- Zboží nepřišlo po takové dobev
Dobrý den, pane Jacku,
omlouváme se za zdržení a komplikace. Jak jsme Vám již dříve informovali, první balíček se poškodil, což způsobilo opožděné doručení. Po zjištění problému jsme okamžitě odeslali nový balíček, bohužel vánoční svátky způsobily další zpoždění. Omlouváme se za způsobené nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost.
- Rychlost dodani
- Bohužel část objednávky nebyla dodána, fakturovana a zaplacená celá.
- Telefon nezvedaji, na e-mail nereaguji
Přes chat uznána chyba, navrženo řešení ale dal zas přestali komunikovat. Tak čekám zda chybějící zboží dodatečné dodají
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
ještě jednou se omlouváme za chybu při dodání Vaší objednávky. Jak uvádíte situaci jsme dnes vyřešili přes chat a dohodli se na dodání chybějícího zboží. Proto byl uzavřen i Váš emailový dotaz jako vyřešen.
Zaznamenali jsme také Váš nepřijatý hovor ze soboty ve 13:55, kdy bohužel nepracujeme. Děkujeme za Vaši trpělivost a ještě jednou se omlouváme za způsobené komplikace.
Tým olejeobchod.cz -
Objednal jsem olej Ford formula poslali mi Ford Motorcraft a prodali mi palivový filtr a já ho nemám na autě
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom upřesnili, že olej Ford Motorcraft je nástupcem oleje Ford Formula, přičemž se jedná o stejný olej - je to uvedeno i na WWW. Co se týče palivového filtru, nemáme záznam o tom, že by Vám byl konkrétně doporučen naším týmem.
Pokud potřebujete další pomoc nebo chcete filtr vrátit, neváhejte nás kontaktovat na [email protected] nebo na 725 605 853. Rádi s Vámi situaci vyřešíme.
- Zboží nedorazilo
- Obchod nezvedá telefon
- Nevratil peníze za poštovné
- Na mail odpovídá po 3 dnech
První a poslední zkušenost
Určitě nedoporučuji !!!Reakce obchodu Olejeobchod.cz
Dobrý den, pane Zavadile,
omlouváme se za vzniklé komplikace. Zboží se vrátilo, protože nebylo vyzvednuto v termínu, a přepravce zboží doručil dle jeho podmínek. Na telefonní číslo odpovídáme v pracovní době, o víkendech není dostupné. Peníze za objednávku jsme vrátili dle vaší žádosti.
Pokud máte stále zájem o zboží , neváhejte nás kontaktovat.
Tým OlejeObchod.cz -
- Česká pošta
Objednal jsem si zboží přes Balíkovnu do výdejního boxu ve Stříteži, Česká pošta ho místo toho přepravila na hlavní poštu v Třebíči, kde jsem si ho musel vyzvednout. Samozřejmě mezitím byl víkend, státní svátek... Takže jsem se ke zboží dostal s velkým zpožděním, protože bylo doručeno jinam, než jsem si objednal. Chápu, že za to může přepravce a ne prodejce, ale prodejce si určuje, s kterým přepravcem bude spolupracovat. Já už se po těch zkušenostech České poště vyhnu.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a mrzí nás, že došlo k nesprávnému doručení objednávky. Bohužel se podobné komplikace u přepravců občas vyskytnou, ačkoli, jak jste správně poznamenal, nemůžeme tento proces plně ovlivnit. Podobné problémy u České pošty se opravdu objevují mírně častěji než u jiných dopravců.
Na našem e-shopu však máte na výběr i jiné možnosti dopravy a výdejních boxů, které by mohly lépe vyhovovat vašim potřebám. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaše další objednávky.
Tým olejeobchod.cz -
Už po druhé mi dorazilo jiné zboží než sem objednal. Místo Castrol Edge titanium FST turbodiesel jen klasický Castrol Edge turbodiesel. Takže po dlouhé době kdy jsme byl spokojený zákazník už s tímto obchodem končím. Zřejmě se rozhodli že budou šmejdi a začnou podvádět lidi.
