- Good suppliers for my Maintenance business. Clients always happy.
- Can take longer than expected to produce the orders but understand they are made to measure and are individualy made.
Excellent service. Website should have an English option for submitting sizes and styles to payments.
- v této chvíli si cením rozsahu ND na žaluzie a jejich ceny
- zatím nemá
solehlivý i v maličkostech
Spokojenost
- je možné objednat až domu,to je nejduležitější
- Žádné jsem nezjistila
byl mi doporučen známou,byla také spokojena
doporučím váš obcho,velmi ráda -
Vše proběhlo v pořádku, nakoupili jsme podruhé.
bezproblémový nákup a dodání zboží.
- nemusím kvůli maličkostem volat opraváře
- zboží si objednám sama
- žádné
jsem velmi spokojena
- Vyhovující sortiment.
- Dobrá a rychlá komunikace.
- Odpovídající lhůty na vyřízení objednávky.
- Nespatřuji.
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit.
- Sortiment náhradních dílů
- Přehledná nabídka
- Ceny
- DOPRAVA DROBNOSTÍ V OBÁLCE ZA 50,-
První nákup a vše na výbornou. Jsem spokojen a doporučuji.
- Našla jsem co jsem hledala
- Neškodila by lepší komunikace, aby člověk věděl, že objednávka byla poslána.
V tomto obchodě jsem nakoupila poprvé, protože jsem potřebovala náhradní díly k žaluzii, velmi pěkné ceny. Jediné mínus bych dala za lepší komunikaci ze strany e-shopu, třeba potvrzení objednávky o odeslání. Ale jinak e-shop opravdu doporučuji.
- Sortiment náhradních dílů
Neznám jiný s obdobným dosažitelným sortimentem
- Obchod je super.
- žádné
Doporučuji.
- Netuším. Asi žádné...
- Pomalé reakce.
Po objednávce mě přišla informace v potvrzení, že zálohovka dojde max. do 12 hodin. Přišla po 22 hodinách někdy v noci. Zaplatil jsem hned další den a pro urychlení odeslal info o platbě prodejci, načež mě toto bylo potvrzeno s tím, že se vyexpeduje co nejdříve (Pá). Po 4 dnech (Út) mě došlo (zase v noci) info o expedici v následujícím dni. Tedy před svátkama. Takže zboží dosud nemám. Myslím si, že odeslání pár drobných náhradních dílů v bublinkové obálce snad nikomu na práci nepřidá. Balík jsem očekával před svátky, hold jsem se zklamal...Ostatní kupující snad mají kladné zkušenosti....
- Podrobný přehled, a popis zboží
- Nic!
Dobrý. :-)
Obchod perfektní, stránky perfektní, rychlost doručení perfektní, ale mrzí mne cena poštovného. U tak malých objednávek je to velmi nevýhodné a je škoda, že není širší možnost za minimální poplatek vyzvedávat zboží v odběrovém místě ve větších městech v nějakých franšízách nebo šopingách atd.
Jinak dobrý. -
- dostupnost a cena náhradních dílů na plastová okna,žaluzie a ochranné sítě proti hmyzu
Komunikace s paní Paškovou byla příjemná, jen došlo k nedorozumění při balení zboží. Pan skladník omylem poslal starou použitou síťovinu :-)
Perfektní zboží za velmi dobrou cenu,výborná komunikace mezi obchodem a zákazníkem!
Žaluzie vyrobyli přesně podle mého zadání,takže při montáži sedly do oken naprosto dokonale!Děkuji a Všem doporučuji!!! -
- Drobnosti k opravě žaluzíí bez nutnosti opraváře,když lze opravu provést svépomocí.
Byla jsem spokojena a obchod bych doporučila
- Vše co jsem potřeboval...
- Nevím
Doporučuji, super
- je rychlý a pohodlný a spolehlivý
doporučuju