Sboží skladem. Dobré ceny.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a budeme rádi, pokud Vám opět budeme moci nabídnout naše služby.
Rychle vyřízená objednávka.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
- našel jsem co jsem potřeboval
- slušný ceny
- rychle připravené
Hrudní pás funguje, s nákupem jsem spokojený, takže doporučuji.
- Spokojenost
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Velice si toho vážíme.
Vše OK.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Děkujeme Vám za pozitivní hodnocení a za využití našich služeb.
- přehledná nabídka
- zboží rychle odeslali
- celková spokojenost
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení a budeme se těšit na vaši další návštěvu.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Vážený zákazníku, děkujeme za kladné hodnocení na Heureka.cz. Jsme rádi, že jste byl s nákupem a vybraným produktem spokojený.
Budeme se těšit na vaši další návštěvu. -
- Přehledné webové stránky
- Výborné ceny
- Rychlost dodání zboží
Pokud někdo přemýšlí nad nákupem nejen chytrých sportovních hodinek, tak doporučuji navštívit tento obchod. Navíc zde dokáží i poradit.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Vážený zákazníku, děkujeme za kladné hodnocení na Heureka.cz. Jsme opravdu rádi, že jste byl s nákupem a vybraným produktem spokojený.
Budeme se těšit na vaši další návštěvu. -
Rychlé dodání
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Děkujeme za kladné hodnocení na heureka.cz. Jsme opravdu rádi, že jste byl s nákupem a vybraným produktem spokojený.
- Perfektní komunikace a super domluva. Za mě pouze mohu doporučit.
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Dodatečně děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s nákupem a produktem spokojený.
- Rychle poslani, spokojenost s vyrobkem.
Vše OK, doporučuji.
- přehledná nabídka, hodinky měli skladem za dobrou cenu
škoda že není víc položek skladem
Reakce obchodu OKhodinky.cz
Dodatečně děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.
- Přehledná nabídka
- Dobré ceny