- Dlouhá doba vyřízení a doručení nevím, ještě zboží nedorazilo..po 10dnech kdy zboží nemám, chtějí hodnocení?
Prisel pouze e-mail,ze byla objednavka prijata. To bylo 17.12.2018. Od te doby nikdo nereaguje na me e-mailove dotazy a tel. je vypnuty.
Objednáno 17.12.2018, garantovali dodat do Vánoc, dnes 30.12. zboží nikde.
Již před 11 dny jsem objednala zboží a nic nepřišlo. Chápu, že byly vánoční svátky. Ale od té doby uběhlo 5 pracovních dnů, když nepočítám státní svátky a nepřišel ani žádný e-mail či zpráva. Myslím si, že netrvá tak dlouho vyřídit objednávku.
- Po deseti dnech přišlo hodnocení objednávky a to, že objednané zboží je zatim na cestě, to už nikoho nezajímá ( jinak to že je na cestě si zatim jen přeji, tak uvidime )
- Superrychlé dodání
- Obchod nereaguje na telefón je nedostupný. Nikdy víc
Obchod nereaguje na zadost o sdeleni data doruceni (byl to vanocni darek). Pote poslou oznameni 23/12, ze zbozi je pripraveno k preprave a opet nereaguji na 2 zadosti o zruseni objednavky, nacez mi 28/12 vola kuryr, ze mi budou tehoz dne dorucovat zasilku.
- rychle a spolehlive, i v predvanocnim case, dekuji
Zboží objednáno 14.12.2018,zaplaceno a dosud nic nepřišlo,obchod vůbec nereaguje no hrůza,zloději.
- Kromě prvního emailu nepřišly žádné informace. A zboží také nepřišlo.
Platba kartou předem, obchod nereaguje na dotazy, volané číslo nedostupné.
- zboží nedorazilo
- e-shop nekomunikuje se zákazníkem, neodpovídá na e-maily a telefon je nedostupný
Do dnešního dne ani zboží na Vánoce ani omluva
- Dlouhá doba doručení - resp. Zboží mi nebylo zatím doručeno - je tomu téměř 14 dní
- Ignorování mých telefonátů, špatná komunikace obchodu se zákazníkem
Bez komentáře
- Dlouhé dodání zboží
NEDOPORUČUJI, Bohužel jsem zklamaná.
- - zboží nedodano
Firma založena v červenci 2018, majitel je z Ukrajiny, obchodní vklad Kč 1.000,00... Telefony nefunkční, na e- maily nikdo nereaguje, zboží si nechají zaplatit ale nepošlou... Závěr si musí udělat každý sám..
- Objednávka byla potvrzena, ale to je poslední zprava, ani omluva, ani info ze zboží není