uz podruhe misto total quartz 9000 poslali ENERGY, uz zde nikdy nenakoupim!

Filtr, vzduch v interiéru FEBI BILSTEIN 48540 který na jejich stránkách podle jejich vyhledavače jde do megane III 2012 tam nelze "narvat".Psal jsem do obchodu a odpověď,že to tak maj i v kelly a ,že vyhledavač výrobků oni nespravují,mi nijak nepřišla užitečná.

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

s recenzí nesouhlasíme. Jak jsem Vám odepisoval na email - Katalog vozů a dílu spravuje výrobce automobilů a výrobce autodílu. Filtr je tedy pro Váš vůz. Zboží samozřejmě lze vrátit a slušnou domluvou situaci řešit.

Hned v prvním emailu od Vás jste nás urážel a tvrdil že jste musel nakoupit dráž v Kelly. Já Vás pouze upozornil že i dle Kelly je filtr FEBI pro Váš vůz.

Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz

• nabízí produkt, který nemají a nahrazují ho jiným, který neodpovídá požadovaným normám

Objednali jsme Total Quartz 9000 5w-40 5l balení. Do poznámky obj. jsme uvedli, že v žádném případě nechceme olej s názvem ENERGY. Emailem nám bylo napsáno, že mají pouze ENERGY a že se jedná o stejný produkt. Toto však není pravda. Obchod dále nijak nekomunikoval.
    Olej Energy nesplňuje normy pro Citroeny, pouze pro VW.

• Dopravce

Dopravce neschopny dat insrukce ridici a zbozi na misto s 24 hodinovou sluzbou,doruceno napotreti po nekolikatem tel.urgentu

1)Snažil jsem se mnohokrát dovolat do firmy , ale bez úspěšně
    2)objednal jsem si čidlo Generátor impulsů, klikový hřídel VEMO Q+, original equipment manufacturer quality V10-72-1109 bylo v krabičce která byla snad 50 x otevřená čidlo nebylo originální a ještě na něm jsou roztaveny výrobní čísla také země původu tak - že to je čína a stálo 720,- Kč a v číně stojí 10,-Eur a filtr také nebyl originál a.t.d. a.t.d.

• nespolehlivost
    • nekomunikuji
    • poslali jiny dil než jsem chtěl
    • nevrátili poštovné

objednal jsem si karosářský díl,přišel jiný,přelepené orig,číslo papírovým štítkem,během 3 dnů jsem zkoušel 23 tel.hovorů v různou dobu,bez reakce.Díl jsem poslal zpět,po 3 týdnech a mé urgenci poslali pouze peníze za díl,takže jsem 2x platil poštovné,na výtku opět nereagovali.Koukám až zpětně kolik negativních komentářů mají,příště budu obezřetnější než si někde něco objednám.Gronky

Zboží jsem nestihl vyzvednout. Obchod absolutně nereaguje na telefony, emaily. Potřebuji dále dořešit a nic se neděje!!!!

• Zabaleno 3x5 litrů oleje v kartonu , ne v krabici , rozbitý obal při přepravě

• přišel mi olej , který jsem si neobjednal, proto asi ta výhodná cena....

Dobrý den, pane Novotný,
    bohužel nevím v čem je problém. V objednávce máte 2x Ford Formula F 5W-30, 5l a to Vám také bylo expresně doručeno. Olej je nový, originální, oficiální distribuce. Informace že dle Vás je něco v nepořádku se dozvídáme až tady. Před příští rychlou recenzí prosím o kontrolu objednávky, tento olej jste si objednal.

Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz

Hororová doprava společností InTime....

• cena

Objednávku placenou předem jsem musel (z osobních důvodů) zrušit a poprosit o vrácení peněz. Obchod ale vůbec nekomunikuje - neberou telefony (volal jsem jim od začátku minulého týdne celkem 16x v různé dny v týdnu i časy), neodpovídají na e-maily (psal jsem poprvé před více jak týdnem), . Doporučuji připlatit si pár korun za některý jiný - seriózní - obchod.

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

Vaši objednávku jste zrušil až po odeslání objednávky. O tom jste také byl informován. Z toho důvodu musíme počkat až se nám balík vrátí. V opačných případech vracíme platbu do 1-2 dnů.

Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz

• Posláno bylo jiné zboží, než které jsem objednal a zaplatil. Náprava nebyla sjednána, slíbeno vrácení peněz, avšak peníze nevráceny, obchod přestal komunikovat.

Na moji reklamaci obchod reagoval "omluvou" s tím, že poslání jiného než mnou objednaného zboží zavinila chyba jejich skladníka. Objednané zboží mi už nepošlou, prý není skladem a to poslané chybně že si mohu nechat jako "dárek". Peníze zpět neposlali. Dárek, který nechcete a nepotřebujete není dárkem. Vše zůstává tak, že mnou objednané a předem uhrazené zboží nemám, peníze také ne. Jenom obchod už přestal odpovídat na mé emaily...

• Jediná výhoda je cena
    • Byl mi zaslán jiný typ olejového filtru. Kontaktní telefon deset dnů nikdo nezvedá ani nezavolá zpět ze slušnosti. Totéž platí i odpovědi na odeslaný email. Taktéž deset dní bez odezvy. Mrtvý brouk by se mohl učit, jak dělat mrtvého brouka.
    • Už v jiných komentářích bylo zmiňováno, že objednané zboží je v krabici navolno bez vycpání proti pohybu. Bylo slibováno, že dojde k nápravě. Nic se bohužel nestalo.

