornovali.
- dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky
Velice spokojena
Vždy -spokojenost!