V pořádku
BEZ připomínek. Vše funguje ke spokojenosti.
- Vše ok
Super
- Rozumná cena
- Rychlé vyřízení objednavky/dodání
- rychlost,ceny
- nevím
vše v pořádku
Skvělé jednání, přehledný eshop, rychlá komunikace a rychle dodání. Doporučuji.
- Dobrá cena, rychlost dodání
100% spokojenost
Dobrý den, Mimar,
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojen s cenou i rychlostí dodání. Rádi Vás obsloužíme i příště!
- Dobrá cena
- Celkem rychlé dodání
- Dobře zabaleno
Dobrý den, Mišáku,
děkujeme za Vaši recenzi a kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen s cenou, rychlostí dodání i balením. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za Vaši recenzi a za Vaši důvěru. Jsme rádi, že jste spokojen/a s rychlostí dodání. Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Dobrý den, pane Hrošáku,
děkujeme za vaši recenzi a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený s cenou a rychlostí dodání. Těšíme se na vaši další objednávku.
hodně rychlé vyřízení objednávky
Dobrý den, Tondo,
děkujeme za vaši recenzi a 100% hodnocení. Těší nás, že jste spokojený s rychlostí vyřízení objednávky. Rádi vás obsloužíme i příště.
- Kvalita, cena
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený/á s kvalitou i cenou. Budeme se těšit na vaši další objednávku.
- Super
- Nemám nic co bych vytknul
Super jednání rychli dodání
Dobrý den, pane Volfe,
děkujeme za vaši skvělou recenzi a 100% hodnocení. Velmi si vážíme vaší spokojenosti a těší nás, že oceňujete naše jednání i rychlost dodání. Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte.
Tým olejeobchod.cz -
Rychlé dodání zboží. Skvělá komunikace.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a 100% hodnocení. Těší nás, že jste spokojený/á s rychlostí dodání i komunikací. Rádi vám opět poskytneme kvalitní služby.
- Ceny a sortiment
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a skvělé hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojený/á s našimi cenami a sortimentem. Těšíme se na vaši další návštěvu.
rychlost, spolehlivost
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a vysoké hodnocení. Těší nás, že oceňujete naši rychlost a spolehlivost. Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte.
- Spokojenost
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a 100% hodnocení. Velmi si vážíme vaší spokojenosti a těšíme se na vaši další objednávku.
Bez problému.
Dobrý den, pane Petře,
děkujeme za vaši recenzi a pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše probíhalo bez problémů a že jste s nákupem spokojený.
vše ok.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši recenzi a doporučení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Budeme se těšit na vaši další objednávku.
Tým olejeobchod.cz