• Dostupnost vzduchoveho filtru pro neprilis rozsireny typ vozu
    • Nizsi ceny

Zbozi bylo jen vlozeno do velke krabice,bez jakekoliv vyplne, volnym pohybem 5lit a 1lit baleni oleje došlo k vyraznemu poskozeni, nastesi jen obalu, 4 vzduchovych filtru. Papirove obaly filtru byly potrhane, promacknute, jen nahodou nedoslo k poskozeni vyrobku. Toto se mi u jinych eshopu nikdy nestalo,oleje takto nakupuji pravidelne (jinde), vzdy peclive zabaleny s fixaci proti pohybu uvnitr finalni krabice.

• Zadna komunikace ze strany obchodu

Zadna komunikace ze strany obchodu. Objednal jsem ve stredu ve 4 hodiny rano a byla mi jen potvrzena objednavka. Ten den se uz nikdo neozval, tak jsem cekal ze hned rano nejaky meil, ze odesilaji. Zase nic. Tak jsem objednavku zrusil i z toho duvodu, ze nekomunikuji a po precteni recenzi, ze bylo dodano po tydnu. Coz nechapu u zbozi, ktere je skladem.

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

Vaši objednávku jste po 22h od objednání stornoval. Objednávka byla na cestě k Vám. Nerozumím Vaší recenzi. Na Váš email jsem Vám odpovídal.

Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz

Mrsknout krabičku s papírovým olejovým filtrem do krabice s 5-ti litry oleje a jakkoliv obě položky nevytlumit od sebe - takže kanystr oleje rozemele filtr na kaši...může jenom ignorant. Filtr jsem mohl akorát vyhodit.

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

omlouvám se za komplikace. Našeho pracovníka lépe proškolíme. Vzhledem k tomu že jste zásilku nereklamoval tak o tom ani nevíme. Prosím u další objednávky se připomeňte o dárek - něják škodu vykompenzujeme :)

Nabízí něco co nemají

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

omlouvám se za komplikace. Vznikl náhlý problém u dodavatele. Situaci jsem ihned aktivně řešil a nabízel alternativy.

Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz

Odeslali chybí zboží, jsme jím psali,a volali, ale je nikdo nevyměnil.

• Poměrně rychlé doručení
    • Zboží přišlo velmi špatně zabalené
    • Arogance a šílené jednání
    • Neochota zaslat nové a lépe zabalené zboží
    • Autobaterie byla na 99% již použitá

Rozhodně tento obchod nedoporučuji. Domů mi cestou přepravní služby Fofr přišla autobaterie, která byla zjevně již použitá, s odřeným konektorem a špinavá. Nebyla ani nijak zabalena. Krabice, kde byl zabalen zbytek objednávky (brzdové kotouče a destičky) byla zmačkaná a po bocích byly díry, že si kdokoli mohl cokoli vzít). Zboží jsem nepřijal a ihned jsem kontaktoval prodejce. Odpověděl mi jakýsi pan Václavský mimo jiné takto: “Jinou zásilku vám nezašleme mimochodem doprava k vám stála 400 korun Václavský“. Odpověděl jsem slušně, že nacenění přepravy není můj problém a že jsem se s takovým jednáním ještě nesetkal. Následně mě kontaktoval (z jiného mailu) pan Ing. Šula, který uvedl, že baterie je nová, čerstvá a nepoužitá a že jsem 2 zákazník za dva roky, co si na něco stěžuje (podle recenzí na heurece apod. o tom velmi pochybuji. Dále mi pan Ing. Šula odepsal: “Přijde mi to spíše jako účelné škodění. Tisíce našich SPOKOJENÝCH zákazníků to pochopí.” .. ne, opravdu nejsem konkurence, co by chtěla škodit. Pouze obyčejný člověk, co potřeboval zprovoznit auto, které mu díky této firmě stálo na dvoře o x dní déle, než přišly díly odjinud. Ještě jednou jsem odepsal a poté šel objednávat jinam. Za mě... nikdy více.

Dobrý den, pane Žežulka,
    děkujeme za recenzi. Prosím neuvádějte zde nepravdy, doměnky a slova vytržená z kontextu. Jak jsem Vám již psal doručené baterie je přímo od distribuce EXIDE - nová, čerstvá, nepoužitá. Ostatní zboží taky nové v 100% pořádku.
    Zboží jste nepřevzal/nezaplatil a pro nás je tedy tato objednávka stornovaná a celá záležitost uzavřena.

• žádná
    • i když měli tlumič na skladě posílaly ho až za 2 dni a ještě jsi sami změnili dopravu místo PPL co jsem měl v objednávce to sami bez souhlasu nebo že by se aspoň zeptali odeslali Českou poštou která zásadně ani nedoručuje

od tohohle obchodu bych si už nekoupil ani ventilek na kolo samovolně si mění dopravce bez souhlasu zákazníka

Reakce obchodu Olejeobchod.cz

děkujeme za recenzi. Bohužel recenze je klamavá a nepřesná. Jak jsem Vás informoval bylo přistoupeno ke změně na ČP z důvodu odmítnutí balíku ze strany PPL - nadrozměrný tlumič výfuku. Termínově bylo vše v pořádku - svátek 8.5.

S pozdravem,