Přihlásit se a přidat recenzi

• Kontakt uvedený na webu nedostupný, zboží nedorazilo ani po 12 dnech od objednání

Prilis dlouha dodaci doba.

Objednavku jsem vubec neobdrzel a ani nevim kde je a nikam jsem se nedovolal tel. je nedostupny

• 10 %

Podvod.Po zaplaceni mi dorazil email ze maji jiz platbu na ucte....ale zbozi nikde,tel.nikdo nezveda ticho po pesine.... po Vanocich to dam na cojku.

• podvod

• Odeslali jiny produkt, ktery nesl nizsi cenu. Tím, že je pred Vanoci, nebudu resit. Nestihlo by se zbozi vymenit.

• Podvod

Zaplaceno předem, obchod nereaguje na messenger, telefon vypnutý, emaily bez reakce. Budu podávat trestní ohlášení, oznámení na ČOI.

• - neodepovídají na emaily
    • - číslo nedostupné
    • - NEDOPORUČUJI!

Bohužel jsem zaplatila zboží předem a nepodívala se na recenze a samozřejmě je mi už všechno jasné.. Určitě nic neobjednávejte! Podvodníci..

• nekomunikují, zřejmě podvod

NEDOPORUČUJI, zřejmě podvod...Naštěstí jsem zvolila dobírku.
    Vůbec nekomunikují a web je momentálně vypnutý..

• žádná komunikace
    • zboží zaplaceno, dosud nedodáno
    • bohužel jsem naletěl podvodníkům

V žádném případě nic neobjednávat

• podvodný eshop
    • nereaguje na emaily
    • nedostupné telefony
    • nedodané zboží

V žádném případě nenakupovat. Jednou jsem si nepřečetla recenze a hodnocení obchodu a zaplatila převodem předem, aby se objednávka do Vánoc stihla. Jako odpověď pouze vygenerovaná faktura a info, že zboží předáno k přepravě. Všechny telefony trvale nedostupné, na denní maily žádná reakce od 12. 12. Předáno ČOI k řešení.

Hrůza poprvé co jsem naletela poslala peníze a nemám nic pořád píšou že se chystá a nic mrzí mne to že jsem naletela musela jsem narychlo sehnat nový dárek telefon je pořád nedoszupnx

Objednáno 4.12., ten samý den bohužel naivně zaplaceno. Naposledy obchod komunikoval s potvrzením, že platba byla přijata. Do dnešního dne zboží nedorazilo. Nikdo nereaguje na e-maily, telefony jsou nedostupné. Předávám ČOI.

Zboží bylo psáno skladem, ani po 10 dnech není zboží stále doma a nikdo na emaili nereaguje.

• Nekomunikuji nezdvihají tel.10.12 objednané zboži dnes je 19.12 a nic ani zbožy ani se im dovolat na imel nereagují.Strašné a to sem objednala zboží na Vánoce pro 10.letèho syna.

• Předem zaplacené zboží nedorazilo, telefon je nedostupný a na urgenci zaslanou e-mailem nepřišla odpověď.

V obchodě v žádném případě nic neobjednávat. Obrovská nespokojenost. Celá záležitost bude předložena ČOI.

• Nic
    • Neochota
    • Komunikace
    • Dlouhá doba dodání
    • Prostě všechno

Hrozný hrozný hrozný nic jiného se napsat nedá platba proběhla 10.12 a do 17.12 nic ani na mail ani na telefonáty které jsou neaktivní nereagovali až po tom co jsem jim napsala další mail s výhrůžkou jestli se nezačne něco dít půjdu na policii a nahlásim na ČOI jsem poučená tato stránka už nikdy

• obchod pise, ze zbozi, ktere je skadem, se zasila na druhy den. moje objednavka ani po 10 dnech nebyla expedovana.
    • Na emaily nikdo nreaguje, telefon je vypnuty - zadna komunikace
  • 20 %

Tak i ja jsem naletěla a prisla o celkem nemalou částku, telefony vypnuté, na emaily nereagují!!!!!!! Platit předem byla ma hloupost!!!

Zboti me jeste po 14-ti dnech nebylo expedovano, natoz aby bylo doručeno a uz se chce po mě hodnocení nakupu.