Přihlásit se a přidat recenzi

• Vůbec žádná,obchod vůbec nekomunikuje

Reakce obchodu Orify.cz

Děkujeme za recenzi. K objednávce Vám byly zaslány již 4 e-maily. Prosíme tedy o návrh na vylepšení komunikace, my si to nějak nedovedeme představit. Předem děkujeme.

Velice spokojená.

S obchodem jsem velmi spokojená. Věci z Oriflamu mám velice ráda. Mohu jen doporučit.

S obchodem jsem velmi spokojená.

• poškozené obaly výrobků
    • peníze chtějí dopředu
    • vysoká cena za dopravu

Osobně zde nemám zájem v budoucnu nakupovat, protože byly poškozené obaly u několika výrobku, které jsem chtěla darovat jako dárek.

Reakce obchodu Orify.cz

mrzí nás vaše nespokojenost. Ve vašem případě, ale neevidujeme žádnou reklamaci na poškozený obal u zboží, který by byl obratem vyměněn za nový. Dále máte také možnost u nás nakupovat formou dobírky, takže není potřeba platit zboží dopředu.

Jsem velmi spokojená

• Objednávku jsem uskutečnila elektronicky a do 7 dní jsem si mohla zboží vyzvednout v zasilkovně.

Nemohu hodnotit kvalitu, neboť objednané zboží nedorazilo. Rovněž nemohu hodnotit komunikaci s obchodem, protože téměř žádná není.

Jsem velmi spokojená.

opakovaně jsem objednávku nedostala, z důvodu nedostatku zboží ???

Reakce obchodu Orify.cz

Velice se omlouváme za vzniklou situaci, ale zboží v době vaši objednávky nebylo dostupné ani u výrobce. Ihned jsme Vás kontaktovali prostřednictvím emailu o nedostupnosti zboží. V dodacích podmínkách u produktu bylo jasně uvedeno, že dostupnost je pouze orientační, není z naší strany závazná a může být změněna poté, co Vám zboží objednáme u výrobce. S Vaši negativní recenzi tedy nesouhlasíme.

• Obchod super ale neumí jednat

Je to dobrej obchod

Reakce obchodu Orify.cz

Poslala jste ZÁVAZNOU objednávku, kterou jste vzápětí bezdůvodně zrušila. Žádosti jsme přesto ihned vyhověli. Umíme tedy jednat, a to velmi rychle :-)

• mám jen dobrou zkušenost

spolehlivost

Vždy velmi spokojená-jak s obchodem -vynikající parfém!!!

• V tomto obchodě nakupuji už po několikáté,jsem spokojena jak se zbožím, tak s cenami.Super DOPORUČUJI

Zboží jsem zaplatila před týdnem. K dnešnímu dni nebylo zboží doručeno, ani nemám informaci o odeslání zboží na moji adresu.
    Obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu Orify.cz

Nelžete prosím, Vaše platba nedorazila. Poslali jsme Vám několik e-mailů a SMS s výzvou k platbě nebo kontaktování. Nekontaktovala jste nás, takže objednávku jsme stornovali.

• dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky

Velice spokojena

Vždy -spokojenost!