Dobrý den, pane Petráčku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom reagovali na Vaši recenzi, se kterou bohužel nemůžeme souhlasit, protože uvádíte mylné informace.
Castrol Edge Turbodiesel neexistuje ve dvou různých verzích „Titanium FST“ a „klasický Turbodiesel“. Jedná se o jeden a tentýž produkt, který nedávno prošel změnou designu obalu. Tento fakt si můžete ověřit na oficiálních stránkách výrobce Castrol.com
Velmi nás mrzí, že jste se s touto záležitostí nejprve neobrátil na nás, abychom situaci vysvětlili a předešli tak nedorozumění. V případě dalších dotazů nebo nejasností nás prosím kontaktujte, rádi Vám pomůžeme.
Zvažte prosím smazání Vaší recenze, aby nedocházelo k šíření zavádějících informací.
- Slušná cena
- Rychlé doručení
- Jiný olej než uveden na stránkách obchodu
Objednal jsem olej Ford Formula F 5w-30 jako vždy, ale dorazil jiný jako náhrada původního, musel jsem dohledávat, zda je to správná alternativa. Na stránkách obchodu by měla být správná fotka a né takto zavádějící.
- Nabízí zboží, které se prodává v setu 2 kusů po 1 kuse, vůbec nerozlišuje, že díly jsou potřeba pravé a levé.
- platba za doručení, zásilka se toulala 3 dny
- nikdo nebere telefon, zásilka dlouho na cestě, není kontaktní osoba
- schází informační kontakt, pouze email a to je na dlouho
Pomalé doručení. Jsem z Petřin a internetový obchod také. Přes to je nutná doprava poštou s délkou 3 dny a platba za balík. Konkurence má možnost zdarma vyzvednout v kamenné prodejně.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Negativní recenze je spíše na PŘEPRAVCE než na nás. Za zdržení u přepravce jsem se Vám několikrát omlouval a k urychlení doručení udělal maximum. Bohužel nemáme vlastní výdejní místo takže doprava je zpoplatněna. Jakékoliv doručení něco stojí a příjde nám férovější platba za dopravu než cenu doručení uměle schovat do ceny zboží.
Ke komunikaci - v každém stavu zásilky jste byl informován. Do emailu jste dostal Track číslo balíku. A já osobně jsme s vámi komunikoval v několika zprávach na Whatsappu - téměř okamžitě.
- dlouhá doba dodání
- nekompletní zboží dle popisu produktu
zboží které je označeno že je skladem je 6 dní dlouhá doba - pochopil bych před Vánocemi.
U kompresoru klimatizace je v popisu produktu uvedeno množství olejové náplně 140ml. Bohužel při kontrole náplně bylo naměřeno jen 100ml.Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Bohužel o problému se dozvídáme až zde.
O víkendu dopravce nedoručuje. 20.6. odesláno, 21.6. zdržení u přepravce,22 -23. víkend, 24.6. doručeno.
Ohledně množství náplně - jak jste to prosím měřil? Zboží je nové přímo od výrobce.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz -
Namísto 5W-30 pro benzínový motor jsem dostal 0W-30 pro diesel. Samozřejmě jsem si toho všiml, až když jsem ho nalil do motoru.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Bohužel o problému se dozvídáme až zde. Chyba tedy vznikla na obou stranách. U další objednávky se nám přihlaste - vymyslíme dárek.
- doprava,ceny
Zadní tlumič výfuku POLMO 19.105 totální šrot. Škoda že sem nejde dát fotka. Výmluva na výrobce.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Bohužel se jedná o Polského nejlevnějšího výrboce. Tomu odpovídá i kvalita zboží.
Za zboží jsme vám vrátili peníze.
- Dodán jiný olej!!!
Nedoporučuji obchod. Dodán jiný olej.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
Nedorozumění vyřešeno telefonicky. Jedná se o NOVÝ obal oleje.
Dle domlvy prosím o SMAZÁNÍ recenze.
