Perfektní. Vždy zboží dorazilo ihned a bez poškození.
Vše ok, rychle dodání.
- Rychlost a jednoducha komunikace
- Dlouhá dodací doba
Solidní ceny
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že oceňujete naše ceny, a těšíme se na vaši další návštěvu.
spokojen
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen, a budeme se snažit, aby příště bylo vše ještě lepší.
Super rychlé dodání, spokojenost
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi. Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání. Rádi vám opět poskytneme kvalitní služby i v budoucnu.
Super rychlost doručení
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí doručení. Budeme se těšit na vaši další objednávku.
Tým olejeobchod.cz -
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen. Pokud bychom mohli příště udělat něco lépe, dejte nám vědět.
- Velký výběr
- Slušné ceny
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že oceňujete náš široký výběr a příznivé ceny. Uděláme vše pro to, aby vaše příští objednávka dorazila ještě lépe.
- Dostupnost
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a maximální hodnocení. Těší nás, že jste byl spokojen s cenou, dostupností i rychlostí doručení. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště.
se vším spokojenost
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste byli se vším spokojeni. Pokud budete mít jakékoliv další požadavky, rádi Vám pomůžeme.
- Výběr zboží
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s výběrem zboží a že objednávka dorazila v pořádku. Pokud budete potřebovat cokoliv dalšího, neváhejte se na nás obrátit.
- Dobrá cena.
- Nedostatečně zabaleno.
Olej (5 l) byl volně v kartonu, a následnou manipulací pomačkal olejový filtr.
Stačilo volný prostor vyplnit bublinkovou folií nebo zmuchlaným papírem.Reakce obchodu Olejeobchod.cz
omlouváme se za tuto nepříjemnost. Toto balení opravdu není v souladu s naším standardem, a rádi bychom se ujistili, že k podobné situaci už nedojde. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a budeme se snažit vylepšit způsob balení, aby vše dorazilo v perfektním stavu.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že nám dáte příležitost zlepšit naše služby.
Tým olejeobchod.cz -
Vše proběhlo úplně v pořádku a neuvěřitelně rychle. Jen chválím.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše probíhlo hladce a rychle. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Tým olejeobchod.cz -
Rychle dodání zboží. Kvalita.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši pozitivní recenzi. Jsme rádi, že jste spokojený s rychlostí dodání a kvalitou zboží. Těšíme se na váš další nákup.
- Celkem rychlé dodání
- Dobrá cena
Dobrý den, pane Mišáku,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí dodání i cenou. Doufáme, že i příště splníme vaše očekávání.
Tým olejeobchod.cz -
nakupuji tu už po několikáté
Dobrý den, pane Josefe,
děkujeme, že jste si opět vybral náš obchod. Velmi si vážíme vaší důvěry a těší nás, že jste byl spokojený s našimi službami. Těšíme se na vaši další objednávku.
Rychlost a profesionalita
Dobrý den, pane Petře,
děkujeme za vaši recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojený s rychlostí a profesionalitou našich služeb. Těšíme se na vaši další objednávku.
ok
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s našimi službami a těšíme se na vaši další objednávku.
Tým olejeobchod.cz