OlejeObchod.cz -
Výfuk přišel omlácený, obouchaný s ostrými vrypy a nezabalený. Na moji reklamaci mi bylo odpovězeno, co bych chtěl za druhovýrobu od polského dodavatele a že po měsíci ježdění bych ho měl stejně takhle obouchaný a že se na to reklamace nevztahuje. S tímto arogantním přístupem k zákazníkovi nesouhlasím a tak jsem jim ho vrátil zpět v zákonné lhůtě.
Dobrý den pane Čermáku,
děkujeme za recenzi. Arogantní na Vás určitě nikdo nebyl. Naopak jsme situaci konstruktivně hodnotili a nabídli řešení. Jak jsem uváděl, tyto drobné estetické vady jsou u zpracování tohoto výrobce běžné a reklamace jako taková není možná. Jiný díl by vypadal stejně.
Vy jste vybral odstoupení od kupní smlouvy. Věřím, že v budoucnu, při volbě kvalitnějšího výrobku se na nás opět obratíte.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz -
Po dotazu na stáří oleje mi bylo odpovězeno, že max. několik měsíců. Po rozbalení byl olej vyroben 2/2022. Kdyby prodejce uvedl několik let, tak bych si olej nekoupil (i když on uvádí životnost 4 roky, což jiní výrobci zpochybňují). Tímto obchod pro zavádějící a klamné informace nedoporučuji. Víťa
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Ano, jak uvádíte, oleje Castrol mají neotevřené životnost 4roky. Omlouváme se za zavádějící informace podpory. Jak Vás podpora informovala je dobré uvést žádost o datum v poznámce u objednávky. Skladník pak zkontroluje přesně zaslaný kus. Podpora Vám podala obecné informace o stáří olejů ( 99% zásob je stará pár měsíců)
- Všechno
Nekonečná doba dodání.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Negativní recenze je na PŘEPRAVCE nikoliv na nás.
7. května 2024 v 15:18 - vytvořil jste objendávku
8. května 2024 - státní svátek
9. května 2024 v 6:25 - odeslání objednávky
10. května 2024 - zdržení na straně přepravce
11 a 12 května 2024 - víkend
13. května 2024 - připraveno k vyzvednutí
14. května 2024 - vyzvednuto
Jménem přepravce se Vám omlouváme za komplikace.
Prosím o smazání recenze.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz -
- Misto Castrol EDGE Titanium FST Professional Longlife III 5W-30, 5l mi zaslali 1 litr tohoto oleje + 4 litry obyčejného 5W-30
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Dle záznamu jste obdržel olej co jste si objednal. Castrol nově mění obaly olejů - zde mohlo dojít tedy k špatné domněnce že se jedná o jiný olej.
Obdržel jste 1l ve strarém obalu a 4L v novém obalu. Oba oleje Professional Longlife III 5W-30. Balení dle WWW.
Objednal jsem mot. olej balení 5L a dostal jsem 1 balení 4L + 1L, každý jiný,
ale ne ten, který to měl být !!!Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Bohužel o problému se dozvídáme až zde. Balení oleje je uvedeno na WWW. Dle záznamu jste obdržel olej co jste si objednal. Castrol nově mění obaly olejů - zde mohlo dojít tedy k špatné domněnce že se jedná o jiný olej.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz -
- Poslali olej 2 roky starý!!!
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Na obalu vzadu je uvedené datum plnění oleje. Od tohoto data je trvanlivost oleje 4-5 let. Vetšina našich olejů je do 1roku plnění.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz -
Zboží dorazilo.Olej byl v jednolitrových lahvích místo čtyřlitrového kanystru,olejový filtr byl vypadlý z krabičky a lítal volně po krabici,jako i olejové lahve.zabalené to bylo velmi špatně-stačilo mezery mezi zbožím vyplnit třeba zmuchlaným papírem.
Reakce obchodu Olejeobchod.cz
děkujeme za recenzi. Balení oleje je uvedeno na WWW. Za balení se Vám omlouváme. Zkontrolujeme záznam a příslušného skladníka lepe proškolíme v balení.
Ing. Matěj Šula - OlejeObchod.cz